Nažalost, on ne misli da je to samo između nas dvoje, i misli da bi problem trebalo podeliti sa svetom, koji bi trebao da presudi da sam ja gadura koja samo njemu neće da po.... i to iz bezobrazluka, jer je drugima to radila!!!!!!!!! On ne shvata da će zbog tog orala ostati bez svega ostalog sa mnom. Onda mu taj oral više neće značiti, ali tada će biti kasno. Onda će reći....''Samo me pogledaj'' a kamoli nešto drugo......
Ne iz bezobrazluka vec me interesuje kakvo je misljenje drugih cura na ovu temu da li je stvrano prijatnije i lepsi oral sa vecim? I da li bi ikad priznale svom decku tako nesto ako ima je stalo do njih? A vi momci sta biste vi radili da tako nesto cujete od svoje cure i kako bi ste se osecali?
Jel ti uopšte vidiš da nas blamiraš pred ko zna koliko ljudi? I nije te briga što je meni neprijatno da pričam ovako pred svetom...pa šta ako mi ne vide lice, ipak nije prijatno. I pročitaj komentar ponovo...negde pri početku ......... ''Nađi drugu ako ti je to najbitnije'' Ako ti je to najbitnije, nađi drugu, imaj sve što poželiš u seksu, pa uživaj do mile volje.
Nažalost, on ne misli da je to samo između nas dvoje, i misli da bi problem trebalo podeliti sa svetom, koji bi trebao da presudi da sam ja gadura koja samo njemu neće da po.... i to iz bezobrazluka, jer je drugima to radila!!!!!!!!! On ne shvata da će zbog tog orala ostati bez svega ostalog sa mnom. Onda mu taj oral više neće značiti, ali tada će biti kasno. Onda će reći....''Samo me pogledaj'' a kamoli nešto drugo......
Mi vam, pored sve dobre volje, zaista ne možemo pomoći, kao što i vidiš. Kako reče kolega: