Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 03:49:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mišković traži privilegije od Vlade  (Pročitano 7961 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja, bre, da imam tolke pare, ja bi sagradio neki most, neku zaduzbinu, obnavljao neke manastire, muzeje, gradio biblioteke, pozorista, obdanista....pa nece te pare sa sobom u grob da odnesu, i imajuci to u vidu, sto ne naprave nesto da ih generacije Srba pamte po necemu dobrom sto su uradili za drzavu i narod, a ne po tome kolko su para napljackali i kako im nikad nije bilo dosta!

Pa nek ostane, bre, nesto posle tebe Misko, Beko, Kole (i ostala bagro Smile )...nemoj biti prljavi kapitalista koji je ceo zivot posvetio licnom bogacenju na racun drzave i naroda!

Ja to ne razumem  Smile

Mnogi ljudi su ulozili, pomogli, donirali, a ko ih pamti? Niko. Cak ih pljuju. Ovaj narod jako slabo pamti dobrocinitelje. Npr. eno ti Djokovic, svi ga slave dok je uspesan, cim popusti svi ce da ga pljunu, i reci ce "ah, taj Djokovic ne valja nista". Eto dokle seze pamcenje, i sad ti radi za "narod". U Engleskoj Ser Bobi Carlton je fudbalska legenda i danas ga cene i pominju, i pocasan je gost svih velikih sportskih manifestacija u engleskoj. A mi?

Citiram Vladimira Popovica:

"Ali znam da onaj način hapšenja najveće fudbalske legende Balkana, koji je postao prepoznatljiv stil Koštuničine vlasti, a koji sprovode Miloševićev ministar i lakej Mire Marković Aleksandar Tijanić i sitni lopov, bivši taksista, Dragan Jočić, Koštuničin ministar policije, stavljanje lisica na ruke Džajiću, uz slanje onih podgojenih pozornika i guranje u maricu sa rešetkama kojom se skupljaju kurve uličarke, takvo poniženje je samo mogla da smisli grupa bolesnih i zlih ljudi koje oličavaju Koštunica i Mišković. Zamislite da Nemci tako hapse Beckenbauera ili Francuzi Platinija?!"

Mi smo pljunuli na nasu najvecu fudbalsku legendu, postupili s njim kao s kurvom ulicarkom, i vise ga niko i ne spominje. Kao da je u pitanju neki klosar s ulice, a ne ikona ove zemlje. Smile

То са Џајићем је срамота и ту нема збора. Само ме интересује је л' теби треба Беба Поповић да каже да је то срамота или си у стању и сам да расудиш ... нашао си кога ћеш да цитираш  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Na sudu kada bi izneo ovako nesto usledilo bi pitanje sudije -"imate li dokaza da potkrepite vase optuzbe", ti kazes "pisalo u press-u" - sudija "sest meseci robije za klevetu i iznosenje apsolutnih neistina i nemogucnosti da za ista iznesete verodostojne dokaze". Smile

Ako su tebi glavni dokazi svedocenja mutavih, budala, bagzija i kakvih sve polu-retardiranih likova, koji su u svakom iskazu na sudu pricali neku drugu pricu, ja nemam sta dalje dodavati. To je sve bilo u reziji likova iz Kostunicinog kabineta, ako te zanima da saznas vise o tome, procitaj Cedinu knjigu.

Evo, trazim makar jedan verodostojan dokaz da je Ceda imao ikakve veze s tim osim nabedjivanja, klevetanja i navodnih svedoka s imenom "pouzdan izvor" mafijaskih listova. Imas li? Ako imas ja istog trena prestajem biti clan i pristalica LDP. Smile

Gospodin Bagzi  Smile je zasticen svedok - ergo, sve sto on kaze je apsolutna i neupitna istina!!!!
Apsolutna i neupitna istina pomocu koje su Legija & co. zaglavili visegodisnje robije.
Specijalni sud, ciji je rad i postojanje, LDP u vise navrata podrzavao i branio je svedocenje Bagzija proglasilo za apsolutnu i neupitnu istinu!!!.....pa ako se vec hvatas za zakon i sudstvo kad je u pitanju veza Cedomira i otmica Miskovica, onda se uhvati za taj isti zakon i kad je u pitanju svedocenje Bagzija i isclani se iz LDP-a i spasi svoju dusu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Na sudu kada bi izneo ovako nesto usledilo bi pitanje sudije -"imate li dokaza da potkrepite vase optuzbe", ti kazes "pisalo u press-u" - sudija "sest meseci robije za klevetu i iznosenje apsolutnih neistina i nemogucnosti da za ista iznesete verodostojne dokaze". Smile

Ako su tebi glavni dokazi svedocenja mutavih, budala, bagzija i kakvih sve polu-retardiranih likova, koji su u svakom iskazu na sudu pricali neku drugu pricu, ja nemam sta dalje dodavati. To je sve bilo u reziji likova iz Kostunicinog kabineta, ako te zanima da saznas vise o tome, procitaj Cedinu knjigu.

