Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 15:12:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: molim objasnjenje  (Pročitano 2139 puta)
24. Maj 2010, 16:21:54
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
daj bre, ovo vise nema smilsa... sta sam sad rekao pa da mi das ban shone? ne znam kakva je to uvreda kad greskom na javnom napisem Kad si ti doso?
ma ajde, sve do sada pa i nekako, ali ovo je sramota

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.JPG
(51.23 KB, 640x559)
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
To sto se ti zalis svaki cas ne znaci da za tebe nece vaziti pravila:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ScreenHunter_01 May. 24 16.23.jpg
(66.32 KB, 480x366)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
nesho, kakve veze ima to sto si ti rekao, sa mojim pitanjem? mislim, niko nije pisao, samo sam ja napisao moju recenicu. nigde veze sa privatnim prepiskama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ima itekakve veze. Ja stvarno ne mogu da znam da li si ti pogresio ili si poceo razgovor sa silver_maste ili nekim jos iznad na javnom chatu. Vrlo prosto.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
haha, pa daj sone, nisam ja klinac da me vatas na te fore. silver maste nije nikome pisao, vidis da je covek fino zamolio nekog da udje u njegovu sobu, tj da udje da odigraju. koliok ja znam, privatne prepiske znace da se razmene bar po jedna recenica, tipa: de si, sta radis? a ovaj drugi kaze, evo me, nista, kuliram. e to je vec dovoljno da se zvizne to dugmence za ban. ovako, nit je bilo privatnih prepiski, niti ista sto je licilo na to, pa bih zamolio da mi se skine ban, nema potrebe da stoji, jer ionako nisam pisao na javnom, osim 2-3 recenice, a bio sam tu dosta, vec samo u igri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
haha, pa daj sone, nisam ja klinac da me vatas na te fore.

po ponasanju bih rekao da jesi.

Citat
koliok ja znam, privatne prepiske znace da se razmene bar po jedna recenica, tipa: de si, sta radis? a ovaj drugi kaze, evo me, nista, kuliram. e to je vec dovoljno da se zvizne to dugmence za ban.

Dovoljan je jedan koji vrsi monolog da bude banovan i time se spreci dalja diskusija. Ovo nije egzantna nauka tako da nema potrebe da stvaras teorije.

Citat
ovako, nit je bilo privatnih prepiski, niti ista sto je licilo na to, pa bih zamolio da mi se skine ban, nema potrebe da stoji, jer ionako nisam pisao na javnom, osim 2-3 recenice, a bio sam tu dosta, vec samo u igri.

Ne, ja ti ban necu skinuti. Drugi put nemoj gresiti.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
i ja bih po tvom ponasanju rekao da si klinac, jer iako imas 26-27 godina, ponasas se kao dete kome uzmes igracku Smile znas ono, place dok mu se ne vrati, a ako mu se ne vrati, puca na sve strane i u ovom slucaju siba po banovima. ne moras mi skinuti ban, od tebe znas da ne ocekujem to, ali ako mislis da su monolozi privatne prepiske, dobronamerno ti savetujem da se vratis u osnovnu skolu. a da, pretpostavio si da ce se razgovor nastaviti, medjutim nisi mogao da znas daja nisam poceo konverzaciju sa silver masteom, koga uzgred ne znam, ali ne, nesha je procenio da ce se konverzacija nastaviti. aplauz za ovo nesho, povezacu te sa milanom tarotom, jer ti predvidjas sta ce se desiti. sad ce one price, kako se ponasas prema adminima, zasluzio si ovo, ali prosli put je bila greska kad se meni dao ban, sad opet greska, nemoj da se izvlacis na privatne prpiske, reci ko covek, dao sam ti ban jer me nerviras i kraj. ja ti otvoreno kazem, nerviras me samo tako, ne mogu da te smislim, kad te vidim na cetu, odma ulazim u igru da ne bih rekao nesto neprimereno. naravno, ovo nije egzaktna nauka, ali zato monolozi i dijalozi jesu, kad njih razvrstas u glavi, pocecu da ti pricam ostale teorije, do tada, nema potrebe da trosim reci. aj pozz, produbljujemo nas odnos svakog dana, ali ja ne uzimam igracke, nisam sebican, ne brini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Sam sebe pokopas ovakvim recenicama tako da ja nemam vise potrebu da ti odgovorim. Pokusaj da odrastes.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ban uskoro istice, a ono sto je sigurno je da nesto sto se stalno desava - nije slucajno.

Ocigledno je da animozitet postoji, i upravo zato ne vidim zasto je toliko tesko da se suzdrzis u takvim situacijama i izbegnes ovako nesto.

Nema potrebe za diskusijom, lock.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 15:12:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.