Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miličić: "Čuvam snagu za 'plave'"  (Pročitano 3813 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
....mozda on zaigra dobro vec iduce sezone negde?
Po toj logici mogu i ja mozda sledece godine da igram u repki.
Citat
U poslednjih par godina svi smo bili svedoci degradiranja institucije reprezentacije od strane nekih balavaca koji su do juce drzali poster Divca i Djordjevica a danas misle da im nema ravnih
Ti klinci nisu ni igrali niti su trebali igrati za reprezentaciju, pravi krah je dosao kad su se vodje generacije povukle a ostao samo zeljko obradovic koji ne moze nista samostalno da napravi (za razliku od tanjevica, pesica).
Citat
setite se samo izjava Rebrace koji je kao razlog sto nece da igra za reprezentaciju naveo kako mora da se vozi u svojoj novoj jahti
A kad je to on rekao? Nikad.
Covek nije igrao jednu sezonu zbog operacije na srcu, drugu ga Obradovic nije ni zvao.
Citat
pa onda Milicica i ekipe
Milicic je volina od 220 koja je dobila sansu samo zato sto se mislilo da je mlad glup i poslusan. Jeste mlad i glup ali nije poslusan.
Citat
Cak mislim da su nesto svirali kurcu i takvi igraci poput Pavlovica, Cabarkape...
Nisu.
Citat
Zato i po cenu da igraju losiji ograci mislim da je potrebno povratiti ugled reprezentaciji koji je ona imala ranije,
Stara bosanska: "Od govana pita me biVa"
Citat
jer mene ovo sve potseca na nasu fudbalsku preprezentaciju od pre par godina kada su razne "zvezde" dolazile i setale se po terenu kao neke primadone, valjda misleci da to sto su oni neka imena u svojim klubovima treba da izazove predaju protivnika.
To je bila ona reprezentacija koja je bila zvanicno 8. na svetu i bila na svakom velikom takmicenju?
I tebi je to lose u odnosu na sada ekipu koja nije ni medju prvih 50.
Citat
Sada se nekako sve okrenulo. Sada za fudbalsku reprezentaciju igraju borci, radnici, ljudi koji zive za tu reprezentaciju, a za kosarkasku koja je uvak bila pojam i primer kako se treba odnositi prema drzavnom timu, dolaze razni balavi klinci koji misle da treba neko da im da medalju samo zato sto su se pojavili na terenu
Za borbu fudbalera zaista skidam kapu.. nemaju srece ni kvaliteta ali stvarno ginu.. samo.. sa takvim timom moze se do nekog nivoa doci.. dalje ti treba kvalitet .. koji ta reprzentacija nema.. jer ne mozes imati kvalitet kad u 20 najjacih klubova sveta imas ukupno jednog igraca.
Citat
Mislim da bi Zeljko Obradovic mogao tu dosta da pomogne. Prvo on je poznat po tome da je osvajao medalje sa relativno slabim timom.
Nikad nije imao slab tim u celoj svojoj karijeri. Mozda ne tim sa zvucnim imenima, ali nikad slab tim.
Citat
Secate li se samo kada je u Barseloni osvojio evropsko prvenstvo sa Topicem, Scepanovicem, Bulatovicem, Rebracom i tako dalje, koji su ipak losiji igraci od nekih koji su pre ili kasnije igrali.
Od tih igraca jedini slab je Bulatovic, i Topic i Scepanovic su bili odlicni i i dalje su, a Rebraca je zvanicno bio najbolji centar evrope i sveta (ne racunajuci nba). I to porvenstvo je uzeo samo zato sto je sasa djordjevic dao 0.4 sekunde pre kraja trojku protiv hrvata.
Citat
Drugo covek mis e svidja jer nema dlake na jeziku i zato sto je on gazda i zna tako da se postavi, tako da svi koji igraju za reprezentaciju moraju da prihvate da je on tu glavni.
Nema dlake na jeziku? Nije je imao ni pesic, ali je doneo 2 zlata sa najgorim timom u istoriji, ali je jasno reko, ima da radite kako ja kazem i bicete prvi.. i bili su. Zeljko je uspehe i u klupskoj i u reprezentativnoj kosarci pravio sam sa daleko najjacim timom na prvenstvu. I nikad nije bio gazda ekipe.
Citat
Znaci mislim da ce on umeti da spusti na zemlju sve igrace koji budu igrali, a nadam se da ce se zahvaliti Milicicu i voleo bih i Rebraci jer ljudi jednostavno nisu zasluzli da igraju za reprezentaciju
Mozda uspe da spusti nekog na zemlju, u svakom slucaju nasu reprezentativnu kosakru je uveliko spustio 2 metra pod zemlju.
Citat
Rebraca mozda i jeste na osnovu nekih ranijih partija i zasluga i ako mi se tom izjavom toliko zgadio
Nikad je nije ni izjavio, covek je imao tesku operaciju na srcu i nije mogao da igra.. kad je mogao a nije imao sansu u NBA, prosle godine, Obradovic mu nije ni poslao pozivnicu za reprezentaciju.
Citat
.. posto Divac nece da igra
Divac nije ni u lakersima cele sezone maltene ni usao u igru.. i da hoce da igra on moze samo fasada da bude protiv mladjih jacih igraca.
On je mnogo korisniji za atmosferu nego za igru, i to i sam zna.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Meni se Dorbnjak nikako ne svidja, ali opet dobija pozive za reprezentaciju, a toliko puta na terenu zna pokazati jako losu igru, nerezonkso sutiranje, pogotovo kada pocne trojke da sutira, i ubaci svaku 20 tu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
To jeste, obruakali smos e prosli put, to stoji. Medjutim ipak je on toliko toga ucinio da mu treba dati jos jednu sansu. Ja sam goovrio o tome da on moze da ocuva taj kult reprezentacije kakav je ranije postojao i koji nam je i doneo svu tu radost i sav taj uspeh.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
To jeste, obruakali smos e prosli put
Tacnije 3 puta cini mi se... Od toga 2 olimpijade. Obe je on vodio i obe je napravio katastrofu i zaratio sa svima.
Citat
Meni se Dorbnjak nikako ne svidja, ali opet dobija pozive za reprezentaciju, a toliko puta na terenu zna pokazati jako losu igru, nerezonkso sutiranje, pogotovo kada pocne trojke da sutira, i ubaci svaku 20 tu.
Drobnjak za opkladu sutira trojke 9/10, u igri sutira ih bolje nego vecina bekova nase reprezentacije.
On nije klasican teski centar, i nije previse napredovao od klinackih dana, ali je svakako prilicno dobar igrac za ovdasnje pojmove.
Citat
Ja sam goovrio o tome da on moze da ocuva taj kult reprezentacije kakav je ranije postojao i koji nam je i doneo svu tu radost i sav taj uspeh.
Nije ga on ni napravio, pa ne vidim sto bi ga on ocuvao. Napravili su ga igraci Grupe sedam. Kako ni jedan vise ne igra za reprezentaciju nema ni kulta.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Kult reprezentacije postoji i pre toga, jedino sto se mi bolje secamo dogadjaja u periodu '95 - '05.

