Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:52:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svi za jednog jedan za sve  (Pročitano 1300 puta)
24. Maj 2013, 21:34:31
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson C902
Nemojte postovati uvredljive komentare na ovu temu jer će istu temu supervizori zaključati

Prošlo je dosta vremena od kada sam uopšte nešto postovao ovde.Zadnji put je to bilo pre više od 3-4 meseca kada sam okačio temu da kviz polako tone,razlozi su bili sledeci:

1.leto-zima
2.Dojadio Kviz
3.bla bla bla

Prošlo je prilično vremena kviz ima manje ljudi nego prvog dana lansiranja.Razlog ? Pogresna Politika.Ja mozda dobijem trajni ban ali sve je počelo od uvodjenja reforme baze pitanja,vanjagenije i ko je sve bio ne mogu da se setim.

Da krenem od prvog razloga naravno da leti ima manje igrača u odnosu na zimu bazen,sportske aktivnosti,more itd. ali da u u udarnom vremenu bude 400 max igrača na stranici ne moze nikako da bude Leto-Zima.

2.Dojadio kviz naravno dojadio nekima naravno kad igrač ode dodje novo dete jer kviz traje tada mozda nije imalo komp,internet,nije se interesovalo sta ja znam vec.World of Warcraft traje preko 7 godina pa je i dalje najpopularnija MMO igra uprkos mnogim novijim izdanjima,dojadio odredjenima,novi počnu.Problem je sto dolazak novih ne moze da isprati odlazak starih.

Moje skromno mišljenje je da ne treba ubacivati novu bazu dok se ne izbace preglupa pitanja iz već postojeće.

Nov igrač za svaku igru ako naleti na seriju ne rezonskih pitanja normalno da ce da ugasi i kad ga pitaju ortaci koji nisu probali on ce reci "Ma sta glupost otkud ja znam za tamo nekog igrača(a prati fudlbal)" automaski gubi se populacija od 10+.

Razlog prestajanja starih igrača je što se baza pitanja procurela,necu imenovati ko je dao mada već svi znaju.Ako zelimo da poboljsamo ovaj kviz neke korenite promene trebaju da se dese,mada opet koga ovo sve zanima.
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Nokia krntija
Citat
Razlog prestajanja starih igrača je što se baza pitanja procurela,necu imenovati ko je dao mada već svi znaju.

Чек да видим дал сам добро разумео... Значи неки људи, играчи, имају целу базу питања?

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
odlicno si razumeo  Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson C902
Citat
Чек да видим дал сам добро разумео... Значи неки људи, играчи, имају целу базу питања?

U jednom trenutko 10. na listi je imao procenat odgovora 97%.

Tako da nije potrebno ubacivanje novih pitanja koliko da se cela baza očisti od nebithih stvari koje su ubacivane u zadnje vreme,znam sada ce neko reći nema glupih pitanja,naravno da ih ima mogu i ja poslati pitanje tipa:

1.Koji grad u nekoj Afričkoj drzavi koja je jedna od najmanjih je 3. najveci po redu ?

Uzmimo da je taj grad posto je drzava veoma mala ne prelazi 200 000 stanovnika, da li je to stvarno opšta kultura i dobro pitanje ? Ne moje mišljenje da nije,i siguran sam da nije jer prvi put kad ga neko vidi 99% posto ljudi ga ne zna onaj 1% je igrač koji je poslao pitanje i čovek koji je prihvatio isto.
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Clan u razvoju

Administrator pitanja na CQ

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 35
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Wildfire S
Banex Smiley znam da dobronamerno želiš poboljšanje, verujem da ti je kviz prirastao srcu, ali i sam ne igraš dosta godina, eto verovatno te je taj WoW odvukao, ili neki limit ovde. Možda i sada pokušavaš da se vratiš igranju CQ, kao i pre par meseci, pa ti je teško jer ima dosta novih pitanja i uvežbanijih takmičara. Sve to razumem, da bi neko bio u samom vrhu potrebno je da igra konstantno i zbog pitanja i zbog brzine. Ti ako se potrudiš u narednih par meseci se možeš vratiti na stari nivo, što ti i želim.

