Trenutno vreme je: 20. Maj 2013, 16:46:21
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena:
Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori
budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Tema: Milorad Dodik...Covjek fenomen...Svaki narod treba dobiti svoj entitet u BiH (Pročitano 59505 puta)
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.1
SonyEricsson k800i i D820
"covjek"
Mozda bi ti trebao prvo nauciti pisati
ti si za sebe najbolje izabrao svoje ime .... pa po tome sve o tebi govori...
« Poslednja izmena: 17. Jan 2007, 00:43:54 od vlado85 »
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Moderator
Svedok stvaranja istorije
Чувајте Љубав !
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
ne znam zašto, al baš ga nešto gotive hrvati u BiH.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ja neznam nesto mnogo o njemu...ali mislim da ga Hrvati u Bosni podrzavaju jer se zalaze za Entitet Hrvata ali nije Dodik lud kada tako nesto zeli...
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Moderator
Чувајте Љубав !
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
pametan je dodo.
traži on birače i u federaciji. Ambicija mu je da i tamo pobjedi. A ko srbe šiša, njih je već pridobio
« Poslednja izmena: 17. Jan 2007, 00:54:46 od Magic Master »
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.1
pametan je dodo.
traži on birače i u federaciji. Ambicija mu je da i tamo pobjedi. A ko srbe šiša, njih je već pridobio
Pa u svakom slucaju mi se do sada vise svidja nego onaj supak Zeljko neznam dalje Hrvat ....znas sigurno...fuj taj mi se gadi..
Veteran foruma
Krajnje beznadezan
Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Samsung S7220
Zasto, pametan covjek, sinoc sam ga gledao u studiju HTV1 ... covjek se zalaze za BiH...
Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti. . .
Zvezda u usponu
Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.1
HTC Topaz
tiger, koji zeljko?
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Zasto, pametan covjek, sinoc sam ga gledao u studiju HTV1 ... covjek se zalaze za BiH...
Jesili gledao Vlado Otvoreno odlicna emisija bila....ma zalaze se on za Bosnu ali ne zalaze se za Narod kojeg bi on valjda trebao predstavljati...ali jucernjasna emisija je odlicna bila...onaj makedonac svaka mu cast...
Moderator
Чувајте Љубав !
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Željko Komšić Hrvatski član precedništva koga su izabrali Bošnjaci. Izgubi Ivo Miro Jović a vise je bio u interesu hrvata (HDZ), Ovoliko malena država, a ovako zanimljiva političa scena. To slabo da ima u svjetu.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Željko Komšić Hrvatski član precedništva koga su izabrali Bošnjaci. Izgubi Ivo Miro Jović a vise je bio u interesu hrvata (HDZ), Ovoliko malena država, a ovako zanimljiva političa scena. To slabo da ima u svjetu.
Pa zato i dobijaju Oscare po svijetu...kada snjimaju filmove o drzavi i zbivanju u njoj...
stvarno je luda zemlja ali prelijepa i bitno je samo da se ljudi slazu i da nema rata...sve ostalo je ok!
Trenutno vreme je: 20. Maj 2013, 16:46:21