Kao rođeni hrvat, ne priznajem Kosovo niti patetičnu odluku naše vlade da ga prizna. I to mišljenje djeli puno hrvata, ne samo ja. A sad budale napadaju naše veleposlanstvo kod vas, budale pale srpske zastave kod nas, pa će nas par budala i zavaditi. Neka se zna da nas ima i tu koji smo na vašoj strani, a ne na strani kretena koji pokušavaju zaratiti cijeli svijet. I tako se trebamo podijeliti, na budale i one koji znaju misliti, a ne na Srbe i Hrvate. Lijep pozdrav iz Hrvatske
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
aruse ne seriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! velika večina se zna šta misl!!! nabijen na kuac sve jugonosltagićare ka šta si ti da smo tili bili bi skupa al nismo vjerovatno si špijun ili ćlan sao krajinskog foruma
nisam jugonostalgičar. lijepo nam je i u odvojenim državama, osim što nam nogomet lošije ide. a to što mi nije problem što se hrvati i srbi slažu (oni normalni hrvati i srbi), to je druga stvar. a za tebe se vidi da si ovako elokventan ĆOVIJEK
nisam jugonostalgičar. lijepo nam je i u odvojenim državama, osim što nam nogomet lošije ide. a to što mi nije problem što se hrvati i srbi slažu (oni normalni hrvati i srbi), to je druga stvar. a za tebe se vidi da si ovako elokventan ĆOVIJEK
ovo o nogometu obrazloži na sportskom podforumu. baš me zanima odgovor.