Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 21:40:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Znakovi otkrivaju  (Pročitano 624 puta)
18. Jun 2007, 11:11:00
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Znakovi otkrivaju

Večita muška muka jeste kako otkriti, kako sa sigurnošću znati, da ima šanse da se osvoji neka pripadnica lepšeg pola. Da mučenje ne bi prevazišlo sva naša muška umeća pobrinula se majka priroda, i na tome bi svi muškarci trebalo da joj budu zahvalni. Ma koliko mi sumnjali u to kako se određena dama oseća i šta joj se mota po glavi, priroda je uredila da postoji čitav niz znakova koji bi mogao da nam otkrije kako izgledamo u očima dotične dame. Ponekad se gestovima kaže mnogo više nego rečima, i to nije novost.

Ne treba biti mnogo sumnjičav ukoliko ona ne skida osmeh s lica kada je u vašem društvu. Prilično je jasno da joj je prijatno što ste u njenoj blizini i tu nema dvoumljenja. Ukoliko vam pri tom još deli i komplimente, bez obzira na to da li je sama ili u društvu, i bez obzira na to da li ste vi njoj pre toga delili komplimente, reklo bi se da vam je "teren sasvim otvoren".

Žene sitnim pokretima umeju da kažu mnogo toga o realnom stanju stvari. Ako vas često dodiruje prilikom razgovora, ili u prolazu, kada realno nema razloga da vas dodirne jer ima sasvim dovoljno mesta da jednostavno prođe pored vas, jasno je da ona želi nešto više od obične komunikacije. Prilikom razgovora s njom obratite pažnju na njene oči. Ukoliko pogledom upija svaku reč koju joj kažete, ona želi da sazna sve o vama, a ukoliko se vi iznenada pojavite onda kada ona to nije očekivala, pa se ona zbuni i ne zna kako da nastavi razgovor, poruka koju time emituje nedvosmislena je.

Dame često umeju i da se prepuste čitavom nizu nesvesnih pokreta kada je u blizini osoba koja im se dopada. Zbog toga obratite pažnju na to da li ona u toku razgovora s vama dodiruje kosu, bradu, usne... To su pokreti koji na nivou nesvesnih radnji šalju vrlo jasne signale da joj se sviđate.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sve to navodi na pomisao da se doticna vec zacorila Smile
Medjutim, moze da bude, al ne mora da znaci  Smile Ima i onih pripadnica neznijeg pola koje nikakav gest nece odati Smile a onda je apsolutno suludo "citati" nesto sto nije moguce odgonetnuti Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3200
Sve se da primetiti ako dovoljno dobro posmatrate... i reci i pokrete... dakle slusajte i gledajte...
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 21:40:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.152 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.