I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Svi smo mi dobili jedno 150 miliona spamova na mail u kojima nam nude da produžimo, podebljamo i popravimo naše male pišice. Pre nego što pičnemo taj spam u kantu, tu se može pročitati nešto veoma mudro (svugde se može izvući po neka mudrost, čak i u uputstvu za veš mašinu... samo ako se potrudite) - Kada vam kaže da je OK... znači da vam je mali. Tek kad vam kaže da je ogroman, znači da je dobar. Ako stvari stoje tako surovo s ženske strane... zašto bi mi bili blaži i pravili kompromise. Samo je preveliko dovoljno veliko!
« Poslednja izmena: 19. Dec 2009, 21:31:56 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
pa ja ne znam kako moze da se bira izmedju jednog i drugog .. sta sad, kao mora ili jedno ili drugo ..
uostalom svi koji su napisali mozak, kako mozete da budete sa nekim ko vam se fizicki ne dopada ko to moze uostalom .. mislim znam ko to moze, eno pun Dorcol uvece slicnih persona, ali ja ne mogu da budem u vezi sa nekim ko me fizicki ne privlaci
uostalom svi koji su napisali mozak, kako mozete da budete sa nekim ko vam se fizicki ne dopada ko to moze uostalom .. mislim znam ko to moze, eno pun Dorcol uvece slicnih persona, ali ja ne mogu da budem u vezi sa nekim ko me fizicki ne privlaci
Slazem se. Ali desava se da mi je neka davojka fizicki u pocetku djene djene, ali posle kad je malo bolje upoznam i shvatim da je psihicki na mestu i dobra za druzenje, pocne da mi se svidja i fizicki... Ili, sto je jos zanimljivije - suprotna situacija: Svidi mi se fizicki; pa provalim da je mentalno zaostala, pa mi se ne svidi, pa onda drzim samo ono odstojanje pri kome najvise strce dupe i sise... i drzim se na tom odstojanju... i uzivam
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.