Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi takmac na tržištu mobilnih telefona  (Pročitano 947 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
money talk
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Svaki pokusaj proizvodnje je dobrodosao tako da ne kontam kakvi su to komentari  Smile.Ne znam dokle ce nam "strano" govno manje smrditi nego sopstveno  Smile.
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
mob
HTC HD2
Ma sve je to u redu. Ali kod nas kada se objavi da je nesto domace tj. domace proizvodnje, eeee domace je to, zato i kosta?!? Eto ta logika me nervira u drzavi u kojoj ruku na srce nema niceg kvalitetnog ili bar odrzivog na trzistu vise godina. U svakom slucaju kad rece: "Ne znam dokle ce nam "strano" govno manje smrditi nego sopstveno", moze se izvesti vrlo lak odgovor: jebes patriotizam i razne .izme ma sta vec kada to "strano govno" kosta manje nego domace i ono sto je jos zanimljivije, dokazano je po postojanom kvalitetu ili cak bolje od naseg.
Kako ce ikada domaci proizvod isplivati kada logika nasih proizvodjaca spada na dranje i otimanje sto vece kolicine para i instant bogacenja - svuda je isto ne samo u it industriji. Off-topic je ceo primer ali evo jos jednog: Next sokovi se izreklamirase kao najbolji u Jevropi.........bla, bla........, i odmah kostaju vise od Evropskih, bez obzira sto recimo malinu otkupise dzabaka od proizvodjaca,....... bez obzira sto se u toj "skupoj?!?" Evropi mogu naci kvalitetni sokovi za bukvalno duplo manje para od svih nasih proizvodjaca............
Jer da BlueStar prodaje svoje memorijske module od rec'mo 512 Mb za primera radi 20€ u prevodu (1700 din.), na nasem trzistu, sigurno bi mi manje ili nikako kupovali "strana govna", no njima izgleda i nije bitno domace trziste, bukvalno im se jebe za to, samim tim.........vratimo se na Tajvance i njihovu zelju za sto vecim profitom i konkurencijom na trzistu mob. telefona i fraze "na čelo novih firmi postavljaju zapadnjake", da mi to uradimo sta bi narod rekao - okupacija, ha?!? Ili firme LG Electronics koja je bas niskim cenama i odlicnim dizajnom osvojila svetso trziste. To ja preporucujem nasim proizvodjacima tipa "BlueStar" kako bi reducirali "smrad" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

.::I am a man who walks alone::.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
mob
SonyEricsson P1i
Ljudi, gresite  Smile Smile Smile

Bas, pre neki dan sam na 1 kanalu RTS-a gledao emisiju o firmi BlueStar !
Sto se tice cena, cene su od 40%-50% jeftinije, primer za TFT Monitore.................imaju ugovor (neku saradnju sa samsungom), deo hardvera samsungov, a "oklop" srpski - BlueStar ! Cena je samim tim drasticno manja.........................

---------------------------------------------------------------------------------
Mislim da trebamo da podrzimo domace proizvode i firme !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
mob
HTC HD2
@Rock@punker: ".................imaju ugovor (neku saradnju sa samsungom), deo hardvera samsungov"! Tip(vlasnik BlueStar) je takodje vlasnik tri četvrtine vrlo kotirane firme u Nemackoj(ne mogu se setiti imena) koja je valjda saradjivala sa Samsungom jos dok je tamo radio, pa je onda uvideo "blagodet instant bogacenja" u Srbiji i kompletnu proizvodnju prebacio 'vamo. Šta mislis zbog cega - ljubavi prema sopstvenom narodu?!?
Ne, nego zbog toga sto je ovo "kaubojska" drzava u kojoj nema ni poreza(bar moze da se izmanipulise) ni skupe radne snage, smim tim profit ogroman.
To sa jeftinim TFT monitorima, bar po reklamama u raznim casopisima nisu nista povoljniji od monitora koji se recimo prodaju u Francuskoj, Austriji....
Samim tim, pada u "vodu" teorija da je ovde jeftinije nego "tamo". Samo nismo dobro upuceni(obavesteni) u kretanje cena na zapadu, to je to.
Btw. Ako si ovo gledao na RTS-u i to jos frazi " i mi ovde imamo prvi kanal"(znaš vic?)........... Smile

Citat
Mislim da trebamo da podrzimo domace proizvode i firme !!!
Samo ako ako im je kvalitet proizvoda slican stranim i mnogo povoljniji po ceni u prodaji kod nas od stranih - a to jos nisam doziveo!?!?

Edit: Ako je tacno ono navedeno za TFT  monitore i cene nize od 40%-50% sta mislis koliko onda kostaju kod nas kada recimo jedna "sedamnaestica" u Evropi kosta oko 200 €? 100€ u Srbiji BlueStar TFT 17-tica?!? Da je tako onda bi cela Srbija i okolina kupovala TFT monitore od 17 inca po 100€ od firme BlueStar i biili bi poznati u svetu....... Smile!
Ili da manemo raspravu jer zalazimo u potpuni off-topic i povedemo novu temu, a? Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2005, 18:09:21 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
Lijepo je podrzavati domaceg proizvodjaca, ali samo ako taj isti ima obzira prema svojim kupcima. Recimo mora se vidjeti i mogucnost gradjana, sto je u njihovoj kupovnoj moci, a ne odrapiti cijene pa ko uzme, uzme...
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
mob
HTC HD2
Ili iste gradjane zamajavati laznim statistickim podacima o tome koliko ti uredjaji kostaju u inostranstvu koliko kod nas, tj. kod nas ni manje ni vise nego 45 -50% jeftinije?!?
Zbog toga ne cenim "domace firme i njihove proizvode" jer manipulisu nedovoljno informisanim gradjanstvom o tome koliko isti ili slicni proizvodi vrede na zapadu i na taj nacin gaje ovce za sisanje!
Ne dao bog da je period vladavine onog tiranina osudili bi me kao anti-patriotu.
Ja sam ipak za proizvod koji je jeftiniji pa bio iz tunguzije ili sa marsa umesto od mog komsije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
Upravo tako, jeftinije je bolje...  Smile
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

.::I am a man who walks alone::.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
mob
SonyEricsson P1i
Mozda gresim....................hteo bih da se ispravim..........u svakom slucaju oni nekako hoce da manipulisu narodom.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.