Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pink definitivno ne ulazi u Hrvatsku  (Pročitano 1125 puta)
20. Avg 2008, 20:50:05
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1561
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pink definitivno ne ulazi u Hrvatsku

Citat
Pink televizija, i pored bombastične najave pre tri meseca, ipak neće biti pokrenut u Hrvatskoj.

Prema pisanju Večernjeg lista, vlasnik kompanije Pink Željko Mitrović odustao je od lansiranja TV kanala u Hrvatskoj nakon neuspešnih pregovora sa vlasnicima lokalne televizije NET u Kutini.

"Nakon više sastanaka i pregovora između većinskih vlasnika NeT-a i Željka Mitrovića, a vezano uz ulazak Pinka u vlasništvo NeT-a, donijeli smo odluku o prekidu razgovora i odlučili da Pink TV definitivno neće biti strateški partner NeT-a. Razlog prekida je neozbiljnost gospodina Mitrovića u pregovorima", navodi se u saopštenju direktora NeT-a Zvonimir Kabelke.

Sa druge strane, Željko Mitrović nije izgleda previše uzrujan zbog pomenutog ishoda "akcije":

"Možda sam ja neozbiljan, ali ne pada mi na pamet da platim 3,3 miliona evra za lokalnu TV , koja je nepotpuna i sumnjivog vlasništva, a imas pokrivenost hrvatske populacije manju od pet posto. Već posle prvih razgovora moji saradnici su me upozorili da je sve sumnjivo i predložili mi da odložimo ceo projekat."

Na pitanje da li je tačno da od njegovog ulaska na TV tržište Hrvatske sada neće biti ništa Mitrović je odgovorio: “Tačno je. Pokretanje televizije u Hrvatskoj ne zauzima prvih pet mesta na tabeli naših najvažnijih projekata.”

I tako će Hrvatska biti uskraćeno za jedno inostrano ulaganje a tamošnja tv publika za hiljade sati tv sapunica i narodnjaka...

Hrvatska nije spremna za Pink , to nije iznenadjenje

ne znaju oni sta propustaju

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_0357.JPG
(83.95 KB, 1280x960)
« Poslednja izmena: 20. Avg 2008, 20:56:50 od air4life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
Pa kolko sam razumeo Mitrovic je planirao da udje na Hrvatsko trzistwe tako sto ce da kupi veci broj lokalnih televizija i da ih umrezi...a ovo je samo jedna televizija i to nimalo zanimljiva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
lukav je to lik nije on odustao Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Shteta, a Mitrovic je mogao da malo truje i Hrvate  Smile Balkansi trovach, tako cu da ga zovem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1561
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
To bi tako trebalo da radi ali hrvatska u osnovi je takva para drzava da se boji svega stranog i neki ondasnji silnik je rekao "radije cu bankrotirati nego prodati srbinu tv stanicu" . S obzirom na okolnosti , Mitrovic i Pink su dobro prosli sa kakvim su se ljudima snasli  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2008, 21:50:04 od air4life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Apple iNat
Pametni Hrvati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Sta ce im najgori srpski proizvod? Bez sumnje bi proslo na hrvatskom trzistu, ali je cinjenica da im tako nesto ne treba.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs
Izvukli se Hrvati na vreme.. blago njima.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Shteta, a Mitrovic je mogao da malo truje i Hrvate  Smile Balkansi trovach, tako cu da ga zovem  Smile
Šta dodati  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.