Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 10:45:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MSN  (Pročitano 6222 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple IPhone 3GS,
Sve stare verzije moraju da se updejtuju novom verzijom radi bezbednosti a ni ms nedozvoljava vise stare verzije da se kace na server. Vec je pisano o ovom problemu, a sto se tice naloga i e-mail to nema veze meni jedan nalog koji mi slizi za zezanje prijavljen je na netacnu adresu preko .tk domena taj sajt sam davno izbrisao ali i dalje mogu da se kacim na njega a ta e-mail adresa je izbrisana kad i domen tako da nema nikakve veze sto ce ti ugasiti e-mail nalog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple iPhone 4
Upravo tako, jedino problem koji mozes da imas jeste onaj koji je neko spomenio, a to je sto ne mozes da primas postu na taj email... ali posto si uspesno potvrdio (za vreme dok je isti radio), MSN ces moci da koristis bez problema, mada je moja preporuka da otvoris @hotmail.com i da prebacis kontakte... verovatno rucno da te ne bi bolela glava oko toga Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
E ljudi znaci izludjuje me ovaj msn.Nemogu nikako da pustim web kameru nekom da je gleda.Kad god pustim on mi prepoznaje tv karticu i pusti tv ovom drugom,npr sad umesto mene da vide,vide b92  Smile A kad idem na web camera settings,on mi nedaje da je tamo promenim vec pise:"please use audio/video tunning wizard to change your camera selection" pomagajte molim vas...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple iPhone 4
Probaj da reinstaliras drajvere za kameru i onda bi trebalo da se pojave u listi uredjaja koje mozes da odaberes.
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
Nista nepomaze,evo sad sam to odradio,i opet nece da mi da opciju da biram.Samo mi je tu gde je to za menjanje onako svetlo sivo da nemoze da se klikne.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple IPhone 3GS,
Ja imam i webcam tv karticu ali nemam takav problem. Pitao me je koju cu web kameru da koristim stvarno ponudi i tv karticu ali ja stavim webcam i bez ikakvih problema mi sve radi. e sad jedino moze biti problem ako ti msn ne vidi kameru mada to sam vidio sam jednom da nece da je msn prepozna  znam da je poste skinu drajver drugi sa neta i da je tek tada mogao da je selektuje. Kao sto je reko NenadS probaj malo vidi sa driverom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
ok hvala pokusacu...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 10:45:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.