Evo, trazim makar jedan verodostojan dokaz da je Ceda imao ikakve veze s tim osim nabedjivanja, klevetanja i navodnih svedoka s imenom "pouzdan izvor" mafijaskih listova. Imas li? Ako imas ja istog trena prestajem biti clan i pristalica LDP. Smile

Gospodin Bagzi  Smile je zasticen svedok - ergo, sve sto on kaze je apsolutna i neupitna istina!!!!
Apsolutna i neupitna istina pomocu koje su Legija & co. zaglavili visegodisnje robije.
Specijalni sud, ciji je rad i postojanje, LDP u vise navrata podrzavao i branio je svedocenje Bagzija proglasilo za apsolutnu i neupitnu istinu!!!.....pa ako se vec hvatas za zakon i sudstvo kad je u pitanju veza Cedomira i otmica Miskovica, onda se uhvati za taj isti zakon i kad je u pitanju svedocenje Bagzija i isclani se iz LDP-a i spasi svoju dusu  Smile  Smile

Их па ти од њега тражиш да постане легалиста из странке коју води све али не и легалиста.
Иначе,ја се не водим ријечима које је упутио Багзи или неки други припадник земунског клана као
ни чак за мене часног Легије већ искључиво изјавама Мишковића који је на основу ријечи тадашњег
Министра Унутрашњих Послова "г-дина" Михајловића изњео своје тврдње а везано за отмицу истог
тога Мишковића.Мислим да Чеда нема ништа против изјава првог човјека МУП-а који је
заједно са њиме срушио омраженог диктатора,крвника и криминалца.
Богатство г-дина Чеде иде у прилог свим изјавама које су изашле у јавност а пошто су дошле из
више извора тешко је повјеровати да постоји толика међусобна конспиративност међу особама
које се чак налазе у затвору или нису међу живима а изјаве готово идентичне и свима се кроз
уста провлаче једна те иста имена од онога дјела које је Легија признао а везано за шверц хероина
па до фамозног новца који се предавао из руку у руке.Било би превише да у то повјерују и Чедина
дјеца. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

zemljacuda.jpg
(606.31 KB, 1131x1530)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Знате, кад поставите питање сами себи како то да неко у једној држави има толико новца а да званично нема изворе финансирања,поставља се питање:ало људино одакле лова? SmileКо је "даје"? Smile "Даје" је онај ко је има, а онда долазимо до сљедећег - Ко је тај ко има лове за бацање? Smile То је Мишковић, Беко, Станко Суботић Цане, и тако даље. А онда се долази до једноставног одговора. Тај који "даје" паре, не "даје" зато што вјерује у програм, него зато што очекује када дођеш на власт, да му те дугове вратиш.
Исти је случај и са оним новцем који је енглески "Гардијан" споменуо као и са Мишковићевим
финансирањем солитера сарајевског листа "Дневни Аваз" у Тузли као и куповину Ослобођења" у
БиХ.
Јавна тајна (чуј мене тајна)... Smile Сви знају да су све владе након пето-октобарског пуча финансирали
разни тајкуни у сарадњи британске и америчке владе са додатком да је америчка влада и директно
суфинансирала ДОС-е и сви који су били у тадашњем ДОС-е и дан данас имају обавезу према својим
финансијерима а нека свако по својој савјести размисли о првој реченици овога поста. Smile
Име не значи ништа али досадашњи живот значи много па и за личност политичара. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
[quote author=kvlade link=topic=499968.msg8363831#msg8363831 date=12714399[quote author=kvlade link=topic=499968.msg8363831#msg8363831 date=1271439923

