Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 07:15:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Momci ne vole bucke?  (Pročitano 14655 puta)
17. Feb 2006, 06:03:28
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Momci ne vole bucke?

Uz sve prikazivanje superdoteranih zvezda u svim mogućim medijima nije nikakvo čudo da želite da izgledate kao te zvezde - tako dobro oblikovanih tela, tako besprekornog tena... Možete vi biti svesni toga da taj njihov izgled uopšte nije stvaran, da su tu sati i sati šminkanja, savršeno osvetljenje i, ako ni sve to nije dovoljno, kompjutersko retuširanje snimaka.

Recimo, možete znati da Kira Najtli uopšte nema onako besprekoran ten kao što to izgleda na filmu - da se zapravo toliko pati s aknama da je neophodno da je stručnjaci šminkaju pet sati (!) da bi mogla da lepo izgleda pred kamerama - ali to vam ne pomaže. Uz toliko savršenih slika želite i vi da izgledate savršeno i čini vam se da ništa manje od toga nije dovoljno dobro. Ako još imate i neki problem - na primer, bucmasti ste - čini vam se da nema ni teoretske šanse da neki dečko poželi da bude s vama.

O, da, možete vi da se šalite s dečacima, da budete veseli u njihovom prisustvu. Možete da se smejete s njima i da znate, bez trunke sumnje, da oni zaista uživaju u vašem društvu - uživaju u društvu svoje vesele debele drugarice. Možda vas neki vide čak i kao osobu bližu od toga, recimo, kao veselu debelu sestru. Super za druženje, super čak i da vam se ispovedaju o ljubavnim problemima (s drugim devojkama, naravno). Međutim, nema šanse da vas neko od njih pogleda kao devojku, zar ne? Svesni su da ste žensko onoliko koliko su svesni da je njihova majka ili sestra žensko, ne na onaj način na koji su svesni da je glavna riba u razredu žensko. Jasno vam je zašto je to tako - debeli ste, kome biste pa mogli da budete privlačni?

Ako razmišljate na ovakav način, trebalo bi da znate da grešite. Moguće je da neki dečaci nisu zainteresovani da im budete devojka (kao što nisu zainteresovani ni za gomilu drugih, vitkih devojaka), ali neki, sasvim sigurno, jesu. Neki vas, sasvim sigurno, vide kao lepu devojku, devojku koju bi voleli da zagrle, poljube, s kojom bi voleli da izlaze i s kojom bi voleli da budu. Gde su ti dečaci? Zašto vam ne prilaze?

Zato što se boje da to učine. Boje se da će biti odbijeni. Kada verujete da ste neprivlačne, vi i nesvesno šaljete momcima "ne prilazi mi" signal. Kako? Na primer, načinom na koji se oblačite - ako oblačite velike, bezoblične bluze i suknje kojima krijete svoje telo i time stavljate do znanja da ne želite da vas posmatraju kao devojku. Takođe, to govorite i načinom na koji se ponašate - ako se ponašate kao ortakinja ili kao sestra, tako će i da reaguju na vas.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
e tako mi je vise svejedno...sta sad jos i time treba da se opterecujem?J a kad hocu da smrsam lepo nabijem prst u usta posle svakog obroka..ii resen problem...kad mi to dojadi onda na neko vreme dozvolim sebi da se opet ugojim, opet smrsam.i tako u krug..vise me zabole sta se njima svidja sta ne...ionako ..ma Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia E71
Lepoto,

Kad hoces da smrsas, obuj patike pa nogicama u dupence par krugova po kraju.Ili decka pod ruku pa u setnju. Ili decka za ruku.....Tako je najzdravije i najbolje.  Prst u usta je mnogo zeznuta stvar. Očas posla ti predje u naviku i krenes da povracas posle svakog obroka. A to je, sreco, vec BULIMIJA, mnogo opaka bolest. Veruj mi koji kilogram viska uopste nije odlucujuc kada ti neko prilazi.
IP sačuvana
social share
"Willing is not enough, we must do." - Bruce Lee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ako je zivot poklon onda ga cuvaj samo za sebe

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2192
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D900
ko kaze ne vole debele ali sa dobro rasporedjenim oblinama i te kako.Koska nije dobra ni u tanjiru.gledala sam jednu modnu reviju u Becu, verujte mi manekenke su bile toliko mrsave da su izgledale kao zene koje su prikazane u dokumentarcu iy Ausvic logora.Uzas jedan,mi smo u publici naspram njih stvarno sve iygledale kao bucke,iako smo uglavnom sve bile normalno uhranjene.
IP sačuvana
social share
A tako sam ga volela

Edit by SerbianFighter: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Citat
Koska nije dobra ni u tanjiru.

