Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:43:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mora naš narod da shvati...  (Pročitano 2996 puta)
15. Jan 2007, 20:19:52
Svakodnevni prolaznik

come out come out...wherevere you are...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 267
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Ko god da pobedi na izborima,teško ovde u može biti bolje,u skorije vreme naravno.Ako pobede Radikali(iako sam njihov veliki protivnik,ne bi mi bilo teško da pobede iz mojih drugih pobuda i interesa) Srbiji predstoji jako težak put jer oni neće tek tako pristati da pregovaraju sa Zapadom,iako će na kraju biti naravno primorani ali u tom periodu dok se oni ne suoče sa tim proći će jako puno vremena i vrlo lako Srbija može ostati i bez još nekih delova teritorije,koji će pod tim uslovima želeti nezavisnost.Da li će ta nezavisnost doći demokratski na referndumu ili novim krvoprolićem,naravno da nije svejedno ali,Srbija svejedno gubi teritoriju u tome će joj svet kao i uvek svesrdno pomoći.Druga opcija ako demokrate dođu na vlast ponovo neće moći sve tako brzo da se odvija,predaja Ratka Mladića ne može proteći bez prolivanja krv(u šta sam potpuno ubeđen),a kakav haos će u tom slučaju zavladati nakon saopštenja da je to učinjeno,ne želim ni da zamišljam.Uostalom kada se i ako uhapsi Ratko Mladić i isporuči Hagu,niko nam ne garantuje da Evropa i Amerika neće tražiti kao uslov hapšenje i Radovana Karadžića,a uhapsiti ih obojicu o istom trošku,prvo mislim da je neizvodljivo jer ubeđen sam ne sede negde u kafani zajedno,što znači još destabilizacije i još mogućeg krvoprolića.Kako god okrenete ko god da pobedi ne čeka nas ni malo laka i jednostavna budućnost.Kad i ako uđemo u EU tek tu dolaze problemi kako objasniti to jest izmeniti svest naroda da pare ne padaju sa neba i da ako želiš da zaradiš moraš da radiš kao konj.Nemaju svi tetku koja će im ostaviti milione dolara niti toliko znanja i veštine da prepoznaju finansijski unosan posao,za koji je uvek potreban početni kapital...Tako da gledajte svoj život,izađi te i glasajte za onog za koga smatrate da je najsposobniji,ali se ne nadajte i da Vaš kandidat pobedi nekom veoma boljem životu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Samo sam htio naglasiti da se netrazi samo ta dva bjegunca sa Srpske strane nego jos 4...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Prvo, ne budi toliki skeptik. Smile
Kao drugo, nemoj da si uveren u radikalsku "zatvorenost". Saradjivace oni i mnogo bolje od ostalih samo da se docepaju vlasti. Oni samo glumataju neke patriote i kochopere se kao niko nas ne voli i kenjaju o neki zaverama.
U ostalom delu tvog teksta, uglavnom se slazemo.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

come out come out...wherevere you are...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 267
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Znam da se traži više ali ova dva su najčešće spominjani...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ako neko misli na Vlastimira Djordjevica, za njega je i Hag rekao da je u Rusiji, pa prema tome Srbija je pogresna adresa. Bar za njega
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola k1 razr
Sami su rekli da je Mladic uslov nad uslovima.
Ne razumem zasto bi uopste zurili sa EU,kao sto si i rekao ko ce lenje Srbe naterati da se prilagode veoma zajebanom i radnom nacinu zivota.NIKO.
Jednostavno treba vremena i za ekonomiju i za svest naroda.Ne treba po svaku cenu sto pre u Evropu.Daj da mi dignemo privredu na zavidan nivo a posle ce Evropa doci sama od sebe.2020 je realna godina naseg ulaska do tada cemo se dici iz govana.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Ako neko misli na Vlastimira Djordjevica, za njega je i Hag rekao da je u Rusiji, pa prema tome Srbija je pogresna adresa. Bar za njega

Da ali opet je Srbija tu koja mora da hapsi svoje ljude a ne Rusija,znaci da je i u kini Srbija se mora pobrinuti da ga se izruci...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola k1 razr
Kao sto je Hrvatska spektakularnom akcijom locirala Gotovinu na tropskom ostrvu.Samo sto ga je pre toga skinula sa kozijeg mleka i rakije iz nekog samostana i ekpedovala u kafanu na ostrvu i tutnula mu Sex on the beach u ruke.
Daj bre!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Kao sto je Hrvatska spektakularnom akcijom locirala Gotovinu na tropskom ostrvu.Samo sto ga je pre toga skinula sa kozijeg mleka i rakije iz nekog samostana i ekpedovala u kafanu na ostrvu i tutnula mu Sex on the beach u ruke.
Daj bre!

Hvala bogu da Stevkec ti znas di je bio Gotovina...sada smo svi pametniji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola k1 razr
Daj bre!

Hvala bogu da Stevkec ti znas di je bio Gotovina...sada smo svi pametniji...
I lud je video kolika je sprdnja to hapsenje bilo.Ante je i dalje smrdeo na koziji sir.Na tropskom ostrvu.Hehe.
Samo tiger hocu da ti kazem da ce i nase tako da skembaju.
U nekoj vukojebini u sibiru kao danas smo ga locirali a on sve vreme jeo pljeske u banjaluckom cevapu i pio pivo ispred skadarlije.
Nemoj da dozvolimo da budemo ovce.Licno ne bi voleo da ga skembaju ali ovako medju nama....znamo gde je i pod cijom zstitom.Kao i brat Ante
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:43:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.