Ali zar nismo pričali već o poseti? Potrebno je da sačekaš još neko vreme. Opet diskutuješ paušalno o svemu tome. Rekla-kazala i uradite tako kako ja kažem, tako će sigurno biti bolje. Ti kažeš obrišite neka stara, drugi kaže ubacite nova. Ima i ljudi koji kažu preteška su pitanja, a neki kažu da baš hoće teža, nešto da nauče. Kako svima udovoljiti? Razmotrićemo sve predloge i uraditi kako mi mislimo da treba.
Da ostavimo na stranu to što ne igraš (5-6 CPV), a brineš se za posetu, iako ima ko brine o tome. Da neki imaju sva pitanja svi bi imali 100% tačnosti. Trenutno 10-ti na bugarskom CQ ima 9436 PO, a kod nas 9041. Na rumunskom 9864, pa funkcioniše. Ne znaš koliko tamo ima kako kažeš glupih ili teških pitanja i kolika je poseta. Da ti ne nabrajam ponovo koje si već "gluposti" ovde naučio jer se pitanja ponavljaju, takav je kviz... i ja bih pre voleo da se ne ponavljaju (ne možemo to primeniti), pa mnogi sada dominantni ne bi imali 7500 PO.
U jednom trenutku, na samom vrhuncu, postojao je i igrač sa 8-9 svojih u Top 10. Pa ništa, dakle poseta ne zavisi od toga.
Ne poznajem ljude koji su napustili kviz zbog nečijeg PO-a, PI-a, a ni težine pitanja. Evo upravo se i radi na tome, zbog grešaka u prošlosti i poboljšanja kvaliteta, brišu se teška i neka prelaka pitanja, možda nisi u toku, džabe otvaraš temu, ali to je i kontradiktorno tvom predlogu, ako se obrišu preteška (glupa), onda će neki imati blizu 100% tačnosti. Da li nas interesuje PO? Neka se snađe ko kako želi ako ume i misli da je to dobro, neka zapisuje, ne možemo ih sprečiti. Ali bolje prolaze oni koji pamte (suprotno od čuvene poslovice).

Glupo je porediti WoW i online kviz gde igrači mogu da dostignu limit. I kao da pita neko što je manja poseta na Krstarica chatu. Evo i TV kvizove da uzmemo za primer, osim Slagalice (koja ima i mana, a i promena u igrama), koji je kviz postojao više od par godina, koji postoji još uvek? Želite li da postanete milioner? Visoki napon? Multimilioner? Sam protiv svih? Da li ste pametniji od đaka petaka? Serbian Open? Brzotrz? Najslabija karika? Zlatna žica... Mogu još 10 da nabrojim.
Moraš da se reklamiraš i da uvodiš neke novine, da ne bude monotono. Pre par godina si i sam sigurno učestvovao u reklamiranju i u korišćenju svih novina koje su ubačene.
Čak i kada pitanja budu po tvojoj volji, poseta neće drastično porasti, to je moje mišljenje. Kada bi se ugasio FB i mnoge igrice na njemu, Androidu i iOS-u, onda bi i imao veću posetu. Ovde nema toliko toga novog dugo vremena. Zastarela je verzija. Biće možda nešto novo uskoro. Pogledaj novu mađarsku verziju kviza. Neko će reći da je ovakva, onakva, ali valjda oni znaju šta rade.

Pošto smo već diskutovali o tome i radi se, a tvoji predlozi neće mnogo doprineti povećanju posete, nemamo zašto da se ponavljamo, ne koristi nikome. Sačekajmo da vidimo šta naredni meseci donose. Smiley

lock
IP sačuvana
social share
Darko Topalović
Administrator pitanja - CQ Pitanja 1
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple iPhone 6s
Ukratko:

- Baza pitanja ce u narednih 15 dana biti preciscena i iz nje uklonjen veci broj problematicnih pitanja koja smo selektirali prethodnih meseci.

- Period leta ce biti period stagnacije, a na jesen (po najavama u Septembru) ceka nas kompletan novi dizajn igre, zatim i mobilna igra za sve platforme i neka partnerstva koja ce vratiti igru na statistiku iz najboljih dana Wink

- Tokom leta bice pripremljena i dodatna pitanja Smiley

- Sto se tice spekulacija da postoje korisnici koji imaju celu bazu pitanja, to prosto nije tacno, jer cak ni admini koji ih uredjuju nemaju pristup svim pitanjima koja su u igri. Znam da postoje ljudi koji se time hvale, kao i oni koji su nestvarno dobri, ali to je nesto sto je prosto uobicajno u svakoj od zemalja.

- U narednom periodu bice dodato i nesto nagrada, iako ih nece biti mnogo tokom leta.

- U avgustu ili krajem jula bice jedan opsti turnir sa potpuno novom bazom pitanja, poslednji sa starim dizajnom Wink

Trebalo je da se ove promene izvrse tokom leta, medjutim, nazalost, moramo da sacekamo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:52:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: jednog jedan
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.