Ivane zamolicu te da napravis jedan mali podforum gde cemo se druziti mi koji imamo PSP. ja cu pomagati mnogima oko sony PSP -a. znaci vesti o novim loderima, emulatorima, kako da podesite verzije na kojima ce vam raditi ISO fajlovi itd itd. razmene igrica itd.
mali info jer sam malo pregledao forum i video da ljudi svasa pitaju. sve verzije do 2.0 mogu se vratiti na 1.50 verziju koja ima dosta dobru podsrku za loadere sa kojima mozete igrati mnogo igrica u ISO formatima. lista igrica je povelika i ako zazivi forum pastovacu listu igrica koje podrzavaju dva najbolja emulatora UMD Emulator 0.8C i Fast loader. ----------------- mrzi me sad poceti nesto dok ne dobijemo nas kutak
uglavnom svi psp sa FW 2.01 - 2.60 morace sacekati jos neko vreme jer je sony uradio mnoge zastite tako da mu se ne moze pristupiti u flash memoriju. ljudi koji pokusavaju da to razbiju su unistili mnogo psp-a u nadi da ce to razbiti (znaci unistiti zastitu) nadajmo se da hoce.. a do tada trazite verzije do 2.0
sto se tice podforuma, cisto sumnjam da ce tako nesto da bude, mislim da ineresovanje ipak nije toliko da je potrebno rascljanavati diskusije, mozemo eventualno, ako bude dovoljno interesovanja da otvorimo jednu top temu za tako nesto...
Ja mislim da bi trebalo da napravite taj forum jer nas ima dosta kojima je to potrebno! !
[Edit by Anea: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 24. Feb 2006, 00:53:02 od Anea »