Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:31:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Momci ne vole bucke?  (Pročitano 14593 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
eh.. kad bi bilo tako.... smrc..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Nemojte nikako za ime Boga da gurate prst u usta. Lepo je objasnio zeljadin.
Ja sam samo prestao da jedem hleb i slatko i ode 10 kg k'o nista. Potrebna je samo istinska zelja.

Svi muskraci vole bucke. Ja moram da ozenim Ninu Badric, pa makar crk'o.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8587
Zastava Donji Mojmilovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E pedes&#039
Devojke! N-e  s-e-k-i-r-a-j-t-e  s-e! To da li neka od vas ima par kilograma vise moze da primeti samo druga devojka,ako me razumete.  Verujte mi muskarac bas i nece puno da mari zbog malo vece trbe ili guze,cak sta vise...
Ponekad mi se cini da se vi devojke sredjujete jedna zbog druge,jer neke sitnice kojima ste opsednute moze,kazem opet,da primeti samo druga devojka...ili neki gay  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ajd,ne zezajte,sad ste svi liberalni...Istina je da vitka linija ne garantuje srecu na ljubavnom polju i da je fora u tome kako zracis,ali ako nisi zadovoljan kako izgledas-kako onda da isfoliras da si zadovoljan?
Ja sam smrsala 15 kg i osecam se isto kao sa prethodnom kilazom i bas mi je isfur kada mi dele komplimente,jer imam utisak da me lazu,a onda i pop...,jer pomislim-jel da,sad sam super-pa,bila sam super i ranije,gde ste bili tad dichni sharmeri?!  Smile
Mozemo pricati sta hocemo,lepa linija zene je pozeljna kod muskog roda,jer se oni loze na vizuelno,a to sad sto je dusha vaznija od zategnutog dupeta i gabaritnog dekoltea,to je posebna stavka.Problem je samo sto je vizuelno prva barijera da bi se dobila sansa da se predstavi dusha.
Pa,ni mi nemamo nista protiv ako momak nema viska ili manjka kg,ali i sa viskom ili sa manjkom moze biti(i obicno i jeste) poseban,bez mogucnosti da mu neko poremeti poziciju u nasem srcu...
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Debela devojka - Elektricni Orgazam

Devojka koja je zadovoljna sobom zraci i to privlaci i prijatelje i frajere! Ako je devojka buckasta, ne sme da se zapusti, onda je jos vise iskompleksirana. Garderoba - sindrom nosorog dobro "zasticena" kabastom karderobom kao "oklopom" Sta kaze Bazar? presiroka kosulja tamnih boja sa vertikaknim prugama! bljah!!!

Djevojke u letnjim haljinama - Haustor
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8587
Zastava Donji Mojmilovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E pedes&#039
Pa,ni mi nemamo nista protiv ako momak nema viska ili manjka kg,ali i sa viskom ili sa manjkom moze biti(i obicno i jeste) poseban,bez mogucnosti da mu neko poremeti poziciju u nasem srcu...

Bas o tome i pricam!Kako ces biti zadovoljna sobom ako ti je stalno na umu da li si debela ili da li ti je spusteno dupe...itd.
Vaznije je da budes kompletna licnost,a ne samo neka vitka glupaca koja ce me privuci izgledom,ali zato kad otvori usta  Smiley 1,ja cenim karakterne osobe pre svega i ne bih mogao da budem sa devojkom koja nema smisla za humor recimo,to mi je bitnije da ima nego 10-15 kg manje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bas o tome i pricam!Kako ces biti zadovoljna sobom ako ti je stalno na umu da li si debela ili da li ti je spusteno dupe...itd.
Vaznije je da budes kompletna licnost,a ne samo neka vitka glupaca koja ce me privuci izgledom,ali zato kad otvori usta  Smiley 1,ja cenim karakterne osobe pre svega i ne bih mogao da budem sa devojkom koja nema smisla za humor recimo,to mi je bitnije da ima nego 10-15 kg manje.
Ti si,mozda,izuzetak,ali ja govorim o vecini!
Znam jako mnogo devojaka koje su super kao licnosti,lepuskaste,zabavne,...i sve bez momka!
I isto tako,ima ih jako mnogo koje su droljice i tukice,lecuge koje ni sudje od rucka ne peru,kojima je najvaznija stvar u zivotu nijansa kose i koje 3 dana pred vikend samo razmisljaju o tome sta obuci,koji modni detalj uklopiti,koja dijeta je najbolja,ne znaju sastaviti 5 prosto-prosirenih recenica,ali imaju momke kojh crkose za njima!
I na svojoj kozi sam osetila sta znaci biti obicna i sa viskom kg i razliku kada se pojavim doterana i bez tih 15 kg,i veruj mi-razlika je drasticna! Vecina muskog sveta su,jednoistavno,iskompleksirani kreteni i stvarno nije cudo sto su zene isfrustrirane kilogramima,jer su to samo posledice vaseg ponasanja,koje mi vidimo.
To sve vazi za prvi prag,a naravno,kada se predje taj prvi prag,onda je prica sasvim drugacija,ali treeeba preci taj prag!
Ni meni se ne svidja sto je to tako kako jeste,ali cinjenica je da je to realnost na nasim prostorima.
Pa,zar nisi primetio kako i medju starijim svetom znaju reci-On ima lepu zenu(kao da biras kakav ces se roditi-uostalom,ne postoje lepe i ruzne zene,vec negovane i nenegovane),a ne kazu-On ima sjajnu zenu,pametnu,dobru...
Ni vama se ne svidja kada vas klasifikuju po kolicini novca u novcaniku,jel da?
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8587
Zastava Donji Mojmilovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E pedes&#039
Upravo tako..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I devojka koja ima "visak" kilograma se moze atraktivno obuci i delovati sexi, koja je devojka atraktivna u farmerkama i staroj dukserici??? Stvar je i u "signalima" koje saljes suprotnom polu, pa na te "signale" dobijas i odgovarajucu reakciju. namontirana glupaca, jasan signal - ocu dobar k.... pa to uz malo truda i nadje.

Ne znam sta hocu a hocu to odmah!!!
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I devojka koja ima "visak" kilograma se moze atraktivno obuci i delovati sexi, koja je devojka atraktivna u farmerkama i staroj dukserici??? Stvar je i u "signalima" koje saljes suprotnom polu, pa na te "signale" dobijas i odgovarajucu reakciju. namontirana glupaca, jasan signal - ocu dobar k.... pa to uz malo truda i nadje.

Ne znam sta hocu a hocu to odmah!!!

Istina,svaka devojka uz pravu odecu moze biti zavodljiva,s tim da ako govorimo o tome da je najvaznije da devojka zraci-onda ne bi trebao biti problem ni ako je u duxu i farmerkama.
E,sad-sto se tice signala-bice da je problem u vasim prijemnicima signala-kod vas najbolje prolaze bas te koje ne znaju sastaviti 5 prosto-prosirenih recenica,cute,znacajno trepucaju okicama,piju sokic(jer imaju ozbiljnih problema sa gastritisom od silnih dijeta)pa vi kontate kako je nezna,divna,fina,a ako devojka popije alkohol,skace,igra uz muziku,i ako nije zakopcana do grla(pritom uopste ne mora ni da vas pogleda)-odmah se lozite kako nema pametnijih stvari u zivotu da radi,vec garant trazi k...i onda se zalecete,pa posle trazite izgovore sami sebi kako je ovakva-onakva...
Vecina vas lafinja,bitna nam je dusa,da je devojka dobra,a redovno se zalecete na vitkice i napucane...
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:31:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.