Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladen Krstajić zalečio povredu: Srećan sam kad izađem na teren  (Pročitano 751 puta)
27. Jul 2006, 22:20:25
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Mladen Krstajić zalečio povredu
Srećan sam kad izađem na teren

Nemački prvoligaš Šalke ne mora više da brine, u ekipu se vratio Mladen Krstajić. Pouzdani defanzivac počeo je da trenira posle 30 dana pauze zbog toga što je slomio ruku na utakmici sa Obalom Slonovače na Mondijalu.

- Treniram i to punom parom! Konačno sam krenuo da radim i baš sam se obradovao. Kost dobro zarasta i mogu reći da sve ide po planu. Maksimalno ću trenirati sa ekipom, jedino neću ulaziti u duele i nadam se da ću 12. avgusta, kada počinje Bundesliga, dočekati Ajntraht na terenu „Šalke arene“, a ne pored njega - kaže Mladen Krstajić.
Trener Mirko Slomka se obradovao vašem povratku u tim?

- Uželeo sam se ja njih, ali i oni mene. U Bundesligi sam šest godina, imam dosta iskustva pa se od mene i u narednoj sezoni očekuje da budem oslonac. Tim se izmenio, došlo je pet-šest klinaca, a sa 32 godine skoro sam najstariji, samo je golman Rost ispred mene (33).
Koji su planovi Šalkea za narednu sezonu?

- Sve što nismo uspeli u minuloj. To znači da izborimo učešće u Ligi šampiona, da u nemačkom kupu što dalje doguramo i, naravno, u Kupu UEFA postignemo veći uspeh od polufinala.
Proletos ste stali pred Seviljom, osvajačem Kupa UEFA, a uz to ste zaradili crveni karton u prvom meču?

- Dešava se... Pre tog 80. minuta odigrao sam jednu od najboljih utakmica u karijeri i onda napravio neverovatnu glupost. Tešim se kad se setim Zidana, on je "pukao" u finalu Mondijala. Znam kakav je Materaci i čak mi je drago što je Zi-Zu tako reagovao. Ne opravdavam svoj postupak, samo znam da to više ne sme da mi se desi, jer bi trebalo mladima da budem uzor.
A kad se jednog dana odlučite za penziju, u koga će klinci da gledaju?

- Naći će Šalke već nekoga. Kada su Nemci uspeli da nadomeste odlazak jednog Ebea Sanda, onda će i Krstajića. Sedeo sam na klupi na njegovom oproštaju, bilo je vrlo emotivno, plakao je na kraju. U "Šalke arenu" je došlo 62.000 ljudi da ga isprati, a pored pomoćnih terena prodefilovalo je 100.000. Tek se na kraju karijere vidi ko je kakav bio i šta je značio.
Možda se na jesen u Kupu UEFA sretnete sa Partizanom?

- Verujem da će moj nekadašnji klub proći u Ligu, ako naletimo jedni na druge, svakako ću pokušati da izbegnem te utakmice. Druga stvar bi bila ako bismo se sreli u finalu. E, onda bi svi bili zadovoljni i baš bih voleo da se borimo za trofej. Crno-beli na pripremama nisu postizali sjajne rezultate, ali budite uvereni da će u prvenstvu biti drugačije. Nije kod njih sve crno i evropske ekipe imaju slične probleme - zaključio je Krstajć.

T. Dragojević

Izvor: Blic

(02. May 2007, 21:45:11)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.