Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igrač koji je najviše napredovao  (Pročitano 2218 puta)
08. Avg 2010, 11:17:39
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson C902
Otvaram ovu temu gde možete da predložite igrača za koga mislite da je najviše napredovao,ne mora da bute medju najboljima,ali vi ste uočili da je taj igrač popravio svoje sposobnosti za kratko vreme,napredovao po Pi,Po...Na kraju meseca ćemo proglasiti onoga koji je najviše napredovao.
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 453
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nikolicu, verujem da zelis da se proslavis, ali mogao bi malo da se manes tema  i glasanja i anketa....Postoje igraci , koji ne dolaze redovno, igraci koji nisu igrali dugo, igraci koji ce tek da se pojave! Odjednom si zapeo da se za sve glasa!

Onaj sto ima najvise bodova je najvise napredovao......stoga tu nema dileme!

Malko  Smile

Sve najbolje!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1830
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 
ma banex samo napred.. shta ima losheg tome uci na burek i videti neku novu temu ili anketu i dati svoj glas nekome ili nechemu.. chisto zabave radi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lep zgodan nepohodan.....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1122
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 1200
Tako je Majkl,bar da nam bude zanimljivo... Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ja baraba,a vile nema...Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson C902
Citat
Nikolicu, verujem da zelis da se proslavis, ali mogao bi malo da se manes tema  i glasanja i anketa....Postoje igraci , koji ne dolaze redovno, igraci koji nisu igrali dugo, igraci koji ce tek da se pojave! Odjednom si zapeo da se za sve glasa!

Onaj sto ima najvise bodova je najvise napredovao......stoga tu nema dileme!

Malko  Smile

Sve najbolje!  Smile

Kao prvo nisam ja pomenuo za glasanje nego Balthazare,ja sam samo napravio to je pod 1.!Pod 2. Niti zelim da se proslavim niti bilo šta,jer šta imam ja od toga što ću ovde da se proslavim? Pod 3. Igrač koji je najvise napredovao nije onaj koji je prvi Federer je u tenisu svake godine prvi a ne dobija titulu onaj koji je najviše napredovao?Možda ovde ima igrača sa više staža od mene,ali molim te ubuduće pre nego što postaviš post,uključi se malo! Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 453
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Klinac odrasti malo .........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson C902
Citat

No comment.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
Dete nije dete,
igračka za strine i tete,
dete je dete
da ga volite i razumete  Smile

sve najbolje  Smile ...stvarno daje poseban ton Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125

Nikolic - Hajde da vidimo ko je navise napredovao.
Lilien - Kako ? Sta ? Zasto ? Pa ja necu biti prva zato sto sam ovde 8 000 godina !? Iskuliraj !!! Ovo je glupost !!!
Nikolic - Tako je, tema se zove "Igrač koji je najviše napredovao".
Lilien - Klinac, odrasti malo.

Buduci da sam zgrozen komentarom krajnje neuravnotezene/neuranotezenog Lilien prilazem skromni izvestaj o temi, konkviztadoru, i Lilien-ovom bitisanju koje je zadesilo tradicionalno malerozan Burek.
Recenzija - Burekov izbljuvak iliti zgaditak.

Za ovih par meseci koliko sam ucestvovao na CQ (i malo manje na samom forumu) mogao sam se naslusati raznih prica i nagledati svakojakih spodoba.
Ono sto me u ovom trenutku, moram priznati, muci, cak psihici maltretira je doticna/doticno "Lilien".
Zapravo, njeno/njegovo besumucno mlatarenje po tastaturi vec duze vreme torturise svakog (dovoljno je reci "zrtva") ko na bilo koj nacin nadje, na njenom/njegovom putu.
Takodje, u poslednje vreme imam tu cast (ako se tako moze nazvati) da sve ucestalije prisustvojem u Lilien-ovim krajnje drskim izlaganjima na vec trosnom i tematski oronulom, javnom chatu konkviztadora, cime (a verujem i svi ostali) mogu da se uverim u apsolutnu moralnu patuljatost i hormonalnu osakacenost doticne/doticnog.
Igraci koji su skapavali, izgrebani, namuceni, krvavi, izranjavani, u vapaju su molili da tortura presane, dok  neumoljivi monstrum, bez grize savesti i uveliko oplemenjen i nadahnut samim sobom, navalentno gnjavi vec istraumiranu tastaturu. Sve se zavrsilo kako je i ocekivano - nije se zavrsilo. Vecina igraca se uputila obliznjim domovima zdravlja, neki tek sad krecu, sve u svemu i ono sto je sigurno je to da, Beograd vise nikada nece biti isti.
IP sačuvana
social share
Ох, Григорије, да ли сте то Ви?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
To bi bilo to!

Lock
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.