Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:59:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mmmm, kakva senzualnost!  (Pročitano 19418 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
drečavo crveni asocira na kurvu,
tamno crveni je prefinjen

Ok, ovo htedoh još juče da uradim.

u tome je i poenta ...moze da se tumaci na razne nacine..kako kome volja  Smile
Ali nije jedina. Smile
Devojka koja šeta sa dečkom i čvrsto veruje da mu deluje senzualno i moćno a zapravo mu deluje droljasto... je poprilično omašila poentu zar ne?  Smile

poenta je Goa da se njoj dopada nijansa ruza koji nosi. a on ako mu ruz na devojci deluje droljasto nista lepse o njoj ni ne misli  Smile
hocu reci, muskarac kome je presudan ruz u karakterisanju devojke nije mnogo ni zainteresovan za tu devojku kad mu takva minorna stvar smeta.
Odavno smo mi izgubili poentu. Smile
Ne, to je već preterivanje, samo zato što mu ruž deluje droljasto ne znači i da za nju misli da je drolja niti da će je  ostaviti (a možda još više zavoleti ko zna Smile ), ali stvar je u tome da je to jedan od načina komunikacije.
Tim, konkretno u ovom slučaju ružom, vi nešto poručujete, želite sa stvorite kod nekoga određenu sliku i formirate mišljenje. To je prosto tako i svako ko kaže "ja to radim isključivo zbog sebe da bih sebi bila lepa" se vara i laže sebe a samim tim i druge... jer da hipotetički nestane ljudi odjednom i da ostanete sami na celom svetu ne verujem da bi nekome mackanje lica imalo neku svrhu jer ne bi imali kome da izgledate lepo.

Ako je to način komunikacije onda je ono što vi mislite da poručujete i ono što stvarno poručujete kod nekog različito od vaše poruke... onda je to prosto nerazumevanje. Onda ta komunikacija nema neku svrhu.

Kao što vas neće neko ostaviti zato što se ne slaže s vašom nekom rečenicom vašim nekim stavom ... bilo to "Kosovo je nezavisno", "Kosovo je srce Srbije" tako vas neće ostaviti jer mu se ne sviđa vaš ruž niti će izevsti jedan veliki generalni sud. To je samo jedna stvar.
Ali kad se govori o toj jednoj stvari o toj jednoj temi i kad već nešto radite da bi imalo određenu svrhu i kad nekim sitnicama poput te dajete određeni značaj i samim tim pridajete određenu vrednost...
... nesporazum u komunikaciji i vaša poruka stvarno gubi neku namenjenu ciljanu vrednost zar ne?  Smile

Prestanite da Ćatujete i vratite se na temu o senzualnosti.

Iz nekog razloga, na reč senzualnost mi je prva asocijacija ove dve pesme:
http://www.youtube.com/watch?v=NmZg0lwhMNY
http://www.youtube.com/watch?v=tB8EUs5NFLM
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Selim u ŽE KA.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Goa ...al' se raspisa ...zabolela me glava  Smile

htedoh reci da je kod mene,ali to sam samo ja, potpuno nebitna stavka musko misljenje o mojoj sminci,odevanju,stavu o kosovu ...
mozda ja zivim u nekom nenormalnom braku ali mi ne smaramo jedno drugo ovih stvarima.
jednostavno, njemu ne smeta moj nacin odevanja ,niti hoda, niti govora (ok ne oblacim se kao fufa, ne nosim dekoltirano , ni dopicnjak ...ja sam ipak majka )....
eto...tako  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Elem, ne bih rekla da ruževima za usne treba pridavati toliki značaj jer daleko od toga da su oni presudni za utisak o nekome, bilo da je u pitanju samo fizički izgled ili ne.

Mnogo je bitnija celokupna pojava osobe, a karmin je nešto što je ulepša ili unakazi, mada često i ostane neutralan pred ostalim utiscima.

Lično ne nosim karmine jer sebi sa njima delujem starmalo, mada volim da vidim žene kojima oni lepo stoje.
I ti famozni crveni karmini... ima žena kojima stoje fantastično (Lolana je jedna od njih), jer imaju svetao ten i pune usne i to je stvarno milina za videti. S druge strane, uvek umirem od smeha onima koje nose ruževe boje leša, odnosno negašenog kreča, odnosno nekoliko nijansi svetlijih od tena, jer obično izgledaju kao lešOvi, maltene sve, bez izuzetka.

Moj izbor su sjajevi (prirodnih nijansi), najobičnije moguće labelo plus ono sedefasto Pearl&Shine labelo, jer su mi usne prirodno tamno crvene, pa volim ponekad da ih posvetlim, a taj labelo je u umerenim količinama idealan.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Selim u ŽE KA.  Smile

O falim te bože.   Smile
Ne šminkam se baš često... pa ne mogu baš najbolje da se uključim u temu.  Smile

Goa ...al' se raspisa ...zabolela me glava  Smile

Mislim da će uskoro početi sve da vas boli glava u suprotnom ću sve pobrisati.
Zadnjih dana preterano ćatujete u kratkim crtama.

htedoh reci da je kod mene,ali to sam samo ja, potpuno nebitna stavka musko misljenje o mojoj sminci,odevanju,stavu o kosovu ...
mozda ja zivim u nekom nenormalnom braku ali mi ne smaramo jedno drugo ovih stvarima.
jednostavno, njemu ne smeta moj nacin odevanja ,niti hoda, niti govora (ok ne oblacim se kao fufa, ne nosim dekoltirano , ni dopicnjak ...ja sam ipak majka )....
eto...tako  Smile Smile

Heh, ma ok.  Smile Smile Lepo što si našla nekoga s kim možeš imati komunikaciju o kojoj sam malopre pisao. Smile Ja sam zapravo pisao o tome da nisu svi isti i da konkretno crveni ruž može imati više značenja i da osobe koje nisu pronašle svog životnog saputnika kao što si ti trebaju imati na umu da njihova poruka može izgubiti svrhu ako drugi ne misle kao oni. Naravno nije to toliko ni bitno ni presudno, ali ponekad su te sitnice koje život znače.  Smile

Lako je vama koji ste se skrasili.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Citat
Naravno nije to toliko ni bitno ni presudno, ali ponekad su te sitnice koje život znače.  Smile

slazem se  Smile

Citat
Lako je vama koji ste se skrasili.  Smile  Smile

to kako je nama lako osetices i ti jednog dana...ako Bog da  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:59:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.