A sto se tice zemunskog klana, da si malo bolje upucen znao bi da su odma po atentatu na Djindjica, Smile Ceda i Beba nalozili policiji da ispitaju njihove navodne veze s tim klanom i dostavili sve potrebne informacije. Smile Tako da je Ceda apsolutno cist pred zakonom, zasto ne postoji nijedna uopste tuzba protiv njega, a toliko se iznose navodne kradje i zloupotrebe. Smile Kako to da ne postoji niti jedan dokaz Smile koji bi javni tuzilac prihvatio a on toliko krade  =D>i svi znaju za to?  Smile Smile =D>To je sve kampanja i laz istih onih koji stoje iza ubistva Djindjica, gle cuda, nakon njegovog ubistva citava struktura ljudi koja je bila uz njega i njegovi najblizi saradnici (Ceda, Beba, Zivkovic i ostali) su proterani iz DS-a. To je sve uradila ista mafija koja je ubila i Djindjica. Smiley 1

Ako su tebi glavni dokazi svedocenja mutavih, budala, bagzija i kakvih sve polu-retardiranih likova, koji su u svakom iskazu na sudu pricali neku drugu pricu, ja nemam sta dalje dodavati. To je sve bilo u reziji likova iz Kostunicinog kabineta, ako te zanima da saznas vise o tome,  Smile :weirdface:procitaj Cedinu knjigu. Smile

Evo, trazim makar jedan verodostojan dokaz da je Ceda imao ikakve veze s tim osim nabedjivanja, klevetanja i navodnih svedoka s imenom "pouzdan izvor" mafijaskih listova. Smile Imas li? Ako imas ja istog trena prestajem biti clan i pristalica LDP. Smile Smile Smile Smile Smile

Citat

Rastko dete ,idi se igraj sa drugarima,pusti sve ovo.
Idi spavaj i sanjaj Cedu,kao svog plisanog medu.Ajde...
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 01:55:51 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
[quote author=kvlade link=topic=499968.msg8363831#msg8363831 date=12714399[quote author=kvlade link=topic=499968.msg8363831#msg8363831 date=1271439923

A sto se tice zemunskog klana, da si malo bolje upucen znao bi da su odma po atentatu na Djindjica, Smile Ceda i Beba nalozili policiji da ispitaju njihove navodne veze s tim klanom i dostavili sve potrebne informacije. Smile Tako da je Ceda apsolutno cist pred zakonom, zasto ne postoji nijedna uopste tuzba protiv njega, a toliko se iznose navodne kradje i zloupotrebe. Smile Kako to da ne postoji niti jedan dokaz Smile koji bi javni tuzilac prihvatio a on toliko krade  =D>i svi znaju za to?  Smile Smile =D>To je sve kampanja i laz istih onih koji stoje iza ubistva Djindjica, gle cuda, nakon njegovog ubistva citava struktura ljudi koja je bila uz njega i njegovi najblizi saradnici (Ceda, Beba, Zivkovic i ostali) su proterani iz DS-a. To je sve uradila ista mafija koja je ubila i Djindjica. Smiley 1

Ako su tebi glavni dokazi svedocenja mutavih, budala, bagzija i kakvih sve polu-retardiranih likova, koji su u svakom iskazu na sudu pricali neku drugu pricu, ja nemam sta dalje dodavati. To je sve bilo u reziji likova iz Kostunicinog kabineta, ako te zanima da saznas vise o tome,  Smile :weirdface:procitaj Cedinu knjigu. Smile

Evo, trazim makar jedan verodostojan dokaz da je Ceda imao ikakve veze s tim osim nabedjivanja, klevetanja i navodnih svedoka s imenom "pouzdan izvor" mafijaskih listova. Smile Imas li? Ako imas ja istog trena prestajem biti clan i pristalica LDP. Smile Smile Smile Smile Smile

Citat

Rastko dete ,idi se igraj sa drugarima,pusti sve ovo.
Idi spavaj i sanjaj Cedu,kao svog plisanog medu.Ajde...

Smile Таман сам хтјео да питам:"Шта ти је брате Хомбре Smile" када видјех да си колико толико
поправио оних 4.000 цитата. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Podigo sam potrosacki kredit 300000 din. za licne potrebe  Smile Da sam na Miskovicevom mestu,da imam lovu bio bih 100 puta gori od njega i alaviji.Ko kaze suprotno laze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Podigo sam potrosacki kredit 300000 din. za licne potrebe  Smile Da sam na Miskovicevom mestu,da imam lovu bio bih 100 puta gori od njega i alaviji.Ko kaze suprotno laze  Smile

Колико је то евра? Smile Неких 300 евра ако се не варам. Таман за нека три-четири квалитетнија изласка. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5

Колико је то евра? Smile Неких 300 евра ако се не варам. Таман за нека три-четири квалитетнија изласка. Smile
3 hiljadarke  Smile  Taman za muziku za svadbu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 03:49:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.