Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Momak koji često menja devojke - "kul"?  (Pročitano 14868 puta)
06. Avg 2006, 13:43:37
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Momak koji često menja devojke - "kul"?

Ponekad se priča o tome kako za momke i devojke postoje drugačiji standardi, a kao jedan od primera navodi se da je dečak koji često menja devojke super frajer i da mu svi zavide, dok je devojka koja često menja momke "laka riba" i svi je preziru. Sad, tačno je da o devojci koja ide od momka do momka i neće vladati baš najbolje mišljenje (mada će biti i onih koji će razložno reći da ona mora da je super riba, kada toliko frajera želi da bude s njom), ali koliko je drugi deo tvrdnje istinit? Koliko će ljudi misliti da je dečko koji svaki čas menja devojke "kul" i "mačo" i super tip?

Ima onih koji će to zaista misliti - to su uglavnom drugi momci, koji će mu zavideti na lakoći s kojom osvaja devojke. Ipak, neće svi deliti njihovo mišljenje. Za takve momke kaže se da menjaju devojke kao čarape i pod tim se ne misli ništa pohvalno. Biće devojaka, svakako, koje će ga videti kao izazov, pa će biti s njim jer se nadaju da će baš one uspeti da ga osvoje u toj meri da će želeti da ostane s njima (moguće je da bi ga takve devojke ostavile, jednom kada ostvare svoj cilj). Biće i onih koje će, zato što je on tako zgodan i popularan i među nekima važi za super frajera, želeti da budu s njim, jer im se čini da će tako, kao njegove devojke, podići sebi rejting. A šta je s pametnim devojkama?

Pametne devojke takvog momka neće ni pogledati, osim onako kako bi pogledale zanimljivu životinjicu. Neće im pasti na pamet da gube vreme s momkom koji ili ne zna šta hoće, ili hoće nešto što se njima ne dopada, to jest, samo da "udara recke" (a ko normalan želi da bude samo još jedna recka u nečijem životu?). Pametne devojke će sebi naći nekoga ko će ih zaista voleti i poštovati, ko će želeti da stvarno bude s njima, a ne da ih nekoliko puta prošeta po gradu (da bi bio viđen s novom ribom) i nekoliko puta odvede u krevet. Tako da taj momak, zapravo, neće ni moći da bude s devojkom koja će ga zaista voleti, samo s devojkom koja se nada nekoj koristi od njega.

A to, nekako, baš i nije "kul". Samo je tužno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
kad bi svakog dana menjao devojke iz ovogodisnje postave Victorias Secret, tako bi me zabolelo sta svi misle...jao, jao..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Bas me zanima odakle je prenet ovaj tekst, tj. ko je napisao ovu gomilu gluposti. Devojke vole momke koji menjaju devojke, jer je rec o sposobnom muskarcu, makar prividno, i meni je to potpuno logicno.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Sposoban momak ukoliko menja devojke..."??? Ju, Ju i po stoti put Ju Smile

Po meni to ni prividno nije "sposoban muskarac", vec je neko ko sebe jos uvek nije pronasao u ovom zivotu. Ako cemo sposobnost jednog muskarca meriti time koliko je devojaka promenio, onda ovaj svet ide u potpuno pogresnom smeru.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
Citat
Bas me zanima odakle je prenet ovaj tekst, tj. ko je napisao ovu gomilu gluposti. Devojke vole momke koji menjaju devojke, jer je rec o sposobnom muskarcu, makar prividno, i meni je to potpuno logicno.
Nije tu rec o "sposobnom muskarcu" nego o majmunu koji ne zna sta hoce, i koji trazi samo jedno - sex. Pokenjam ti se ja na takvu vezu...
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Sve je to lepo sto vi kazete, ali praksa vas surovo demantuje. Nisam jedan od tih srecnika/nesrecnika, kako hocete, ali poznajem nekoliko.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Praksa ne moze "surovo" da demantuje, ne moze cak ni da demantuje  (bez "surovosti") Smile Ponavljam da ne treba generalizovati stvari, niti smo mi sve iste, niti ste vi svi isti. Sve je stvar principa. Svakog od nas nesto sasvim deseto privuce kod pripadnika suprotnog pola. A takve brojkice ce svaku normalnu zensku personu odbiti, sigurno se nece pojaviti u drustvu nekog tamo "svalercine", cisto da bi tek bila "vidjena", vec ce mu jasno i glasnos taviti do znanja da je vreme da "prekreci" svoj maleni zidic (reckice). Inace, pravi muskarac se nikada nece "hvaliti" brojem, niti ce potencirati na svojim pricicama, vec ce biti dzentlmen u pravom smislu te reci.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
zene vise vole iskusnije muskarce i tacka. ( posle tacke nema nista )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naravno, s tim sto se to iskustvo, koje zene vole, ne meri "ciframa".  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
pa jedino da vezbamo na lutkama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.