gledalo se....strahota.... ovaj kraj je bio bas..... ma nemam reci
@al dread pa verovatno nece niko ni ici. ili ce crnogorci. sad mi pade na pamet sta je branko copic davno rekao o srbima (svim kompletno): "znam ja nas,.... jebo ti nas...."
Trebalo je to da se izvede drugacije, a ne ovako da se glasa. Da je publika glasala bilo bi drugacije. Sta reci a ne zaplakati? Moralno bi bilo sa njihove strane odreci se pobede i pustiti one koji su izabrani voljom vecine, sto je ako cemo pravo demokratski princip.
E ne mogu da se pokupim od soka. Sramota i to puta milion. Nije vazno vise da li je namesteno ili ne ali onakvo ponasanje publike, pa sta su im ona deca kriva...sramota...Treba pljuvati po ziriju ili vec ko je tamo glavni a ne po njima, oni su samo dosli da ucestvuju...ma mi smo najgori na planeti i to jebote u sred Begisa...najgori seljaci...ni malo kulture...to samo kod nas ima...
Pa nisi u pravu Nale17, jel i oni su deo igre,ocigledno je da je namesteno od strane ziria, ali zasto bas oni, sto recimo nije isao, onaj fadey ili kako vec se zove, nego bas grupa "no name" kao i prosle godine??? I oni su krivi i opravdavam svaki postupak publike!!!
Ma ne radi se o tome, ja sam ogorcena na reakciju, mozda sam previse emotivna....tako se ne ponasa, Beograd, i uopste Srbija ne sme da dopusti takvo nesto, treba biti dostojanstven do kraja i odlucan da se sve izvede na videlo i onda suditi, ali ponavljam, ne ovako...pa da li ste videli samo lica tih momaka kada su im vikali " Napolje, lopovi...." ili sta vec... I dalje mislim da nije trebalo "udarati" po njima