"И да сви Срби напусте Косово, остали би монаси! И да оду монаси, остале би цркве! И да разоре цркве, остала би црквишта! И да затру црквишта, остале би кости косовских јунака којима је засејана косовска земља! И да изметну кости, остале би сенке наших предака и свих оних који су икада на Косову живели и у косовским светињама молили!!!"
I reach my peak, I can't speak, call my nigga Chic, tell him that my will is weak. I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin' matter of fact, I'm sick of talkin'.
U Sibiru su mnogo ozbiljnije baze koječega koje se bave koječim da bi se zaje*avali sa drogom.
U Sibiru velika praznina koja se popunjava vodkicom a deca Jaguarom, za svakog ponesto
Citat
Videla sam temu ali nešto ne verujem.
Ima ljudi koji veruju da je zemlja ravna ploca, za ne poverovati al svasta ljudi veruju
Citat
Plašim se da, kada bi znali pravu sliku o alkoholisanoj Srbiji za volanom, bilo bi kukulele.
Sad da sramotis Ruse pa da kazes da manje mogu da popiju od Srba nije bas lepo
Citat
Znao sam za ovu drogu i da od ljudi pravi zombije(koji bukvlno i liče na iste!) ali da otkida meso sa njih, da ih žive raspada... Smile
Ne pravi ta zombije, mislis na onaj novi ekstazi iz Amerike sto od ljudi pravi ljudozdere (barem od onog jednog), inace, reko sam, krokodil i taj ekstazi pa onda imamo stvarno zombije koji lice na zombije a ujedno i ujedaju ljude
« Poslednja izmena: 06. Avg 2012, 18:53:10 od Maradic »
Gospodar u umeću življenja pravi malu razliku između svog rada i svoje igre, svog posla i svog slobodnog vremena, svog uma i svog tela, svog obrazovanja i svoje zabave, svoje ljubavi i svoje religije. On jedva da zna šta je šta. On jednostavno sledi svoju viziju savršenstva šta god da radi, ostavljajući druge da odluče da li radi ili se igra. Po njemu on uvek radi oboje.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.