ja ne mogu da vidim slike da forumu. Kad klikenem da mi se slika prikaze ucita se kao da ne moze da pronadjee stranicu, da li je problem sto sam se tek registrovao il nesto drugo. pitanje je sad?.?
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Kada bi rekao konkretnu stranicu, mozda bi ti neko i mogao pomoci, ovako zaista sumnjam da neko ima ideju o cemu ti pricas... Napamet ovako.. da li ti je ukljucen firewall? ako jeste.. iskljuci ga pa probaj ponovo.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!