Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 20:57:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najbolje filmske scene  (Pročitano 1098 puta)
24. Dec 2013, 23:08:09
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung galaxy s3
10 kategorija, svako stavlja po svom mišljenju najbolju scenu... Može da postavi i video klip ili samo da je navede... Nema nabrajanja više njih, odlučite se za jednu...

1. Najsmešnija scena
2. Najtužnija scena
3. Najbolja rečenica
4. Najromantičnija/ljubavna scena
5. Najbolja seks scena
6. Najbolja muzička scena
7. Najbizarnija scena
8. Najbolja završna scena
9. Najbolja akciona scena
10. Najstrašnija scena

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0

Najbolja akciona scena.

« Poslednja izmena: 25. Dec 2013, 03:18:58 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung galaxy s3
1. Najsmešnija scena
The Naked Gun 2

2. Najtužnija scena
Ljilja 4-ever

3. Najbolja rečenica
Harvey
Mailman: Beautiful day...
Elwood P. Dowd: Oh, every day is a beautiful day.

4. Najromantičnija/ljubavna scena
Roman Holiday

5. Najbolja seks scena
Monster Ball

Pulp Fiction

7. Najbizarnija scena
Old Boy

The Usual Suspects

The Godfather

10. Najstrašnija scena
The Others

Ne morate da odgovorite na sve scene...  Smile Ubacite kategorije koje se vama dopadaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
da ne ubacujem klipove, već mi malo koči stranica od velikog broja videa... nego ću navesti Smile

najsmešnija scena... recimo, kod braće marks, u majmunskim poslovima, scena sa šahom, genijalno... ali tu je konkurencija baš baš velika...

najtužnija scena, ljubavna priča, zadnjih 10 minuta... isplakao sam se živ (ne dajte da vanjo ovo vidi Smile )

najbolja rečenica - What we've got here is failure to communicate... iz cool hand luke (film koji se mora pogledati da bi se u potpunosti razumeo citat)

najromantičnija scena... biću očigledan, ali za mene nema boljeg od kazablanke... oproštaj na aerodromu, nikad muževniji bogi i nikad ženstvenija bergmanova, magla i crnobela atmosfera... i suze s obe strane ekrana Smile

najbolja seks scena, niske strasti... scena sa džin triplhorn... ne pitajte zašto, jednostavno zato Smile

najbolja muzička scena, kosa... ako treba da izdvojim jednu, to je sam kraj,  let the sunshine in koji počinje zvucima marševskog bubnja dok bergera "pakuju" za vijetnam... ispovesti vojnika dok ulaze u avion... sevidž stiže prekasno, i onda nagli rez na nadgrobni spomenik... i tu počinje refren, dok masa ljudi juriša na belu kuću... ali je prekasno za bergera i prekasno da se zaustavi ludilo koje je odnelo toliko mladih života... još jedna scena uz koju plačem svaki put

najbizarnija scena - videodrom... trenutak kad džejms vuds vadi pištolj iz svoje utrobe... video sam svašta na filmu, ali to mi se urezalo u mozak... čist kronenberg

najbolja završna scena, boni i klajd... od trenutka kad ptice izleću iz žbunja, pogleda koji njih dvoje upute jedno drugom, do zadnjeg rafala koji u krvavom slowmotionu dobrovoljci ispale u odavno mrtva tela... i nakon toga, tišina... umetnost nasilja u najboljem...

najbolja akciona scena, divlja horda... obračun vilijema holdena, ernesta borgnajna, vorena outsa i ben džonsona (takva ekipa glumaca se ne viđa često) sa hrpom meksičkih bandita, u kome umiru kao heroji, uprkos tome što su kroz ceo film klasični antiheroji... plus jedna od najboljih masovnih scena ikad za mene

najstrašnija scena - rozmerina beba, kada ona ugleda svoje "čedo" u kolevci i izraz njenog lica... neprevaziđeno... iako mi ne vidimo malog antihrista, sve je još strašnije jer pušta mašti na volju... a ljudska mašta može mnogo gore čak i od majstora kao što je polanski...

da dodam još, pošto sam više puta pomenuo potresne scene, onu koja je po mom mišljenju najpotresnija u istoriji filma... Umberto D, i naslovni lik koji sa svojim kučencetom, jedinim preoatalim prijateljem, stoji na pruzi čekajući udar voza... kučencetom koje mu iskače iz ruku spasivši život obojici, ali nakon toga beži od njega, ne verujući više gazdi... i stari umberto koji pokušava da ga namami šišarkom, što mu naizgled i uspeva, te njih dvojica odlaze niz put igrajući se... ni danas nisam načisto da li je to srećan ili tužan kraj, otud zasebna kategorija...

nadam se da nisam previše pisao, izvinjavam se ako jesam Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
сцена над сценама...мелиса мекарти доминира

Smile Smile Smile

није филмска али је једна од најјачих икад

« Poslednja izmena: 25. Dec 2013, 13:53:22 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
7. Najbizarnija scena
10. Najstrašnija scena

2. Najtužnija scena

3. Najbolja rečenica

1. Najsmešnija scena

Smile
« Poslednja izmena: 25. Dec 2013, 14:57:46 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
HTC Sensation
U jebote,ne mogu ja bas da odaberem po jedan od svakog navedenog...ima mnogo toga.

Mislim da je najveca konkurencija u ovim najtuynijim i najbizarnijim scenama,toga ima bas bas kolko oces,pocev od Hacika,pa Decaka u prugastoj pidzami,Zelene milje,Falian-a,Aftershock...srce da ti se iscepa...i jos jedno sigurno 50ak

O bizarnosti tu mi je moyda ovo Bul sto je okacio sa Oldbojem u vrhu,ali Chaser,Bejl u Mahinisti je imao nekoliko bas bizarnih,Begoten naravno(ako dozvoljavate da se to racuna u filmove  Smile ) i plejada uglavnom azijatskih nenormalnih scena...

Dopunicu kad se setim ostatka..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Najbolja završna scena

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
1. Najsmešnija scena
setio sam se samo ovoga  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 20:57:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.