Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobtel aka NEprofesionalnost  (Pročitano 6562 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 399
Zastava Pancevo
mob
HTC Tytn II
UU al si mu rekao Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nisam ja kriv sto covek nikad u zivotu ni za sta nije zadovoljan...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat: SerbianFighter
Opet ti tupis Milane sine... kako bre imas srca... ako ikad budem imao firmu necu ni na sekund pozeleti da mi budes musterija ma kolike pare u pitanju bile...
1. Da li mozes da biras broj fiksnog telefona?
2. Da li mozes da biras maticni broj?
3. Da li mozes da biras broj licne karte?
Ne mozes, a i ne treba da mozes.
Jesi dobio lep broj. Jesi, i sta sad hoces, da ne bi jos uz to da ti daju i kilo bureka i jogurt da ti bude lakse dok cekas?
Jel ti mnogo da cekas aktivaciju? E pa onda se nemoj ubuduce prenemagati ko trudnica nedelju dana pa tek onda otici i naruciti nego idi cim ti treba.
Imamo maltene najjeftiniju mrezu u evropi, a ona ipak ima i gprs, i mms koji su u odnosu na sve druge maltene dzabe i tebi to i dalje nije dosta nego bi ako moze uz sve to da imas jos nesto ...
Jel ti se vise svidja telekom? Pa predji kod njih i prestani traziti dlaku u jajetu.

Citat
Jel neces da predjes? E pa u tom slucaju shit the fuck up

Pise se SHUT THE FUCK UP, ali dobro sada.  

Citat
i trpi jer mreza nije pravljena po tebi nego po svima nama i ako vecini ne smeta, pomiri se sa time da te niko nece jebati ni 2% a ako hoces da bude samo po tvome a ti lepo sine kupi sebi ceo operater pa se zezaj.
Sve ti ne valja... nauci da nekad budes necim zadovoljan u zivotu.

Uuuuuu, bas si mi rekao. Ma ok je sve, nema nikakvih problema.  Ja sam super zadovoljan i sa brojem i sa svim ostalim. Samo sam rekao da bi mogli malo ljubazniji da budu, jer to ne kosta nista, a svaki korisnik se u tom slucaju oseca mnogo prijatnije. Broj sam hteo da izaberem, mislim da to nije nikakav luksuz, narocito sto nisam trazio neki broj sa sest istih cifara i tako dalje, nego neki na oko ruzan broj koji je meni potreban, zans vec zasto. Tu su isto bili neljubazni i isto su jedva nekako okrenuli broj i proverili da li su slobodni brojevi koji su mi trebali. To sto se aktivacije tice, ne znam koliko je potrebno i da li je uopste toliko vremena potrebno kao sto su oni rekli, ali znam samo da sam prethodno bio u telekomu i da su rekli da je tamo perioda ktivacije 24h. Naravno to ne mora nista da znaci i moze lako da se desi da se broj aktivira ko zna posle koliko vremena. Opet s'druge strane i ako su mi rekli u mobtelu da ce mi ukljuciti za 5-6 dana, ukljucili su mi za 4 dana, sto se opet moze nazvati pozitivnom stvari. Sto se cena tice, cene mislim da su solidne na postpaid-u, samo ako ne budu krali, to je jedino cega se plasim. Tu solidnost cena kvari jedino mms za koji sam tvrdio i tvrdim i dalje da je preskup i da kosta kao u neuopredivo razvijenijim zemljama, sa neuporedivo visim standardom nego sto je to slucaj kod nas.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Oni su jos divni, ja bih te odavno izbacio iz radnje, zato uzivaj i raduj se sto nisam ja vlasnik Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Citat

narocito sto nisam trazio neki broj sa sest istih cifara

Pa takav broj ne bi moga ni da uzmesh... Uostalom, imao si Mobtelov site, sa koga si moga da izaberesh broj... Cak su i tu mogucnost napravili, i zasto onda cimati saltersku radnicu koja radi sa svakojakima, i ima dnevno vise stotina musterija...

Pa sad vidi kako bi tebi bilo...
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pazi ova tema je vec odavno zavrsena, bar sto se mene tice, posto sam uzeo broj, zadovoljan sa sa njim i sve je ok. A ovo za biranje broja preko sajta, sigurno nisam znao, posto da sam znao sigurno ne bih isao tamo da se probijam ko kriminalac i gledam da li ce oni sto cekaju one postpaid pakete, da me lincuju na ulazu jer misle da idem preko reda. Takodje to je bolja opcija zato sto se ne bih susreo sa gore navedenom salterskom sluzbenicom i tako ne bih sebi preredio nepotrebno nerviranje. Smiley A salterska sluzbenica je tu da udovolji i najglupljim zahtevima koji imaju veze sa mobilnom teleofnijom. Onda mora da se smeska i radis ovj posao. Ako joj se ne svidja, onda neka ide negde gde joj se svidja, a ne da svoje nezadovoljstvo iskaljuje na neduznim ljudima. Inace za one koji to vec nisu ucinili, preporucujem toplo svima da procitaju knjigu Nacionalni park Srbija. Knjiga je relativno starija i opisuje vreme kada je bio Milosevic, ali je i dalje prilicno aktuelna, narocito kada su ove salterske sluzbenice u pitanju. Smiley
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Nartavno da je aktuelna ta kniga jer se ti slojevi ovog naroda NIKAD nece promeniti... Uvek ce ostati isti, ma pod kojim rezimom...

A za one koje hoce da izbegnu, ove gore navedene "neprijatnosti", mobtel poodavno ima on-line potpisivanje ugovora i biranje broja, i posle vam samo posalju na adresu vasu karticu ili samo odete da je pokupite...
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
http://www.mobtel.co.yu/cms/view.php?id=1747

A evo i link, za one koji ne vide taster On-line ugovor koji stoji na home stranici...
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa da sam znao da ima online, ne bih sigurno isao tamo, ali dobro nije to tako strasno kao sto ste vi shvatili. Samo sam rekao da nebi skodilo da budu malo ljubazniji. Ipak nije to opstina gde rade za 5000 mesecno, nego je kompanija gde verovatno te salterske sluzbenice imaju vecu platu nego moji cale i keva koji su oboje doktori. Inace to sam online narucivanjem, nisam ni znao, a i da jesam nekako imam lose iskustvo sa bilo cim sto je online, zato sto ti onda obicno traze kreditnu karticu ili nesto slicno, sto ja nemam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Kako mislish da ti traze kreditnu karticu kad je potrebno da im stavish svoj potpis na ugovor???? Pa posle narucivanja on-line ugovora, oni ti posalju sve postom tako da ti sve dodje na kucni prag. Tu ispotpisujesh sta treba, i platish koliko treba, i kraj...

Cak su i reklamirali kada su to uveli, za donosenje na vrata... Zar se ne secas... Pa ima dosta vremena kako su to uveli.  A za one koji nemaju net mogu da naruce na 9863, preko telefona, i stize im... I to Post Expresom...
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.