Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Možda im smeta što..." Oglasio se Bora Čorba i odgovorio na sraman potez  (Pročitano 557 puta)
25. Avg 2023, 20:48:44
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 178
"Možda im smeta što..." Oglasio se Bora Čorba i odgovorio na sraman potez sraman potez da mu se zabrani koncert u Prijepolju: Mi se spremamo!

STARS
25.08.2023. 18:52h

Nakon što su slavnoj rok grupi "Ribljoj čorbi" iz ogranka SDA Sandžaka u Prijepolju tražili hitnu zabranu nastupa u ovom gradu, proslavljeni muzičar Borisav Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, oglasio se za domaće medije i prokomentarisao sraman potez pomenute stranke.

Kako je Đorđević istakao u razgovoru postoji mogućnost da im smeta to što je, kako kaže, počasni građanin Knina i nosilac Karađorđeve zvezde prvog reda.

- Ne znam šta je tim ljudima u glavi, ali izgleda da misle da ja rušim novi svetski poredak. Dovodim ih do besmisla iz nekog razloga, ovo o čemu se piše i šta traže je čista glupost. Znate da sam otišao u penziju kao umetnik. Možda im smeta što sam počasni građanin Knina i nosilac Karađorđeve zvezde prvog reda. U svakom slučaju, mi se spremamo kao da je sve u redu - kazao je muzičar.

Podsećanja radi, slavna rok grupa "Riblja čorba" poslednjih nekoliko dana se suočava sa sramnom situacijom. Naime, iz ogranka SDA Sandžaka u Prijepolju traže da se hitno zabrani nastup proslavljenog muzičara Bore Đorđevića u ovom gradu.

Ovim povodom izdali su saopštenje, gde su naveli svoje razloge.

Kurir.rs/ Republika

https://www.kurir.rs/stars/4227826/oglasio-se-bora-corba-i-odgovorio-na-sraman-potez-da-mu-se-zabrani-koncert-u-prijepolju

Ovo je. Srbija i ima da se održava koncert Riblje Čorbe bilo gde na teritoriji Srbije. Muslimani ako vam se to ne sviđa onda marš u Tursku ili u onaj vaš deo Bosne.  :evil:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.