A jesmo ispusili zadnje 2 Olimpijade, obe sa Obradovicem. U Sidneju nije igrao Stojakovic a pobedili su nas izmedju ostalih i Kanadjani ako se dobro secam.

Sve u svemu, kakav je takav je, Obradovic nam je gazda tima na evropskom i bolje da ga podrzimo sa malo dobre volje nego da kukamo. Za kukanje ce biti vremena ako lose prodjemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Kult reprezentacije postoji i pre toga, jedino sto se mi bolje secamo dogadjaja u periodu '95 - '05.
Pre toga si imao zemlju u kojoj si 5 rudara iz rudnika mogao uzeti i od njih napraviti za 3 godine top 5 ekipu za svetske okvire...
Citat
jesmo ispusili zadnje 2 Olimpijade, obe sa Obradovicem. U Sidneju nije igrao Stojakovic a pobedili su nas izmedju ostalih i Kanadjani ako se dobro secam.
To je bila sramota.. stojakovic tad i onako nije bio ono sto je danas.. imao je ok ekipu.. i danilovica.. covek se povukao iz kosarke nakon te sramote.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Samo da Rakocevic zaigra kako zna...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Pet rudara... Pa bili smo sila u basketu oduvek, nisu reprezentaciju osnovali Danilovic i Djordjevic, oni su je podigli na jos visi nivo. Nijo to ni bitno na kraju krajeva.

Kakvu biste startnu petorku izveli na teren?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Kakvu biste startnu petorku izveli na teren?
Reraca Bodiroga Stojakovic Rakocevic Jaric
(centar i 4 beka Smiley )
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Hmmm, zasto ne Krstic umesto Rebrace? Nisam upucen, planira li Jaric da igra? Ja bih mesto Jarica gurnuo nekog viseg igraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.