Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Misaoni Proces koji spasava dusu !  (Pročitano 6005 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
mob
Nokia Luvmya 520
Jel mi ti to prorices buducnost? Smiley
Ne,ja sam je kreirao,ali nemoj da te to brine posto nemas razloga za brigu.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
kako da budes oslobodjen od straha kada ne mozes da kontrolises stvari do kojih ti je stalo(porodica,prijatelji....)
da li to znaci da treba da promenis interesovanja ili jednostavno da ne razmisljas o tome sta ce biti sa drugima....oba resenja mi se cine malo preteska.
ovo sto ti propovedas moze da uspe samo covek koji nema porodicu i nema materijalnih problema.
mada ideja nije losa...narocito deo sa sudbinom..to bi trebalo da nas oslobadj svake odgovornosti i brige jer -sta se desi,desice se,tako je sudjeno(zapisano)
i posto mi ionako ne uticemo mnogo....zasto se jednostavno ne prepustiti...i ici kroz zivot vedrog duha osecajuci se nepobedivima i uzvisenama u odnou na druge koji jos nisu shvatili da se dzabe cimaju kad lepo mogu da se opuste i uzivaju u voznji.
bas bih voleo da mogu u to da verujem....i mozda bih i verovao da sam na tvom mestu....ali mene u zivotu prate uglavnom lose stvari i ako poverujem da samo treba da se opustim i bezbrizno odjezdim u buducnost...to ce ozbiljno poljuljati moje nade da ipak sami kreiramo svoju sudbinu i da cu kad-tad uspeti nesto da promanim.
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
znatizeljna sam da cujem moju sudbinu, ako nije problem.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
chiju?
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Citat
znatizeljna sam da cujem moju sudbinu
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
sarmice sta je sa tvojim avatarom,uopste ga ne vidim,ali samo tvoj???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
@osoba koja je startovala ovu diskusiju...

Ok sve je to lepo...ja  na zalost ne verujem u sudbinu,ali mogu li nesto da te pitam....
Na koji nacin,ti tvrdis"Ovo je Ateisticki pristup Istini Zivota"...
Zar ne nalazis da je malo paradoxalno da govoris o sudbini i ateizmu u istom kontekstu???

IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
mob
Nokia Luvmya 520
Brutalna je Cinjenica da se Otvorenim Umom Interesujes o Cemu Ti Pricam !!! Sweet !
Pazi Ovako,Tvoj Zivot je Tvoja Sudbina oko koje Nikad nisi Imao Kontrolu,samo si Verovao da
si ti Ustvari Kreirao svoj Zivot,donoseci Odluke.Najbitnije je da si sada Ziv sto je Istina(zahvaljujuci svim tvojim prethodnim odlukama,bilo da su po tvom misljenju bile odlicne ili pogresne) Koje se Moras Drzati k'o Pijan Plota.Pogresne odluke koje su te Dovele do Danas su
Najbitnije,da si umesto te "Pogresne" napravio"Bolji" Korak,danas bi bio Mrtav.Tada Ces Poceti
Da Osecas,Koliko te Bog Voli i zeli da Ti  Osetis da je On tvoja Dusa,Zivot i Sudbina.
Tada ces ustvari da Vaskrsnes i Pocnes Vecan Zivot koji Nece Biti Toliko Ogromna Razlika
od Zivota koji sada Zivis(Kao sto Svi Koji su Zagrizli tu Jabuku Verovanja u Organizovane Religije,Nebo,Mrtvi se Dizu iz Grobova,i Ostale Iluzije).Ko je Umro,Umro je,posto NIKAD NIJE Osetio ko je Bog.
Za razliku od Njih,Ti Si Sretan Dobitnik karte za Vecan Zivot,ne zbog tvog "dobrog ponasanja"nego zbog tvoje sudbine koja te je dovela do citanja moje "Istine"
Ne brini se zbog eliminisanja Emocija iz Tvog Zivota,posto ce Istina i Ljubav da ih Zamene,
I neces se Obazirati na Proslost,a Buducnost te nece Plasiti,Posto ti se Nista Lose Nece Desiti.
Tada Ces Konacno Osetiti da Bas Kao i Ti, svi Ostali Imaju Sudbinu.Jedino je Tvoja Sudbina
Da Ove reci i Spas od Kraja Koji je JAKO blizu,Preneses na Sve Koje Volis i Nesebicno Moras
da Zastitis.
Ja Licno Imam Zenu i Dvoje Dece Koji naravno Imaju Moju Sudbinu.
Zivim u SAD 10.5 godina,Krajem Godine bi Trebalo da se Vratim u Srbiju,Da Bih Izbegao
Deportaciju.Iako sam Odavno Video Moju i Buducnost Cele Planete,Namerno Pokusavam da Izadjem iz Amerike,Cisto Iz Zezanja.
Ukoliko i Dalje Imas Pitanja,Slobodno Pitaj !!
Nikad Nemoj da Zaboravis Cinjenicu da su Srbi "Nebeski Narod" Smiley
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
mob
Nokia Luvmya 520
Potpuno Identicna Kao i Svi Koji Procitaju Moju Temu,Vecan Zivot,Tvojim Brigama je Dosao Kraj.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
mob
Nokia Luvmya 520
Ateizam i Spiritualizam(Religija) su Samo Stanje svesti.Bog/Istina/Ljubav su Reci koje Ulaskom
U Tvoje Misli Stvaraju Osecaj o Cemu Ja Pricam.
Nemoj da te nista Zabrinjava,sve ces shvatiti Kristalno Cisto kad Za to dodje vreme,Kad "Juce"
prestane da Postoji,a "Sutra"ce Postati Novi"Sad",Tada Ces Shvatiti Gde se Bog Drugi put Rodio Wink
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.