Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 23:40:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moji mali "problemi"  (Pročitano 4016 puta)
Poznata licnost

Hakuna Matata

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2682
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
verovatno je da sam razmažen, imao sam sve što sam poželeo, ništa mi nije falilo, ostavimo to sa strane...
Ovo što mi govoriš je čisto filozofiranje, da sam tražio filozofije, postavio bih temu u tom forumu,
savetuješ nešto, što nikom nebi savetovao - "želim ovo isto onima, koji ovo žele drugima" i sl.
cenim tvoj odgovor, hvala, i ako je moguće da više ne odgovaraš u ovoj temi  Smile
IP sačuvana
social share

Always follow the WWW rule:
What did you try? What did you get? What did you expect?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
Tel.Me Your.Number
Pre svega ta prokleta organizacija vremena... moraš da se organizuješ i da poštoješ svoju reč.

- Ishrana
Meso obavezno, bar jednom nedeljno. Što šareniji jelovnik. 3 obroka najmanje, sa užinama između.

- Zdravlje
Ne bulji duže od sat vremena u monitor. Ustani prošetaj se... gledaj u daljine, provetri sobu. Usput možda ti padne na pamet nešto drugo da radiš. Radi neke vežbe. Mišići će ti podići samopouzdanje. Ako već nećeš ništa da treniraš, 3 puta nedeljno radi skrekove (poslaću ti nešto na pp).

- Komunikacija
Pričaj sa familijom, tako ćeš razgrađivati rečnik i bićeš slobodniji... ako pogrešiš ko ga jebe... ispravi se.
Kad si u gomili a ti treba da bekneš... gledaj u poslednjeg koji je nešto rekao i zamisli da samo vas dvojica razgovarate. Ne obaziri se na ostale. Rutinu ćeš steći vremenom. Dobro bi bilo i da imaš neku drugaricu za zajebanciju... pogotovo ako je ružna Smile
Izlazi češće, pi' raki... pivo.

Valjalo bi ovo nastaviti sutra... baš je "smorno veče" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Lepo ti je covek napisao..samo ti si slep da vidis to.
Ovde ne postoje carobni stapici,pocni da radis na sebi jer si i sam svestan problema.
Sta ocekujes da ti se kaze ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hakuna Matata

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2682
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mislim da sam i previše rekao, skraćeno je....
Ne bih se ovde obratio da mogu sam da rešim problem (komunikacija),
tražio sam stručno lice, koje će da me shvati, ne da me skonta...
IP sačuvana
social share

Always follow the WWW rule:
What did you try? What did you get? What did you expect?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Ma jebo komunikaciju sta ce ti to. Za pocetak lepo ti uzmi uči, završavaj ti školu lako ćeš za ćaskanje i mlaćenje slame. I pod hitno da batališ taj komp malo i kreneš nešto da treniraš, mlad si, razvijaš se i to ti je potrebnije i zbog zdravlja i zbog samopouzdanja. Čitaj knjige, informiši se i imaćeš i o čemu da pričaš ako uopšte nekim slučajem dođe do konverzacije između tebe i ostalih homosapiensa. Je l pratiš sport? Da ga jebeš ako ne uspeš kominikaciju da sastaviš na temi Milan treba Pirla da prebaci malo ka napadu p*a im materina rso na njih 2 tiketa. A za ribe, koji će ti to samo glava da te boli Smile

Aj ne maltretirajte bre dečka, ovaj Satana Dulać Smile
« Poslednja izmena: 04. Mar 2010, 01:24:30 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
Tel.Me Your.Number
- Motivacija

БС, БС!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Tvoja nesigurnost mi deluje kao da imas blagu sociofobiju. I verovatno po ceo dan slusas muziku, sedis za kompom, mastas... i sl.?

Nedostatak komunikativnosti je posledica takvog introvertnog nacina zivota. Osvesti se... "izadji" iz svoje glave... ugasi cd plejer, komp i postani ekstrovertniji. Nauci da posmatras, zapazas boje, oblike... treniras mozak da pamti detalje, samim tim ces postati vestiji u komunikaciji. Za ovo ti treba vreme. Ne postoji komunikativan covek koji fantazira po ceo dan.

Sto se tice nesigurnosti najbolji savet koji mogu da ti dam, a proveren od mene u praksi je da potegnes koju casicu Smile pre drustvenih situacija koje ti stvaraju nelagodnost. Mozda se oslobodis i steknes preko potrebno samopouzdanje koje ce te gurati dalje.

I pocni da citas self development knjige. Npr. "Moc sadasnjeg trenutka" ili "Osetite strah i suocite se s njim" od Suzan Dzefers za pocetak...
« Poslednja izmena: 04. Mar 2010, 03:51:11 od Major_T »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Većina ljudi koji su nesigurni u sebe u društvu potiču iz sredina u kojima su pod velikim pritiskom nekog od roditelja. Ređe taj pritisak potiče od neke treće osobe iz okruženja, ali u principu to je dramoser koji za razbijenu čašu prebije dete, za pocepane patike dobije nervni slom i da ne nabrajam blagodeti života sa manijakom.

Prvo što moraš shvatiti je da su ti zastrašujući autoritarni tipovi obični idioti nesposobni da urade ono zbog čega drugima prave dramu.

Drugo ne bi bilo loše da u svojoj socijalizaciji kreneš sa običnim stvarima kao što je gledanje ljudi u oči, komentarisanje prolaznika na ulici (ne previše ružno nego tipa vidi ovu kako se obukla) i obično igranje košarke ili fudbala sa klincima iz kraja.

Treće ne očekuj da ti knjiga reši sve probleme. Pričaj svaki dan sa svima koje sretneš. Počni od toga da svaki dan u prodavnici pozdraviš prodavačicu i kažeš nekoliko običnih reči kao: Komšinice lepo vam stoji ta ešarpa. Jel stigla gauda. Baš je ukusna ova Bambi crna čokolada s pomorandžinom korom. ...
« Poslednja izmena: 04. Mar 2010, 14:25:50 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Motorola 
Moze neko da postane jos agresivniji ako zivi pored roditelja manijaka ne mora da znaci da ce postati asocijalan.
Da li si zadovoljan svojim izgledom? To takodje moze da umanji samopouzdanje i stvori strahove. Pocni da razvijas samopouzdanje,tako ce ti se smanjiti strahovi i lakse ces komunicirati sa ljudima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia No kašlje
Radi sta oces, samo nemoj da sjedis na ladnom betonu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 23:40:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.