Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 07:26:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: molim za savet-HITNO!!!  (Pročitano 8433 puta)
Ucesnik diskusija

Mind the cat

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ako bilo ko tvrdi da su psi agresivni, onda mora da dokaže takvu tvrdnju, inače puj-pike-ne-važi! Da li postoji bilo kakva prijava da su psi napali nekoga? Ujeli? Naneli bilo kakvu povredu, makar ogrebotinu? Da li je neko pohisterisao od straha zbog njih? Ukoliko ne  postoji nikakav fizički dokaz u vidu prijave inspekciji ili pandurima, onda se tvrdnja o agresivnosti životinja može tretirati i kao lažno svedočenje na štetu vlasnika.

Koliko sam shvatila, ta ženska drtina se nikada nije pobunila za tih 5 godina u vezi sa držanjem pasa. Šta je sada isprovociralo da to uradi? Očigledno je da iza svega stoji nešto drugo. Kada inspekcija kao otežavajuću okolnost stavi da su životinje "izuzetno agresivne", onda to znači da te životinje treba ukloniti sa mesta gde su sada ili u najgorem slučaju uspavati ih. Meni se sve čini da ta veštičara iz nekog razloga želi da se psi uklone.

Pokušaj da razgovaraš sa drugim stanarima, eventualno korisnicima zajedničkog dvorišta ili tog prostora na kome su psi, pribavi njihovu saglasnost za držanje ljubimaca. Probaj da razgovaraš i sa tom spodobom, ali polako i sa puno strpljenja, vidi šta hoće i da li sve može da se reši na lep način. Na kraju, ako to ne uspe, otiđi do inspekcije i porazgovaraj tamo sa nekim, fino i lepo objasni o čemu se radi, možda ćeš slučaj rešiti odmah, kad ljudi shvate da imaju posla sa prijavom dokone lude.

Uzgred, pripremi svu dokumentaciju da su psi redovno vakcinisani i zdravi, da po tom pitanju ne predstavljaju nikakvu potencijalnu opasnost. I možda ne bi bilo zgoreg, ako se ne daj bože ova kereća afera zahukta, da pozoveš veterinara da proceni da psi nisu agresivni, već društveni (ako još imaš dokaz da se deca iz komšiluka igraju sa njima, gde ćeš bolje!)

Da mi neko kaže da moram da "sklonim" svoje životinjke zbog nečije zlovolje, pa kičmu bih mu na dupe iščupala!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Mrrrrr.....Prrrrr.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
au brateee..... docicu ovih dana sa mojim kerom da posetimo baku ...mater joj matoru  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Plati joj zigola... Mozda je problem Frojdovski  Smile....

I ja mislim. Zažmuri i odradi babu,  Smiley 1  jebi ga mora da se žrtvuješ za one koje voliš.  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
HTC 
nisam vam bio pisao pa da kazem,

ta zena je lujka,ona je pre potezala sekire na druge ljude u dvoristu,njen pokojni muz isto je bio lud. mom ocu je rekla kad je drzao mog brata(kad je bio beba) da bog da sahranio to sto drzis u ruci,u tom trenutku moj deda uzme brata a ona zahvati vodu i krene stim da udari mog oca i ovaj je uvati za ruka i to padne na glavu mog dede.

to je jedan primer samo

sakupili smo sve potpise stanara,nismo samo uzeli od jedne koja se ne odvaja od nje,imam vise od polovine stanara potpise.

ona napada moju majku svako jutro kad treba da ide na posao posto ta zena ne spava uopste,ustaje u 4 ujutru a i ja je cujem neki put u 2 kako dize roletnu kad sam ja na kompu. pre neko jutro je izvadila iz kese dlake od retrivera i ubacila u kucu dok se moja majka spremala za posao. ona joj nista ne odgovara zato sto zna kakva je i ona zeli da se raspravlja zato sto je luda.

prijavicemo je sutra muriji,napisali su zalbu.

pre neki dan je neki sljunak star 10godina koji stoji pored njene supe naslonjen na zid,sa asovima i lopatom prebacila ispred moje supe,posle sam ja pomera kamenje i zemllju kako bi uzeo bajs.

ja prolazim kroz dvoriste a ona prica sa tom kako smo kreteni,ostavili smo tako 10godina

samo mogu da vam kazem da je lujka i da ne moze nista sad. veterinar je napisao misljenje za pse
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
prijavljuj je policiji za sve sto radi. na kraju ce doci hitna pomoc po nju.
imao sam slican slucaj u kraju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
bogdane , ako je ta zena takva kako kazes, cuvaj pse mogla bi ti ih otrovati . ozbiljno ti kazem , meni su pokusali da otruju psa sadasnjem a proslog su mi otrovali  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC Sensation
Ma preduhitri ti bakutu pa otruj ti nju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
pozovi je na čaj od lijandera  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
HTC 
Ma preduhitri ti bakutu pa otruj ti nju  Smile
Smile

ne bi smela,zato sto bi odmah znali da je ona.

danas ide moja majka da je prijave
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mind the cat

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ima Sandra pravo, vodi računa da živuljčicama ne ubaci neki otrov! ludak je to, ne znaš kad će joj šta pasti na ono malo mozga što nije pregorelo!

Javljaj nam šta se dešava. Vidiš da ćemo  još i kladionicu da otvorimo kako će baba da skonča!
IP sačuvana
social share
Mrrrrr.....Prrrrr.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 07:26:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.