Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 15:32:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U krevetu s bivšima  (Pročitano 4658 puta)
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Zivo me zanima, zasto ljudi za bivse pominju u nekoj proslosti, zar niko ne moze sa bivsim deckom/curom da postane sadasnji prijatelj, i to jako dobar? Zasto ljudi generalno prave dramu oko cele te situacije?

Ono sto pokusavam da kazem je da ne vidim ni jedan razlog da dvoje ljudi ne moze u miru da prekine vezu i pretoci je u prijateljstvo. Delimicno je off, ali me zivo interesuje ova strana koja "nikad, nikako, ne bi sa bivsima, jer su proslost", da li je moguce da se bivsi tako izricito gura daleko?

Sto se mog misljenja tice na ovu temu:
Been there... done that... i nisam se pokajao...
Sa nekima sam se kajao i dok nisu bili bivsi...
Генерално, секс и љубав савршено опстају једно без другога.
Шта кога чини срећним...
Ма нема ту враћања... Обично је: Субота, врео дан, сам у кући... Досада... комшија отишао на Аду... Телефон и глас: Јеси ли за кафу, нисмо се дуго видели. Дођеш?
Ех па нисам ја говорио о томе, те јесмо-те нисмо, то јесте ужасно, видео сам то превише пута... ја сам говорио о досадном летњем/зимском/јесењем (пролеће не може да буде досадно  Smile ) дану кад ти се пије кафа са неким  Smile или ти се гледа неки филм или једу кокице или ти је комшика отишла на море... У таквим ситуацијама си принуђен да позовеш неку особу са којом би провео 25 минута квалитетног времена, потрошио поприлично калорија, добио дневну дозу ендорфина и допамина и отишао да преспаваш остатак дана ко човек  Smile

Doduse bilo dok se ne ozenih...
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 01:39:38 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Zivo me zanima, zasto ljudi za bivse pominju u nekoj proslosti, zar niko ne moze sa bivsim deckom/curom da postane sadasnji prijatelj, i to jako dobar?
Nije nemoguce... ali nije ni realno...

Mozda 0.5% raskida se zavrsi tako da nema povredjenih... u svim drugim varijantama u principu treba vremena da rane zacele, a i onda je pitanje da li te oziljke treba cesati i soliti...

Jednostavno, u svim tim daljim kombinacijama jedna strana je zelela vise...

A na takvim osnovama se ne gradi prijateljstvo...

Postoje sanse, ali kao sto kazem, od pravila je daleko.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Kod mene je to u biti vrlo jednostavno. Obzirom da su se sve moje bivše veze odigrale kada sam imala manje od 18, tu nije bilo ni govora o uspostavljanju nekog normalnijeg odnosa posle razilaženja. Najčešće zbog toga što je jedna strana ispala gad.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
"Gad" je relativan pojam, u zavisnosti sa koje strane je posmatrano, i u kakvoj situaciji.  Smile

Sto se tice male verovatnoce, meni bas taj deo nije jasan, sa svim svojim bivsim sam ostao super drugar, par njih se cak sad druzi i sa mojom suprugom, i s tim u vezi ne mogu da proturim sebi kroz glavu da je ljudima tesko da intiman odnos prekinu civilizovano, i pretoce ga u drugarski. Malo mi se cini "balavom" pojava da intima mora da se prekine dramom, koliko cesto ljudi sebe stavljaju u poziciju zrtve, a drugu stranu u poziciju zlocinca, i prave od komarca magarca. A sa druge strane zesce su mi smesni oni/one trenutni/e koji su tesko ljubomorni na bivse.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 23:47:06 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Citat
par njih se cak sad druzi i sa mojom suprugom

Boooolest  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja ne razumijem sta znaci to drug?

jer sam skontala da tu odrednicu cesto u zivotu lupamo olako...a meni je to sve samo ne povrsno...meni to podrazumjeva dublji odnos i cesto druzenje...

ako bih gledala drugacije...onda imam drugara i drugarica za izvoz...vojsku imam iza sebe onih kojima govorim "cao"...procaskam kada se sretnemo...imam lijepo misljenje...i to je to...tu i tamo se sretnemo neplanirano...razmjenimo recenice... u nekom vecem drustvu i provedemo kvalitetno vrijeme...ali mnoge od njih...ja se ne usudjujem nazvati prijateljem...jer to jednostavno nisu.
prije ce biti da su mi poznanici...s'tim da odnos u tom smislu moze,ali i ne mora preci u nesto vise Smile

ni sa jednim bivsim nisam u losim odnosima,ali sa mnogima i nisam u bilo kakvom odnosu Smile

nije ruzan raskid u pitanju...prosto...zivot nas je,izmedju ostalih stvari,i prostorno udaljio...

neke i srecem...komuniciramo potpuno korektno...nemam nikakvo negativno osjecanje prilikom susreta...desi se sa da popijemo pice i provedemo zajedno vece u istom drustvu...ali...to je to.

ja,nekako,ne bih to nazvala druzenjem...bar ne druzenjem i prijateljstvom kakvo podrazumjevam i kakvo imam sa ostalim muskarcima sa kojima nisam spavala Smile

zasto je tako?

pa nedovoljna motivisanost za tim sa obije strane...kontam...a i prostorna udaljenost u nekim slucajevima.mada sumnjam da bi i u tim slucajevima bilo nesto posebno drugacije.

ne kazem da nije moguce,ukoliko zelja za tim postoji...

kod mene nije postojala...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 15:32:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: krevetu biv

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.166 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.