Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladenović na korak od Zvezde - nista od Perice  (Pročitano 4200 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
piksiju jedino zameram sto za trenera nije doveo Bajevica,vec se odlucio za klovna Zengu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pa Piksi vodi klub sa budzetom koji moze da se poredi sa sumom koji jedan prosecan evropski klub izdvaja za jednog prosecnog igraca. Znaci vodi klub uz pomoc stapa i kanapa i opet je uspeo da odrzi kostur tima i dovede odlicne igrace za nase uslove, pre svaga mislim na Mladenovica. Zenga je bio mnogo jeftiniji od Bajevica, a i Bajevic je u vise navrata indiskretno govorio o njegovoj ljubavi sa Partizanom, tako da kao takav sigurno nije pogodan za vodjenje Zvezde. Ljudi, Zenga je vodio klub na ukupno 7 utakmica, nasledio je kompletno selektiran tim od drugog trenera, dosao je u novu, nepznatu zemlju, sa nepoznatim ljudima, jos nepoznatijim mentalitetom. Polako, dajte coveku sansu. Ako ne valja, najlakse ga je smeniti. Da je bilo ko dosao u Zvezdu, ne bi mogao za par nedelja da napravi kompaktan tim. U normalnim okolnostima i u normalnim klubovima to traje po par sezona, a kod nas gde je sve nenormalno trajace sigurno krace, ali sigurno ne ovako kratko kao sto bi svi zeleli.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
da se razumemo ja cenim Zengin posao u Steaui,to sto je uspeo da iz kup-a uefa izbaci valensiju tada aktuelnog osvajaca tog takmicenja,treba mu dati sansu.Ali da sam ja mogao da uticem moj izbor bi bio Bajevic.A ne znam nijednog golmana koji je bio veliki trener
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

It Is I Le Qlerc

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3878
Zastava Jagodina
mob
Samsung Note 8
Dino Zoff
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
NE znam, to su po meni predrasude. Pa zar najbolji primer nije Hose Murinjo? Covek nije u zivotu sutnuo loptu, bio prevodilac pre nego sto je prvi put postao trener, a sada je sigurno jedan od najboljih, ako ne i najbolji trener na svetu.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Mladenović se vratio u Zvezdu
Hoću da igram!
Dragan Mladenović se vratio na „Marakanu“. Povremeni reprezentativac SCG koji je proteklih godinu dana proveo u Glazgov Rendžersu i Real Sosijedadu, juče je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

- Došao sam kao slobodan igrač, pošto sam pre neki dan raskinuo ugovor sa Škotima. Tamo sam otišao da bih pokazao kvalitete, međutim prvo me je povreda omela u tome, a potom i nesuglasice sa trenerom Meklešom. Sa njim nisam želeo ni da se pozdravim prilikom napuštanja kluba, jer ne mogu da se rukujem sa lažovima - sa gorkim uspomenama iz Glazgova se vratio Mladenović koji je proteklih šest meseci proveo na pozajmici u Sosijedadu.

- Iz Španije ipak nosim lepe uspomene, jer sam od 14 utakmica odigrao deset. Bio sam zadovoljan tretmanom sve do trenutka kada su usledili predsednički izbori u klubu na kojima je tadašnji predsednik izgubio - dodao je Dragan, koji je ostao na gubitku povratkom u Crvenu zvezdu.

- Znam da bih više zaradio tamo sedeći na klupi, nego ovde igrajući. Međutim, nije sve u novcu. Čovek kad je preterano bogat, nije potpuno srećan. Meni je prioritet da igram, jer kada ću ako sada neću. S toga, odlučio sam da se vratim u Zvezdu, gde očekujem da budem akter osvajanja titule, Kupa i što dužeg boravka u Evropi - rekao je Mladenović, svestan rezultatske krize na „Marakani“.

- Ne znam ni jedan klub na svetu koji samo pobeđuje. Kiksevi su postali normalna stvar u svim ekipama, a to moraju da shvate i naši ljudi. Uostalom, bilo bi glupo da Zvezda i Partizan stalno pobeđuju, jer publika će radije doći na stadion gde se igra neizvesna utakmica, a ne na meč u kojem je pobednik već poznat - istakao je bivši reprezentativac uz konstataciju da se u Crvenu zvezdu vratio i iz razloga da bi se uskoro ustalio u nacionalni tim.

- Žao mi je što neću moći da nosim „četvorku“ pošto je ona već zauzeta, ali bih voleo da onda obučem dres sa brojem 44.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
Ja sam za sada generalno zadovoljan Zengom, videcemo kako ce stvari da se odvijaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pa Piksi vodi klub sa budzetom koji moze da se poredi sa sumom koji jedan prosecan evropski klub izdvaja za jednog prosecnog igraca. Znaci vodi klub uz pomoc stapa i kanapa i opet je uspeo da odrzi kostur tima i dovede odlicne igrace za nase uslove, pre svaga mislim na Mladenovica.
Kostur tima je obezbedio Dzajic, kolektivnim potpisivanjem visegodisnjih ugovora sa svim mladim igracima proslog proleca.

Citat
Zenga je vodio klub na ukupno 7 utakmica, nasledio je kompletno selektiran tim od drugog trenera, dosao je u novu, nepznatu zemlju, sa nepoznatim ljudima, jos nepoznatijim mentalitetom.
Mogao je da dobije jos pojacanja, ali njegove kriterijume niko nije ispunjavao

Citat
U normalnim okolnostima i u normalnim klubovima to traje po par sezona, a kod nas gde je sve nenormalno trajace sigurno krace, ali sigurno ne ovako kratko kao sto bi svi zeleli.
U normalnoj zemlji ne igras protiv Zete, Borca, Vozdovca... za takve ekipe ti ni ne treba kompaktan tim...

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Marko Julijano ipak neće pojačati redove Crvene zvezde, pošto su se eventualnom potpisivanju ugovora isprečile pravne začkoljice.

Naime, detaljnom proverom papira ustanovljeno je da Julijano još uvek ima važeći ugovor sa Juventusom, a pošto bi u tom slučaju "u igri" moralo da bude i obeštećenje, "crveno-beli" su odustali od ovog angažmana.

Sa druge strane, interesovanje postoji za dovođenje drugog Italijana, Nikole Amoruza (31). Bivši prvotimac Juventusa i Peruđe prošlu sezonu proveo je u Mesini, a za ovu sezonu još uvek nije pronašao klub.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Zar nije prosla transfer sezona?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.