Jedini imam privilegiju da u potpisu reklamiram SF
Zodijak
Pol
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Nokia 6600
Temu koja je bila posecena i gde su se okupljali poštovaoci lika i dela " Gidre- Her Žike Pavlovića " moderator je naprasno zaključao.Zašto ta tema ne može da postoji kada ima svoje goste? a još je u off topic forumima
Tema nije imala nikakve veze sa likom i delom Dragomira Bojanica - Gidre. A ono sa cime je imala veze zastupljeno je i u drugim temama i nema nikakve potrebe da svako ima svoju, kao sto lepo pise i u obrazlozenju.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!