Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Test: Koji ste tip Zemaljskog andjela?  (Pročitano 510 puta)
09. Mar 2005, 21:59:37
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Koji ste tip Zemaljskog andjela?   

Ako ste ikada patili jer ste drugaciji, izrazito culni i osjetljivi, veoma kreativni ili ste izvan standardnih parametara, ocekivanja i organizacija, onda je ovaj kviz za Vas!

Odgovarajte sa DA ili NE prvim odgovorom koji vam ‘dodje’ iz misli ili srca:

1. Lako se debljam ili sam sada debeo/la.

2. Moji prosli ili sadasnji ljubavni par je narkoman ili alkoholicar.

3. Rijetko kad krsim norme.

4. Tesko mi je reci NE.

5. Farbam, posvjetljavam ili izbjeljujem kosu.

6. Radije bih pomogao/la nekome nasamo nego unutar grupe.
-

7. Iskreno receno, vise volim biljke i zivotinje nego ljude.

8. Keltskog sam porijekla ili izgledam tako ( kosa vuce na crveno, pjegav/a ili rumen izgled)

9. Stalno se prakticno salim.

10. Veliki sam saljivdzija i iz ociju mi uvijek izbijaju iskre.

11. Jako sam nezavisan/a i ne volim slijediti norme niti autoritet.

12. Finansijski stojim ili jako dobro ili jako lose.

-
13. Ne volim biti u centru paznje i na drustvenim zabavama sam uglavnom neprimjetljiv/a.

14. Uvijek su me interesovali vanzemaljci i NLO ili vjerujem u njih.

15. Obavezno sam pazljiv/a prema ljudima bez obzira da li oni to postuju ili ne.

16. Bavim se Reiki ili nekom drugom vrstom energetskog izljecivanja.

17. Vaznija mi je moja zivotna misija nego brak i djeca.

18. Jedva cekam da se vratim kuci jer znam da moja kuca nije na Zemlji.
-

19. Dozivio/la sam tezu neserecu ili bio/la blizu smrti.

20. Bilo je momenata u proslosti kad sam zelio/la umrijeti ili sam ozbiljno razmisljao/la o samoubistvu.

21. Promjenio/la sam ime ili ozbiljno razmisljam o tome.

22. Prijatelji i familija primjecuju da sam ‘sada nekako drugaciji/ja’. ‘Da se nesto u meni promjenilo.’

23. Vec sam promjenio/la ili pravim uporedo drasticne promjene u mnogim poljima mog zivota ( npr.; selidba, promjena posla, razvod), sve to u isto vrijeme.

24. Posjedujem duboko duhovno znanje koje nisam stekao/la kroz knjige niti ucitelje.

-
25. Iako znam da sam drugaciji/a od drugih ljudi uzivam u njihovom drustvu i dobro se slazem sa vecinom ljudi.

26. Znam da nosim magijske sposobnosti u sebi koje jos nisam oslobodio/la.

27. Sjecam se proslih zivota ili me zanima Arturovo doba i Atlantida.

28. Vjerujem da sam spaljen/na na lomaci, ili ubijen/a na neki drugi nacin u doba Inkvizicije i lova na vjestice.

29. Proucavao/la sam Tarot ili astrologiju.

30. Izuzetno me privlaci duhovnost vezana za Zemlju kao shamanizam ili ceremonije vezane za pun Mjesec.

Bodovanje:

U svakoj grupi od 6 pitanja zbrojite pozitivne odgovore. Sto ih vise imate unutar grupe to vise pripadate toj grupi.

. Ako ste u prvoj grupi odgovorili na najmanje 4 pitanja pozitivno onda ste vjerovatno olicenje andjela.

. Ako ste u drugoj grupi odgovorili na najmanje 4 pitanja pozitivno onda ste vjerovatno olicenje Zemaljskih elemenata ( vila, patuljak, gnom… ili olicenje jednoroga ili neke druge zivotinje).

. Ako ste u trecoj grupi odgovorili na najmanje 4 pitanja pozitivno onda ste vjerovatno Zvijezdano bice.

. Ako ste u cetvrtoj grupi odgovorili na najmanje 4 pitanja pozitivno onda ste vjerovatno razmijenili polozaj sa drugom dusom (Walk-In).

. Ako ste u zadnjoj grupi odgovorili na najmanje 4 pitanja pozitivno onda ste vjerovatno
jedan/na od Mudrih (carobnjak, vrac, vjestica, shaman…)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Ako ste u drugoj grupi odgovorili na najmanje 4 pitanja pozitivno onda ste vjerovatno olicenje Zemaljskih elemenata ( vila, patuljak, gnom… ili olicenje jednoroga ili neke druge zivotinje).

Juhu! Ja sam gnom Smiley Mada, malo vucem i na vesticu  :[83]:
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat: SerbianFighter
. Ako ste u prvoj grupi odgovorili na najmanje 4 pitanja pozitivno onda ste vjerovatno olicenje andjela.

Le le  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.