Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miličić: "Čuvam snagu za 'plave'"  (Pročitano 3814 puta)
21. Jun 2005, 16:26:55
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Miličić: "Čuvam snagu za 'plave'"
Od dopisnika B92 iz Teksasa Nikole Olića

Bez obzira na minimalnu minutažu u ovogodišnjem NBA finalu, Darko Miličić je i dalje na meti novinara iz celog sveta.

Pitanja su uglavnom ista, jedino se jezik i akcenat možda razlikuju. Darka uglavnom traže pre utakmice, kad se na parketu obično oko podne nalaze novinari i igrači. Kao igrač sa klupe, posle utakmice je uglavnom slobodan. Kao i uvek, rado je popričao sa B92.

- Darko, u prve dve godine svoje karijere bio si u dva finala i osvojio jedan šampionat – za sada...

"Da, super je osećaj, samo bi bilo još mnogo bolje da i igram. Veoma je dobar osećaj kad znaš da ti saigraci daju šansu da budeš u finalu u prve dve godine NBA karijere. Na neki način ja ne mogu mnogo da osetim svu tu atmosferu pošto nisam u rotaciji, ali sam mnogo srećan zbog svih naših igrača, momci stvarno rade puno. Meni je sad jako važno da dobijem neku šansu da igram, sezona je za mene na neki način vec prošla. Tu sam da dam podršku saigračima, da budem uz njih i da i ovu godinu završimo sa titulom, a za sledeću godinu ću da vidim".

- Zna se da je Leri Braun u pregovorima da napusti Detroit. Da li to za tebe znači nešto konkretno?

"Sledeće godine moram da igram. To sam rekao i prošle godine za ovu, ali sad stvarno moram da igram, nema veze gde. Ja sam rekao svima da bih najviše voleo da ostanem u Detroitu, ali sledeće godine moram da imam dobru minutažu. Ne bih izdržao još jednu godinu kakva je bila ova. Otišao, ne otišao, Braun je odličan trener, jedan od najboljih u NBA. Ja tražim svoju šansu da odradim pripreme i da budem spreman mentalno i fizički i da uđem u rotaciju i dobijem minutažu".

Getty Images

- Ima dosta glasina o vašem mogućem novom treneru. Koja tebi zvuči najbolje?

"Veruj mi da nemam pojma, ne znam ni o kome je reč. Zavisi ko nam odgovara, važno je prvo da je dobar za ceo tim, a posle i za pojedinca. Meni je Džo Dumars rekao da još ne zna da li će Braun otići ili ne. Ne razmišlja se sad puno u tome. U plej ofu smo i to treba da se radi, a šta će biti kasnije, da li će to biti Leri ili neki peti, to nema veze".

- Minutaža ti je i dalje minimalna, kako održavaš kondiciju, kako nadomestiš minute koje drugi igrači provode na terenu?

"Kako odmiče sezona, kako idemo sve dalje i dalje u plej of, polako opada intenzitet treninga. Jedini način da ostanem u formi je da ostanem sâm posle treninga ili dođem pre treninga. To uradiš za sebe i onda kad ti je dosta znaš da se OK osećaš. Ovako kad dođe plej of, čak i ne trčimo, više se šetamo. Uglavnom sam odradio glavni deo sezone i sad u plej ofu sam već na neki način uzeo sebi godišnji odmor. Uvek sam naravno tu na neki način, ako se nešto ne daj bože desi, da zamenim nekog igrača. Ali, sada štedim engeriju za reprezentaciju da budem maksimalno spreman. Pričao sam sa Paspaljom i rekao sam mu da sam svestan svoje pozicije i da sam jedini igrač na svojoj poziciji koji ne igra. Doći ću na pripreme 300% spreman".

- Pomenuo si Evropsko prvenstvo, igra se u SCG, koliko to tebi znači?

"Jedva čekam. Ne interesuje me stvarno gde je, najvažnije mi je da igram. Svakako je odlično igrati za Srbiju, ne postoji šta bolje. Za Srbiju se sve daje. Za Srbiju da igram, nema veze gde se igra. Želim da igram i uradiću sve što treba, i sad je na njiman da odluče ko će ići, a ko neće".

Peti meč serije igra se u Palati na Oburn Hilsu u noći između nedelje i ponedeljka. Trenutni rezultat je 2-2.

