Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ProfiMail mi se cudno ponasa - slicna iskustva?  (Pročitano 1815 puta)
31. Jul 2005, 01:48:35
Zodijak
Pol
Poruke 1
Imam Nokiu 6630, i instaliran ProfiMail ( poslednju ovde na forumu objavljenu verziju), i desavaju mi se cudne stvari... Imam nalog na Gmail-u i uspesno sam podesio ProfiMail za rad sa Gmail-om... Sto se Account podesavanja tice sve je ok... za ostalo ne garantujem...
Problem je u tome sto se desava da poruke nestanu iz Inboxa ( na telefonu) pri proveri mail-a... Recimo posaljem sebi 4 poruke sa Yahoo-a..jednu po jednu.. Skinem sa telefona sve 4 bez problema( probao i da ih skidam vec procitane ( na kompu) i neprocitane - nema razlike, tj. sve ok). Nakon skinute poslednje poruke, proverim ponovo ( nema nista novo da skine), i nakon provere - od te 4 nove poruke, ostala samo 1. u Inboxu...
Naravno da ih nisam obelezio za brisanje, btw... Nisam definisao nikakva pravila ( Rules ) u opcijama...

Ideje???

hvala unapred

(01. May 2007, 10:49:49)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
mob
Samsung Galaxy S
Meni jos cudnije imam nokia 7610 i neki put hoce a  neki put nece da se uloguje u inbox  a hoce da salje ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 3G
Jel' si probao da snimis ProfiMail 2.30, taj je bolji za N6630, mozda je zato, a pogledaj na gmailu POP settingse, tamo imas opcije za to sta da radi kad skidas mail preko POP-a. Naravno uvek moze da se okrivi njihov server  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6120
nokia 6600 profimail 2.37 podesen po gmail parametrima ali neradi
jel ima neko objasnjenje i savet Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

dajte da uploadamo svoje avatare

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
nokia 6600 profimail 2.37 podesen po gmail parametrima ali neradi
jel ima neko objasnjenje i savet Smile

Jesi li odobrio POP3 na Gmailu?To može da bude uzrok problema.Znači moraš otić u svoj inbox na Gmailu i u postavkama odobrit POP3.
IP sačuvana
social share
I'm going to make him an offer he can't refuse...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Tema stara gotovo šest meseci ljudi. Nemojte izvlačiti baš ove iz "naftalina"!
Uvek imate "Pitanja u vezi Symbian programa..."!!!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.