Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobtel aka NEprofesionalnost  (Pročitano 6528 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pa i ja sam rekao da mozes izabrati jedan od ponudjenih, al to nisu "lepi brojevi" to su obicni brojevi.
Inace moja iskustva sa Mobtelom su upravo takva... dobra pic.... sa druge strane pulta se osmehne, i sve bude gotovo u par minuta...
Postoje zagusenja, to je i normalno, ali uglavnom je sve ok.
To sto si ti biser pa uvek imas srece da zapadnes u neko problematicno vreme na problematicno mesto sa problematicnim ljudima ne znaci da je sve generalno tako Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma ok, videcu, mozda odem ovih dana ponovo. Smiley Inace broj koji sam ja trazio je definitivno sve, osim lepog. Trazio sam recimo 063/miland odnosno 063/645263 i tome slicno.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije pitanje da li je lep ili ne, broj po zahtevu ne mora biti lep, ali svejedno nerealno je ocekivati da je slobodan Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 399
Zastava Pancevo
mob
HTC Tytn II
Tesko ces naci broj koji je slobodan,skoro nemoguce.Ipak 063 mreza postoji koliko godina i MNOGO brojeva se prodalo do sad.I ja sam pokusao na isti fazon kao i ti da uzmem broj,ali nema sanse....
btw. sa druge strane pulta je u mom slucaju bila neka starija gospodja(baka),dosta ne ljubazna Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa pazi, broj koji ja trazim definitivno nije jedan od takozvanih "lepih brojeva". Znaci jedino ako su ga vec prodali nekome i ko ga je dobio eto, tek tako, slucajno. Inace imam ja nekoliko kombinacija, pa bih bio zadovoljan ako bih dobio bilo koju od njih.

Da li mozda znate moze li se prilikom biranja broja birati i 6-cifreni i 7-cifreni brojevi i da li postoje ogranicenja tipa, moze da se dobije samo sedmocifreni broj koji pocinje sa 8 ili tako nesto?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Cekaj, a sto gusis? Smiley
Sto?
Aj objasni mi?
Okreni taj broj proveri jel se neko javlja, ako nije dostupan mozda za tebe ima nade.
Obozavam te kad tako uzmes da tupis u prazno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 399
Zastava Pancevo
mob
HTC Tytn II
HEHEe ludi ste totalno Smiley
@Bad habbit
Mozes samo da uzmes 6-ocifreni broj.Ogranicenja nema,ali kao sta sam VEC REKAO,na taj fazon sam i ja hteo da uzmem broj,cak sam i spisak brojeva napravio,bar desetak i verovao ili ne svi su zauzeti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Bio sam, uzeo sam broj. Upravo tako, napravio sam jedno desetak alternativa, za slucaj da je bas onaj koji sam hteo, zauzet. Svi do jednog su bili zauzeti, mada mislim da je to neka njihova prljava igra, zato sto sam sakrivajuci poziv zvrckao na brojeve koji su me zanimali i vecina nije bila u upotrebi.

Inace tamo me je sacekala neka zena srednjih godina, sa izrazom lica kao da ce svakog trenutka da zaspe i kada sam je pitao da li mogu da izaberem broj ona je rekla da mogu da izaberem sa liste. Ja sam joj rekao da hocu neki broj koji meni treba, ona opet svoje i tako nekoliko puta i na kraju je dosao neki tip kome sam uspeo da objasnim sta hocu i onda je on zvao neki tamo broj da proveri da li su slobodni brojevi koje hocu i ispalo je da su svi brojevi zauzeti. Onda sam se iznervirao i trazio tu listu i stvarno ima dosta lepih brojeva. Doduse nije to ta fora sa imenom kao sto sam hteo, ali stvarno ima veoma lepih brojeva. Uzeo sam jedan od njih, da sada ovde ne objavljujem iz pznatih razloga i sada cekam aktivaciju. Rekli su mi da cu cekati 5-6 dana, a ta mrzovoljna zena je dobacivala 10 dana, 10 dana. Telekom kaze da aktivira za 24h, ovi za 5-6-10 dana. Rekao sam im da je to ne profesionalno, na sta se ta zena odjednom probudila jer je videla to kao poziv na svadju i osetila se na svom terenu. Rekao sam kako "komsije" jer sam bio u bulevaru umetnosti, aktiviraju kartice za 24h, a oni 5-6 dana. Onda je ona rekla kako su oni bolja mreza i kako imaju mnogo vise kartica za aktivaciju i kako zato to kod njih traje duze i tako dalje.

Bilo kako bilo uzeo sam broj, lep je, uzeo sam mobipro30 za pocetak, pa videcemo dalje. Nisam jedino uzeo listing. Sacekacu prvi mesec da vidim da li je racun ok, pa ako jeste necu ni da uzimam, a ako mi bude bio sumnjiv, onda cu traziti za sledeci mesec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 399
Zastava Pancevo
mob
HTC Tytn II
Eto,konacno si uspeo.
To sam ti ja od pocetka pricao,da mozes ti da biras,ali da je verovatnoca da ces da dobijes broj koji zelis 0.1%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Opet ti tupis Milane sine... kako bre imas srca... ako ikad budem imao firmu necu ni na sekund pozeleti da mi budes musterija ma kolike pare u pitanju bile...
1. Da li mozes da biras broj fiksnog telefona?
2. Da li mozes da biras maticni broj?
3. Da li mozes da biras broj licne karte?
Ne mozes, a i ne treba da mozes.
Jesi dobio lep broj. Jesi, i sta sad hoces, da ne bi jos uz to da ti daju i kilo bureka i jogurt da ti bude lakse dok cekas?
Jel ti mnogo da cekas aktivaciju? E pa onda se nemoj ubuduce prenemagati ko trudnica nedelju dana pa tek onda otici i naruciti nego idi cim ti treba.
Imamo maltene najjeftiniju mrezu u evropi, a ona ipak ima i gprs, i mms koji su u odnosu na sve druge maltene dzabe i tebi to i dalje nije dosta nego bi ako moze uz sve to da imas jos nesto ...
Jel ti se vise svidja telekom? Pa predji kod njih i prestani traziti dlaku u jajetu.
Jel neces da predjes? E pa u tom slucaju shit the fuck up i trpi jer mreza nije pravljena po tebi nego po svima nama i ako vecini ne smeta, pomiri se sa time da te niko nece jebati ni 2% a ako hoces da bude samo po tvome a ti lepo sine kupi sebi ceo operater pa se zezaj.
Sve ti ne valja... nauci da nekad budes necim zadovoljan u zivotu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.