Kao klinac sam gledao Taboo American Style sa prevodom , sada sam nabavio sva cetiri dela ali nemogu nigde naci srpski prevod za te filmove. Ako neko ima ili zna gde ima bio bi mu puno zahvalan
kad coveka interesuje radnja filma. :D
IP sačuvana
we could wander in the garden of Eden baby, we could do anything tonight, maybe, we could even touch the sky, if we just get up on our feet and try, we could wander in the garden of Eden baby
А лађа бјеше насред мора у невољи од валова, јер бијеше противан вјетар. А у четврту стражу ноћи, отиде к њима Исус идући по мору. И видјевши га ученици по мору гдје иде, поплашише се говорећи: то је утвара, и од страха повикаше. А Исус одмах рече им говорећи; не бојте се, ја сам, не плашите се. А Петар одговарајући рече : Господе, ако си ти реци ми да дођем к теби по води. А он рече ходи. И изишавши из лађе Петар иђаше по води да дође Исусу. Но, видевши вјетар велики, уплаши се и почевши се топити, повика говорећи; Господе, помагај. И одмах исус пруживши руку ухвати Петра, и рече му: маловјерни, зашто се посумња?