(02. May 2007, 21:38:36)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Da li se secate koliko je pre 2 godine pljuvao po reprezentaciji, kada se selio u Ameriku? Tada je bio "zvezda" a sada bi dosao peske na pripreme... Tuzno kako se trguje plavim dresom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
ma meni se on tad totalno zgadio...
izvinjavam se fanovima istog...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Upravo tako, kada je isao u Ameriku ponasao se kao da mu niko iz reprezentacije nije ni do kolena. Sada bi dupe dao samo da mu neko posveti malo paznje. Licno ne bih mu dozvolio da igra za reprezentaciju, narocito sto i sa sportskog aspekta nije to zasluzio jer nije uopste igrao za svoj klub.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Mozda mu ne bi bilo lose ponuditi poziciju treceg centra, za slucaj da kasnije u karijeri zaigra dobro?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Ucrvo se malisa na klupi Detroita, pa sada bi da malo razmrda zglobove u reprezentaciji. A kada je izabran kao drugi pik na draftu za Detroit, nije bilo ni govora da ce da igra u Atini za reprezentaciju. Cinicno, ne treba mu dozvoliti da igra, ima onih koji igraju dobro, a i srcem su uz reprezentaciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kod treceg centra... izmedju kotura, rebrace, krstica, drobnjaka etc ti da izaberes njega?!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Krstic bi trebao da bude #1, Drobnjak #2 a ovi ostali da se kolju za mesto #3 (Kotura bih mozda zvao, Rebracu verovatno ne). Znam da ne zasluzuje i slazem se, jedini razlog da mu se ponudi mesto je u slucaju povrede nekog drugog ili mozda da bi bio pri reprezentaciji radi kontinuiteta, mozda on zaigra dobro vec iduce sezone negde? Najbolje je da odradi pripreme pa da mu se trener zahvali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Bitno je da reprezentacija ocuva renome. Da bi ocuvala renome, mora da bude san svakog igraca i da svaki igrac ima odnos prema reprezentaciji kao sto su imali Djordjevic, Divac, Danilovic i ostali legendarni igraci koji bi igrali i sa jednom nogom za reprezentaciju i od koje nije moga da ih odvoji nikakav nba ugovor ili slicno. Mislim da je Divac cak potpisivao samo ugovore gde je jasno pisalo da ce moci kada god to bude bilo potrebno da igra za reprezentaciju. U poslednjih par godina svi smo bili svedoci degradiranja institucije reprezentacije od strane nekih balavaca koji su do juce drzali poster Divca i Djordjevica a danas misle da im nema ravnih. To je postajao sve masovniji trend, setite se samo izjava Rebrace koji je kao razlog sto nece da igra za reprezentaciju naveo kako mora da se vozi u svojoj novoj jahti, pa onda Milicica i ekipe. Cak mislim da su nesto svirali kurcu i takvi igraci poput Pavlovica, Cabarkape i ostalih koji nemaju ni k od kvaliteta jednog Divca, Djordevica, Danilovica, Bodiroge, a o ljudskim kvalitetima je izlisno pricati. Zato i po cenu da igraju losiji ograci mislim da je potrebno povratiti ugled reprezentaciji koji je ona imala ranije, jer mene ovo sve potseca na nasu fudbalsku preprezentaciju od pre par godina kada su razne "zvezde" dolazile i setale se po terenu kao neke primadone, valjda misleci da to sto su oni neka imena u svojim klubovima treba da izazove predaju protivnika. Sada se nekako sve okrenulo. Sada za fudbalsku reprezentaciju igraju borci, radnici, ljudi koji zive za tu reprezentaciju, a za kosarkasku koja je uvak bila pojam i primer kako se treba odnositi prema drzavnom timu, dolaze razni balavi klinci koji misle da treba neko da im da medalju samo zato sto su se pojavili na terenu. Mislim da bi Zeljko Obradovic mogao tu dosta da pomogne. Prvo on je poznat po tome da je osvajao medalje sa relativno slabim timom. Secate li se samo kada je u Barseloni osvojio evropsko prvenstvo sa Topicem, Scepanovicem, Bulatovicem, Rebracom i tako dalje, koji su ipak losiji igraci od nekih koji su pre ili kasnije igrali. Drugo covek mis e svidja jer nema dlake na jeziku i zato sto je on gazda i zna tako da se postavi, tako da svi koji igraju za reprezentaciju moraju da prihvate da je on tu glavni. Znaci mislim da ce on umeti da spusti na zemlju sve igrace koji budu igrali, a nadam se da ce se zahvaliti Milicicu i voleo bih i Rebraci jer ljudi jednostavno nisu zasluzli da igraju za reprezentaciju. Rebraca mozda i jeste na osnovu nekih ranijih partija i zasluga i ako mi se tom izjavom toliko zgadio da ga ne bih vise nikada zvao da igra, a Milicica na bih zvao makar mi Vule Avdalovic igrao centra. Koturovic recimo nije neki kvalitetan igrac, ali njega bih zvao upravo zato sto se videlo da kada god je igrao za reprezentaciju igrao je tako da je bio spreman da pogine na terenu i to je ono sto ja cenim kod igraca. Krstic je odlican igrac, kvalitetan. On me isto malo nerviar jer je prilicno uobrazen, ali bar nije odbijao poziv za reprezentaciju i realno boljeg centra, posto Divac nece da igra, nemamo. Znaci on je broj jedan, Drobnjak ili Koturovic su dva i tri.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Lepo si to rekao.

Mislim da je ovo prvenstvo Obradovicu zadnji kredit, mora da uzme bar medalju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.