Nasmejala si me do suza  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

seti se da zaboraviš...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1734
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 
@Pinkie problem sa izgledom je uglavnom u ženskoj glavi, ja ni za jednog muškarca nisam čuo da tera svoju dragu da smrša. Uglavnom se ubismo od priče " da baš super izgleda tako..." Smile ali ne pomaže...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Znamo da će ovo zvučati kao kliše, ali je istinito: da bi drugi smatrali da ste privlačna devojka, najpre u to morate verovati vi. Da bi vas drugi voleli, najpre vi morate voleti sebe - ako ne volite sebe jer ste čvrsto uvereni da ste samo ružna, debela devojka, i drugima će biti mnogo teže da vas vole. Možete vi sanjati o tome da vas neki slatki dečko uteši, da vam priđe i uveri vas da ste njemu lepi, ali i dečaci se, baš kao i devojčice, jako plaše odbijanja. Ako šaljete signal da ne želite da vam se priđe kao devojci, svaki dečko vredan poštovanja i ljubavi će to poštovati i tretirati vas kao drugaricu ili sestru.

Da li bi vam dijeta promenila život nabolje? Ako nije neka brza dijeta (njihovi efekti traju onoliko kratko koliko je i sama dijeta trajala), da, promenila bi vam život nabolje. Delom iz zdravstvenih razloga (višak kilograma je pre svega medicinski problem i zbog tog viška prilično rizikujete da baš sada, kao tinejdžerka, dobijete dijabetes, a i kasnije ćete imati zdravstvenih problema koji će se samo gomilati), a delom zato što biste, jednom kad smršate, konačno volele svoje telo - i time omogućile još nekom da ga voli. Ipak, ne morate da smršate samo zato da biste našle dečka - dečka možete naći i bez toga.

Treba da se opustite. Potrebno je da poverujete da vi zaista jeste devojka vredna ljubavi i pažnje i da postanete otvoreniji i komunikativniji. Promenite malo stil odevanja (uopšte ne mora da bude velika promena - možete i dalje da nosite široku odeću, ali, recimo, da probate s Dženis Džoplin stilom, što znači široka suknja i široka bluza s dekolteom, a dekolte ne mora da otkriva grudi nimalo), koliko da momcima stavite do znanja da sebe vidite kao devojku. Blago flertujte s njima - recimo, dečaku koji vam se dopada uputite kompliment u vezi s njegovim izgledom; takav kompliment može da bude i drugarski shvaćen ako se predomislite i poželite da se povučete. Malo se otvorite i videćete da će vam neki simpatičan dečko vrlo brzo prići - i da će vas i te kako gledati kao devojku, i to veoma privlačnu devojku.

Verujte, većina momaka nema ama baš ništa protiv bucki. Vesela, samouverena, nasmejana devojka je ono što većina dečaka voli - bucka, mršavica ili nešto između, uopšte nije toliko bitno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to govorite i načinom na koji se ponašate - ako se ponašate kao ortakinja ili kao sestra, tako će i da reaguju na vas.

eto objasnjenja,jedna moja drugarica ima upravo problem s tim
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e sad,trebalo bi da se bavimo time sta oni vole....
bitno je valjda da li sam ja zadovoljna sama sa sobom...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ako je zivot poklon onda ga cuvaj samo za sebe

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2192
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D900
ma bucke su srecne,jedu koliko hoce, kupuju siroku garderobu, obicno su mladolike, i uvek od sutra drze dijetu
IP sačuvana
social share
A tako sam ga volela

Edit by SerbianFighter: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 07:15:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.