Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 09:20:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moji mali "problemi"  (Pročitano 4015 puta)
04. Mar 2010, 00:07:59
Poznata licnost

Hakuna Matata

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2682
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Nemam pojma kako da počnem, jednostavno ću izneti šta imam za reći, pa kako se dalje tema bude odvijala...
Inače imam par primarnih problema za koje mislim da su mi korenje "neuspeha"...

Glavni problem je što ne znam da komuniciram sa ljudima, imam nervozu dok pričam sa drugima, i skroz sam nesiguran.... U društvu ne pričam mnogo, uvek sam bio povučen, kako na ulici tako i u školi, veoma slabo se snalazim, kao da izbegavam ljude, primera radi, da bih ispričao vic, ja ga prvo u glavi pamtim i učim da izrecitujem kao pesmicu, mnogo razmišljam o nebitnim stvarima, šta ako bude ovo, šta ako bude ono, u mnogim situacijama ne znam kako da "normalno" odgovorim, da to ima smisla, uvek sam kratak, kad mi neko nešto govori, klimam glavom i smešim se, svađao se nikad nisam, ako bi došlo sad do takve situacije, boga pitaj šta bi bilo...Takođe imam problem sa odabirom reči, nisam neko sa velikim fondom reči koje upotrebljavam, mislim da bi mi možda neka knjiga pomogla, da saznam više izraza, šta koji znače i sl... preporučite
Imam još svašta da kažem o ovome ali valjda ste shvatili, a i meni je iz glave izašlo šta sam hteo reći...

[suvišno...]
« Poslednja izmena: 04. Mar 2010, 01:16:58 od ravac »
IP sačuvana
social share

Always follow the WWW rule:
What did you try? What did you get? What did you expect?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6630, valjda
1. Почни да посећујеш журке, мало алкохола и опустићеш се. Рекох МАЛО, само опуштање а не растављање са животом... Даклем, опусти се...
2. Ти немој да висиш за компом... Или има наде већ ће нешто да цркне на њему. А можеш да пробаш да овисност замениш изласцима...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
pa u društvu i opšte kad govoriš se opusti , a što se tiče toga kod kuće , sigurno mnogi imaju takav problem , malo se kreći , nađi bilo koju aktivnost koja ti odgovara , i čitaj nešto zbog rečnika, to ne moraju biti ozbiljna dela, ako voliš stripove pročitaj nekoliko stripova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Da li si toliko nesiguran jer stalno brines sta neko misli o tebi, da li mu smeta svaki tvoj pokret ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hakuna Matata

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2682
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
@lerr @Pouckovic

hvala

Da li si toliko nesiguran jer stalno brines sta neko misli o tebi, da li mu smeta svaki tvoj pokret ili ne?

Ne baš

Više brinem na to da ne pogrešim, pa da me neko kritikuje, a ne znam da odgovorim, da se izblamiram, ili da budem nekako ponižen
IP sačuvana
social share

Always follow the WWW rule:
What did you try? What did you get? What did you expect?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Prvo za ljude..
Komuniciraj slobodno.
Nemoj sebe da se stidis.Takav si kakav si nisi mogao da biras kakav ces da budes.
I ako pogresis u razgovoru ili pogresis vic..ja ne vidim problem.Ja se sam sebi nasmejem..
Nemas cega da se stidis.Samo utuvi to sebi u glavu.Svi smo ljudi i svi gresimo.

Drugo
Radi na sebi !
Uci,bavi se sportom,zezaj se!
Zasto da ucis?
Bices pametniji..i to znanje moci ces nekad ne samo da naplatis nego i da iskoristis za svoje probleme.
Zasto da se bavis sportom?
Jer ces imati lepu liniju i bices zadovoljan sobom!
Pocni polako,izbregavaj voznju idi peske,pocni da radis kuci vezbe..Malo po malo i upadnes u fazon.
Umereno koristi kompjuter!
Nije fazon da ti ja sad potvrdim ono sto i sam znas.Da previse koristis komp..
Ja ga najvise koristim zimi,za ubijanje dosade i za ucenje pojedinih stvari.
Ako sam sebi ne odredis granicu niko ti ne moze pomoci.
Ti si taj koji mora da resi probleme od nas mozes da dobijes samo savet.
Cisi jedan po jedan problem i resio si stvar.
I nemoj da budes nesiguran u sebe..ja imam jednu manu..Budem siguran i u ono sto nisam!
Igram kec na inter ako izgubi..jebiga promasio sam.Ako pobedi bio sam upravu.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ma kakvo učenje ?

pazi ovo :

1. počni da duvaš. Ja ne duvam, niti bih kome to savetovao, ali sineeee... tebi to treba ! Zavij s vremena na vreme, i boleće te baš k...c šta ako...

2. "Zavisnost" ? nije to nilkakva "zavisnost", taj termin su izmislili zapadnački zlikovci, prava reč za to je - kretenizam.
ako misliš da umreš nevin, da ti se seksualno iskustvo svodi na naslage skorele sperme na tastaturi, super, samo nastavi... odlično ti ide ! Ako je tebi tako dobro, šta te boli uvo što te ostatak sveta smatra za poremećenog jadnika... ma opušteno...

3. Ishrana ? Sine, prvi put kada budeš izvadio krvnu sliku, razbudićeš se, dobićeš verovatno dijetu za povišen holesterol i gastritis, i moraćeš da je se pridržavaš do kraja života, ali pošto ionako nećeš otići kod lekara dok se debelo ne razboliš, uživaj do tada, maži sine, maži...

da rezimiram - vojska, čak i današnja kakva jeste, je odličan lek za tvoj način života. Na žalost, pošto imaš 16 godina, verovatno nećeš ni otići u istu. Tako da leka u principu - nema. Ako tebi odgovara sadašnji način života, zašto bi išta menjao ? a s druge strane, ako si svestan koliko je on pogrešan u socijalnom, zdravstvenom i duhovnom smislu, onda se probudi ! Jel te neko tera da sediš za kompom ? Jel te neko na silu kljuka hlebom i paštetom ?!
Vidiš, pravi problem je kada ljudima nad glavom visi otkaz, kada nisu sigurni ni da li će imati za tu paštetu, kada im dijagnostifikuju neko teško sranje. A ovo tvoje ? Ovo je cmizdrenje razmaženog derleta !

Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Sta god sam ja napisao nije tacno...Radulac je upravu..ali i to je ocekivano zato sto je radulac uvek upravu !
Radulac oprosti mi za onaj moj post..ne znam sta mi je bilo  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
 Smile Smile a i ti kad se prosereš...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
 Smile Smile
Jebiga smorno vece  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 09:20:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.