Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: motorola i bluesoleil bluetooth  (Pročitano 2429 puta)
06. Avg 2006, 10:58:39
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
pokusavam da povezem gore pomenute uredjaje (tel na PC preko BTa naravno) i nikako ne ide. jel neko pokusavao? u principu nije preterano bitno koja motorola je u pitanju ali cisto da napomenem da je u pitanju V3. instalirao sam motorola phone tools i pratio uputstvo ali nece pa nece   Smile   

(01. May 2007, 10:43:11)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC desire s
Pa jesi li pogledao da li ti je na fonu ukljucen discoverable ili on, ako ti je prvi ukljucen onda treba da ga prepozna BT na kompu i ako ga ne prepozna onda pogledaj kako ti rade driveri za BT na kompu. Javi kako ide pa da razmotrimo dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
sve je to ok. BT pronadje komp i ja ga uparim i sa programom koji ide uz BT mogu da gledam slike, video i muzicke fajlove.
problem nastaje kad hocu da pristupim fonu preko motorolinog programa tad ne mogu da ga nadjem pa me zanima dal je neko vec radio i kako ide??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Felis Onza

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23718
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola v3x
ja imam motorolu v3x. povezujem je preko kabla i radi bez problema. verujem da bi i bt radio kako treba.
IP sačuvana
social share

Igraj pametno, igraj sigurno, igraj singl
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

s' verom u boga za kralja i otadzbinu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 373
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia N73
sve je to ok. BT pronadje komp i ja ga uparim i sa programom koji ide uz BT mogu da gledam slike, video i muzicke fajlove.
problem nastaje kad hocu da pristupim fonu preko motorolinog programa tad ne mogu da ga nadjem pa me zanima dal je neko vec radio i kako ide??
ako si ukljucio discoverable ili on kliknas na ikonicu, pa na ono kuglu u sredini i mora da ti prikaze telefon na isrekidanoj elipsi Smile
IP sačuvana
social share
b]Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi[/b]

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ma preko tog programa radi ali ja hocu daje povezem preko motorola phone tools-a da bih mogao da prebacujem teme i igre koje nece da prebacipreko tog programa za BT
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

s' verom u boga za kralja i otadzbinu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 373
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia N73
Nema tog fajla kog ne mozes poslati sa tog programa za BT veruj mi  Smile Smile  Smile
Ne komplikuj sebi zivot  Smile
IP sačuvana
social share
b]Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi[/b]

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC HD2
Ako o problemima sa ovim Bluesoleil drajverima nije pisano ... neznam o čemu jeste!
Kako uopšte zamišljate da vam lepo rade Bluetooth aplikacije na PC-u u koherenciji sa vašim modelom telefona i file transfer ili bilo koja mogućnost koju pruža korišćenje bluetooth uredjaja > sa najjeftinijim bluetooth-om u univerzumu i drajverima pisanim nogama umesto rukama i korišćenjem moždanih vijuga?!?

U pitanju su drajveri!

I o ovakvim problemima postoje bar 100 tema ovde na forumu. Čak sam dao i link za download univerzalnih "Widcomm Bluetooth" drajvera koji rade sa svim bluetooth uredjajima i predstavljaju možda najbolje rešenje na svetu za takve uredjaje:

http://forum.burek.com/index.php/topic,108289.0.html - Widcomm Bluetooth Drivers v.5.1.0.1100 full

No, i dalje ista priča! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
kada sam sa tim istim drajverima i istim programom povezao SEk700i sve je radilo najnormalnije bilo da sam prebacivao fajlove preko SE-ovog programa bilo preko BT-ovog ali sa motorolom nece. probacu sa widcomm-om pa ce da vidimo sta se desava....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2716
Zastava bermudski trougao
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung S 9 +
bluesoleil bluetooth  je tesko djubre par drugara ga je kupilo i svaki se zalio.
IP sačuvana
social share
Zivot je stari kuckin sin, stalno se raspravljam sa njim,          
zivot je ofucani holivudski film. Igram bez dublera, sve sam,
sto nije prakticno to znam pomalo sniram, po malo briljiram
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.