Maticna ploca, procesor i hard disk od 500GB imaju garanciju do 3. 2012 godine. Uz konfiguraciju ide i dokupljena Lan kartica, zato sto me je integrisana na maticnoj nervirala, povremeno je restartovala internet konekciju, u trenutcima kada mi je internet bio najpotrebniji.
====== Savet| ======
Uz ovu konfiguraciju, sa promenom graficke karte (Npr. Ati 6770), bicete mirni naredne dve godine sto se tice igranja igara na racunaru, a prosecni korisnici ce biti mirni narednih X godina.
========== Razlog prodaje je poslovnog karaktera, zato sto sam prinudjen da predjem na Intel platformu.
Ukoliko imate pitanja, na raspolaganju sam Vam. ==========
Racunar saljem AKS-om ili moze licno preuzimanje. Ponude saljite na PM.
========== Ponuda ce vaziti narednih 3-4 dana, dok ne stigne moj racunar. Dokle god vidite ovaj topic kao otvoren, saljite Vase ponude. Kada se racunar proda, ili cu obavestiti moderatore da izbrisu ovaj post, ili cu odgovoriti za koliko je konfiguracija prodata. ==========
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws