Milosevic je za mnogo toga bio kriv,ali nije bio kriv za sve za sta su ga optuzivali.Bilo je i drugih koji su isto tako krivi, kao napr. Tudjman.A on je izbegao sudjenje.
Ne ulazim u to da li je kriv ili nije, ali zelim da ukazem na jedan mali problemcic... Ni Hitler nije osudjen (jadnicak, ubio se ), da li to automatski znaci da nije kriv? Ili Tudjman, ili Alija, itd.
Не улазиш у то да ли је крив или није, али правиш паралелу да, пошто није осуђен, не може аутоматски да значи да је невин?!
Sustina: ovo nije merodavan nacin niti argumentacijska linija na osnovu koje se moze razviti neka smislena diskusija... vidim da ce se tema samo pretvoriti u pro et contra
Није није... тужилац каже да не постоји доказ... није меродаван начин... Тек кад Coolrunner каже можемо да пробамо да развијемо смислену дискусију...
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!