Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobtel aka NEprofesionalnost  (Pročitano 6589 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
Spremis 100-200e, prelistas halo oglase i nadjes broj kakav god zelis ... A ako hoces tu foru sa imenom onda 065 ...
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Pa tu i leži poenta .. možda hoće da se zaštite od preprodavaca .. mada mi je poznato da su i sami radnici 'radili' za bk telekom ...
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa u tome i jeste cela poenta. Ne mogu oni meni da daju neki broj po izboru, jer ne znaju da li je taj broj i gde dospeo, odnosno nemaju nikakvu evidenciju, odnosno to je jedno vleiko rasulo, odnosno MOBTEL AKA NEPROFESIONALNOST. Kada bi oni imali pordajna mesta i samo tu prodavali brojeve, onda bi mogli kada ja odem tamo i kazem, hocu da taj i taj broj da unesu to u kompjuter i kazu, gospodine taj broj je zauzet ili taj broj je slobodan. Ovako, kako oni mogu da mi kazu sta je sa tim brojem kada je taj broj mozda kupio neki tamo Djura iz str. jeftino. Uzas. E stvarno bih voleo da dodje neki treci operater, ali da to budu recimo Nemci ili Austrijanci koji su bolesno pedantni, organizovani, koji rade po 25h dnevno i da onda ovaj smrdljivi mobtel i telekom zajedno u paketu propadnu, pa da onda shvate da ne mogu da jasu svoje korisnike a da im ne daju nista za uzvrat.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Lupas gluposti.
Zna se tacno koji je broj zauzet a koji slobodan, ali oni jednostavno ne nude kao uslugu da mozes da izaberes broj.
Ako ti dodju austrijanci, imaces bolesno pedantan operater, ali ces imati i austrijske cene.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa necu imati austrijske cene, iz prostog razloga zato sto tu onda na snagu stupa zakon trzista, tako da ce onaj provajder koji ponudi najbolje uslove, a pod tim se podrazumeva najkvalitetniju mrezu i najopvoljije cene, uspeti i opstati, a ostali koji to ne ponude, ce propasti. Inace, mobtel moze da zna da li je neki broj u upotrebi samo ako je da tako kazem online. Doduse oni verovatno znaju koje brojeve su prodali, ali sam siguran da je 80% brojeva otislo nekim nepoznatim tokovima u vidu kiosaka , buvljaka i tako dalje, a da se u zvanicnim mobtelovim prodajnim mestima, zna se koja su to, prodaje mozda 20%, tako da oni fakticki imaju evidenciju samo za tih 20% brojeva. Ja hocu da kazem da kada bi mobtel 100% svojih brojeva prodavao u sovjim prodajnim mestima, onda bi mogao da vodi evidenciju koji brojevi su stvarno zauzeti, a koji nisu i onda bi mogao samim tim i da ponudi veci i bolji izbor svojim potrosacima. Bilo kako bilo, izgleda da jedino 065 nudi izbor brojeva, ali oni su opet telekomova mreza koja je uzasna, tako da u precodu sve to znaci, da cu ja verovatno ostati do dolaska Nemaca na mom starom broju. Smiley
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Opet ti...
Zasto bi znao i zasto bi bilo bitno gde su otisle prepaid kartice?
Zasto je to bitno, pa ni telering austrijski nije znao pa su ljudi imali po 10ak brojeva.
Opet pricas o ne znanju koji su brojevi zauzeti a koji ne. To je suvi nonsens. Oni znaju koju su zauzeti, ne znaju kod koga su, a to i onako apsolutno nije bitno za dobar deo brojeva. A kad je bitno lako mogu naci kod koga je.
065 nudi izbor brojeva samo zato sto ima ekstremno malo korisnika pa i da kazemo da mozda moze da se izabere. Mobetel ima milion korisnika i glupo je ocekivati da mozes da biras broj.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma dobro, na kraju krajeva, to je tako, a ja ti mozemo do sutra da pricamo o tome. Kazem samo da bi bilo lepo da mozes kao covek da odes do svog provajdera, da ne moras da cekas nigde u redu, da ti se sluzbenik-ca ljubazno osmehne i kaze dobar dan i kada bi mogao lepo da izaberes broj, pokupis ga za jedan minut i odes kuci srecan i zadovoljan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 399
Zastava Pancevo
mob
HTC Tytn II
Nije istina da ne mozes da izaberes 063 sestocifrene brojeve.Ja sam pre mozda 2 meseca uzeo jeda post paid broj,mobifun paket,izabrao sam lepo broj i savrseno mi odgovara.Jos je veliki + to sto karticu ne moras ni dinara da platis,znaci TOTALY FREE.Karticu sam uzeo u ovde u Pancevu,pa ako mi ne verujes,a ti izvoli dodji i vidi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma verujem ti, ali kazem ti da sam bio, doduse pre jedno 5-6 dana i to u bulevaru umetnosti u Beogradu i rekli su mi da nemaju UOPSTE postpaid brojeve. To znaci ne samo da nemaju brojeve za biranje, vec da nemaju uopste nikakve postapdi brojeve. Mozda je to iblo trenutno, ali je svakako bilo.

To sto si ti birao je pretpostavljam jedan od 10-tak brojeva, jer tako? Ne verujem da su ti dali bas da biras koji god zelis broj?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
BTW, zna li neko nesto oko 065 mreze? Znam da je to telekomova mreza, ali zasto drugi pozivni broj? Da li je to zbog mogucnosti biranja novih brojeva ili sta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.