Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mobilni Operateri caskanje  (Pročitano 3618 puta)
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8GB

- Internet GPRS 1MB 0.5e

Brate,pa ovo je super jeftino. 0.5€ je oko 40 dinara,a meni skida 10 dinara za 100kb. mts 064 koristim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Diamond 2
nemogutje... u najgorem slucaju ti je  0.05 para + PDV po kilobajtu sto je 5.9 dinara za sto kilobajta...  a posto je to postpaid onda uzmes cenu za post 0.04+PDV i ispadne da je ~48 dinara MB sto je gotovo ista cena kao kod njih...

Ali ajde da malo analiziramo taj tarifni paket i uporedimo sa nasim koji je slican...

Cena minuta kod njih je 15.6 dinara u skupljoj i 10.4 dinara u jeftinoj tarifi, 20 besplatnih poruka ( ali samo u okviru T-mobile mreze) i cena poruke od 6.4 dinara, zaokruzivanje na 20 sekundi, mms  19,2 dinara... pretplata 1040 dinara  i dobije se 53 minuta ( po ceni iz nize tarife)....

Kod nas ( mts), tarifni paket bel 200, pretplata 900 dinara (140 dinara manje), besplatnih minuta 200 ( 147 vise), besplatnih poruka 200 (180 vise i nevezano za koju domatju mrezu), cena razgovora 5 dinara u okviru 64 i 9 dinara ka 63 ( 1.4 manje u najgorem slucaju) , cena poruke 1.7 (4.7 dinara manje), cena mms poruke 10 dinara ( 9.2 dinara manje)... zaokruzivanje po sekundi...

zakljucak donesite sami...

A ja da dodam da ne moze jeftinije da ga... Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Izgleda da mobi's(R.S.) ima najjeftiniji mms. 0,15km (0,08evra) Smile
Ali zato deru sa gprs-om.  Smile

P.S. kad vec rekoh mms. Smile Trebalo bi da izmedju mobisa i 064(telekom) mreze siba uveliko. Ja sam poslao 20 a mozda su dva stigla tamo kud sam ih otpremio.
Zanimaju me iskustva ostalih ako je neko slao mms nekom prijatelju (neprijatelju  Smile) preko drine. Kako funkcionise ??
« Poslednja izmena: 04. Okt 2006, 22:51:31 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
BlackBerry bold 9000

...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ΓΕΩΡΓΙΟΣ '90

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 817
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola V3i
mi jos imamo 2 operatera...
u grckoj ,cini mi se, ima oko 4-5 (telekom greece, vodafone, cosmote, i jos neki...samo ove sam zapamtio...)
...ali i da dodje neki drugi operater, ja necu da menjam MTS...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2

...

Smile Smile Smile
Hmmmm ... što jes't ... uzimajući cene razgovora i samih mesečnih računa na zapadu(u nekoj normalnijoj državi kako mi to volimo da kažemo) ... mi smo ovde čak i vrlo povoljni i nadasve jeftini sa našom mobilnom telefonijom što nije bio slučaj pre pojave evropske valute € Smile ... ali danas - eto i neke koristi! Smile

Btw. gde's bre @Stevie, nema te često?!? Poslovi??? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ja sam oko 2 ipo godine, korisnik Mobtela, tj. Telenora(pre-paid) od nedavno i zadovoljan sam, ali me nervira to što 3G još nije uveden, a u fazi testiranja je oko godinu dana...
Ako dođe treći operater, razmisliću da li ću da promenim operatera ili ću da ostanem Telenor korisnik...
« Poslednja izmena: 05. Okt 2006, 17:17:47 od vuk90 »
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
ma daj boze da dodje O2 ili Cingular jer znam da imaju free razgovore tokom vikenda a takodje free ragovore tokom dana u okviru Cingular ili O2 mreze i imaju dobre a jeftine fonove
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
ma daj boze da dodje O2 ili Cingular jer znam da imaju free razgovore tokom vikenda a takodje free ragovore tokom dana u okviru Cingular ili O2 mreze i imaju dobre a jeftine fonove

Ti ne odustajes, sve te zvake o cenama vaze ako je u zemlji prosecan racun preko 50eur, sto je mnogo vise nego ovde...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.