Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 19:31:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za ukidanje sramne Grand produkcije

Glasanje završeno: 03. Apr 2014, 20:28:24

Da
69.2%  (9)
Ne
30.8%  (4)
Ukupno glasova: 13
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grand  (Pročitano 7386 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920
Ni u cemu. Njih dvojica su bogovi....

Zbog cega je Milan bitniji faktor u nasem roku od Caneta ili Koje recimo? Doduse, mana im je sto nisu riknuli mladi.....
Milan je svirao bolju muziku od obojice,a to kazem, jer su ukusi razliciti.Doduse, ovo ti je kao nesto slicno podjeb..., jer nisu riknuli mladi???Ironicno previse.
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Tuzna prica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Prvo, nije ironično nego sarkastično. Drugo, rekao sam da EKV sad svira istu muziku kao što je svirao '93., imali bi samo šačicu nostalgičnih fanova, mladi ih ne bi ni slušali. U roku, a i u muzici generalno, ili ćeš da budeš originalan i stalno da se razvijaš, ili ćeš da potoneš. Koja, Cane, Gile, svi su oni bili originalni u početku kao i EKV, ali su ostali zaglavljeni u jednom trenutku u vremenu - Koja nije mrdnuo od Ja imam šarene oči faze, Cane od Hoću da znam, Gile i dalje peva Debelu devojku... I na koncertima se to vidi, gro njihove setliste su stari hitovi, nisu pružili ništa  suštinski novo već 20 godina. Zato sam rekao, da EKV i dalje postoji i da sviraju u dlaku istu muziku kao na poslednjem albumu, ne bi privukli novu publiku, fan baza bi im se svela na stare slušaoce kao uostalom i većini rok bendova u nas, naročito u mejnstrimu. To je uostalom i glavni problem kod naših rokera, što misle da su na nekoj svetoj misiji kulturnog prosvećivanja naroda rokenrolom i da sve treba da im se da na tanjiru, i publika, i termini na televiziji, i koncertne sale, i da se njihove ploče kupuju pod obavezno... A ne pada im na pamet da prvo daju ljudima razlog da ih slušaju time što će da snime nešto originalno, a kvalitetno, pa će uspeh sam da dođe. Muzika je biznis, uvek bila i uvek će da bude, ako nekom to nije jasno onda je osuđen na gorko razočarenje.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2014, 12:08:45 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Да...гранд је оригиналан и квалитетан у пичку материну... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Za publiku kojoj je namenjen jeste, uporedi turbo folk 90-ih i ovaj sad, videćeš i sam. Produkcija je skuplja i bolja, više novca se ulaže, idu na stapanje sa pop muzikom...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 19:31:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Grand

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.