Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mrznja prema politickim neistomisljenicima - odraz sopstvene nesigurnosti  (Pročitano 23681 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Djedaj

Svaka cast na analizi, petica za trud, lep opis (Cmaruljak se odma pokazao kao dokaz tvoje analize)
Medjutim, ima jedna stvar.
Kako je pocelo?
Ako se udubis objektivno u analizu, ne samo postova ovde, vec citave scene, zasta bi ti trebale, naravno, godine, video bi da je sve pocelo dolaskom "demokratorske elite" koja je podelila Srbe na one "za njih i na stoku". Dakle, ko nije za njih, taj je bolestan, kreten, stoka, budala, moron, zlocinac, itd.

raso, zaboravi si parazit Smile
a tu su i priprosti ljudi koji jednostavno ne znaju...
Pricamo, kada su ti svetionici demokratije, najgori fasisti! Pa naravno da ce, normalan covek da odgovori na te uvrede i da se krene u raspravu.
Nije ovde u pitanju idolopoklonizam, vec krajnje nepostovanje drugacijeg misljenja. Naravno, necu ni ja, kao napadnuta strana, da odgovaram cvecem i lepim recima, kad me neko vredja, nego cu da upotrebim sav svoj arsenal.
Isto kao sto kazem na temi za Cecu - necete cuti narodnjaka da kaze bilo sta ruzno za nekog ko slusa bilo sta drugo, cak i skoro svi, vole druge

[Edit by vlado85: Ne pisi dvije poruke za redom. Koristi opciju u gornjem desnom uglu poruke]
ti nisi svestan sta govoris.
p akoliko se puta dfsilo da dizeli pretuku nekog repera ili rockera samo zato sto se tako oblaci.
to su seljacine i cigani netolerantni-SRS-ovci.

najvise u srbiji mrzim primitivce, seljake, zatucane, neradnike, nekulturne i nacionaliste..
a to sve zajedno daje profil SRSovca. Smile
Доста бре више о тој Цеци. Схватите да једно 3-4 милиона Срба слуша ту Цецу са огромним уживањем и тачка!

Нама сад треба јединство а не глупе поделе типа сељаци, стока и издајници, плаћеници...

Једина странка која се залагала за то јесте ДСС. Нико више. Странка која није вређала ничије гласаче као што то раде радикали и ДС. Живе примере имамо овде!

da, imamo duha-parazita koji se bas suzdrzava sa vredjanjem danila koji ga uvek osisa u raspravi...samo popizdi i kaze: ti si pa pocne.......

ali, opet, vecinom si u pravu.
samo, ne mozes ti sa radikalom normalno da komuniciras...bar sa vecinom.
ovo je sigurniji metod..da mu na njegovom jeziku objasnis.
ja sam na pocetku pokusao sa rasom lepo, kad video da nema vajde, poceo njemu razumljivijim jezikom Smile

meni j ebajaga ok. i skroz podrzavam mesanje politike i muzike.
tu su vrh marcelo i balasevic.
VRH
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ništa gore od politikanstva u muzici, pozorištu...
Sećam se aktivistkinje Mire Karanović početkom devedesetih...
Pre početka predstave u JDP, pojavi se ona i reče da osuđuje opkoljavanje i gađanje Sarajeva.
I traži da i mi, publika, osudimo.
U publici muk - šta ovo bi ?
Počeše komentari : vredna aktivistkinja i sve u tom smislu.
Odvratno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ma sta je vama? evo ja vas sve volim!

marko, ima smisla... djokina patetika i te kako ide uz politiku... k'o meza uz sar'evsko  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Misliš - Đokin kič ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
da, imamo duha-parazita koji se bas suzdrzava sa vredjanjem danila koji ga uvek osisa u raspravi...samo popizdi i kaze: ti si pa pocne.......

ali, opet, vecinom si u pravu.
samo, ne mozes ti sa radikalom normalno da komuniciras...bar sa vecinom.
ovo je sigurniji metod..da mu na njegovom jeziku objasnis.
ja sam na pocetku pokusao sa rasom lepo, kad video da nema vajde, poceo njemu razumljivijim jezikom Smile

meni j ebajaga ok. i skroz podrzavam mesanje politike i muzike.
tu su vrh marcelo i balasevic.
VRH

Ако ћемо искрено, нисам још видео да неко духа обори у расправи али добро. Не знам само одакле му онолико живаца да пише онакве постове. Ја нпр. се увек трудим да сажмем и да што краће и једноставније кажем шта мислим.

Рекао сам већ, много људи по твојим екстремним критеријумима не заслужује да живи. Е па то ти нема везе са демократијом за коју се наводно залажеш.
Знам, и мени је мука свега и свачега у овој држави. И неких сељака, и лошег државног система, и недостатка културе.......много чега!
Али нема ти демократије са обрачунавањем. Морамо да схватимо да смо сви заједно у овој Србији и да треба да је заједно дигнемо на ноге. Иначе мислим да углавном, људе обликује окружење и ситуација. Зато и сматрам да се временом и добрим приступом може све средити што се тиче наших несугласица.
Нису неки људи лењи и зли а други добри и вредни. То једноставно није тако! Само полако, биће боље!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Vlado, verovatno si banuo "po prijavi", ali daj vidi prvo o cemu se radi i ko koga vredja, a ne da dajes ovako pausalne izjave, nije u redu!
Sto se tice, izmeni, po stoti put kazem, ne postoji ta opcija sa mobilnog telefona i ogranicen je unos karaktera po jednom postu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Opet trapava greška... brišite me
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 17:13:40 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ne, ne svadjamo se zbog njih, svadjamo se zbog par likova, kojima su gore navedene uvrede jedini argumenti u raspravi....
Rasprava o razlicitim politickim misljenjima, kada se bazira na obostranom postovanju, je dobrodosla.
Ali, ja licno, za druge ne znam, ne mogu da prihvatim pozive na otcepljenje teritorije, predaju, priznavanje nepostojecih genocida, podanistvo i ostalo, kao politicko misljenje! To je IZDAJA!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Ali, ja licno, za druge ne znam, ne mogu da prihvatim pozive na otcepljenje teritorije, predaju, priznavanje nepostojecih genocida, podanistvo i ostalo, kao politicko misljenje! To je IZDAJA!

dokle god drugacije misljenje budes smatrao izdajnickim, tvoje nece biti ni malo pomirljivo i konstruktivno. pomiri se sa tim da postoje ljudi koji nisu radikali.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat

dokle god drugacije misljenje budes smatrao izdajnickim, tvoje nece biti ni malo pomirljivo i konstruktivno. pomiri se sa tim da postoje ljudi koji nisu radikali.
   pa ja sam Vanja lepo dao temu za raspravu...
ili nam je zemlja u takvoj situaciji  da nema diskusije, umerenih opcija  nego su sve opcije  fatalne za drugu stranu...
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.