Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 17:36:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MiG-29SMT 777  (Pročitano 2545 puta)
04. Feb 2010, 12:44:04
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Nokia N70
Imam pari pitanja...

Da li postoji ova verzija MiG-29?

Ili bih ako bih odlucio da je radim,morao da uzmem obican MiG-29,pa da ga preradjujem.

Ako bih se odlucio na takav potez,sta da radim za dekale?Gde da nadjem broj 777,onaj znam SMT?

Da li postoji nacin za rucno pravljenje dekala,i kako?

Evo jos  par slika ovog aviona:

I sema bojenja!

PS.Tema moze pod kljuc,cim dobijem odgovore.
Obracam se prvenstveno maketarima,pa onda... Smile

« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 12:51:11 od sasa92 »
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Je vois tout!

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ovo nama treba! Smile 16+2 i to je to! Smile
e sad sto se tice makete,nista obican mig 29,jer su konturno avioni razliciti na oko prvo hrbat iza kabine je veci i siri na smt-u pa sve ostalo.to je jako tesko napraviti sa maketom prve verzije.
dekali mogu da se prave u kucnoj reziji ali ali treba ti prvo dekal papir koji je sizifov posao naci u slobodnoj prodaji,drugo kvalitetan laserski stampac u boji i naravno poprilicno vestine u radu sa korelom i foto sopom!
sta da ti kazem u startu dizi ruke od ovog projekta Smile
a maketu radi firma kondor u 1/72 evo slika:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

post-39-1099110776.jpg
(79.83 KB, 700x330)
post-39-1099110827.jpg
(76.5 KB, 700x502)
« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 17:24:11 od st.george2 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N70
Uf...Koje razocaranje.
Dobro je to sto postoji MiG-29SMT.Razocarao bih se u citav maketarski svet da ne postoji. Smile

Hm...Jel imas predstavu koliko kosta dekal papir.Ako ikada iko na ovom belom svetu nadje dekal papir,ili ga ima kuci,neka mi javi,da se dogovorimo oko cene.

Sto se tice kvalitetnog laserskog kolor stampaca,to nije nikakav problem.Najmanji.
Ima jedan moj drugar.A i ako nista,svaka bolja fotografska radnja,koja ozbiljnije radi kopiranja,ima to.To znam gde cu naci u Valjevu.

E sada.Foto sop,i korel cu najlakse odraditi.Sa foto sopom znam da baratam,neke osnovne stvari.A hvala bogu,internet je pun kojekaktvi tutoriala.Kao krajnja nuzda,mogu da kupim neku knjigu o foto sopu.
No  otom potom.

Ja sam se zaljubio u ovaj avion,MiG-29SMT pod brojem 777.
Avion fantasticno izgleda.Ja obozavam MiG-29,ali ovo kada sam video,resio sam da se ne zenim! Smile Smile

Sve bih dao da jednog dana uradim ovaj avion,i evo sada.Casna Bureklijska rec,uradicu ga jednom.
Kada skupim dovoljno iskustva,kada nadjem taj prokleti dekal papir,kada iscrtam sve ove dekale,uradicu ga jednom!

PS.Ako iko ima dekal papir,ili zna gde se moze naci,neka mi javi na PM,ili neka ostavi ovde komentar.

PS.2.Avion je jednostavno savrsenstvo aerodinamike i umetnosti.

PS.3.Jesi ti radio ovaj avion,ili si capio neciju sliku!?! Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 18:36:31 od sasa92 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Sasa92, ma nabavi maketu pa kreni lagano u rad. Ne mora maketa odmah da se zavrsi. O dekalima moze da se razglaba.

Inace, i meni se ovaj konkretan avion sa ovakvom kolor shemom i bas strava brojem "777" izuzetno dopao, pa mi sada poskocilo srce nesto - mislim se: " valjalo bi tu maketu uraditi".
Mogu da kazem  da se i ja mislim; lako je moguce da neces biti usamljen u radu. Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 23:28:17 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 431
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Sveti Dzordz ti pravilno kaze. Trenutno na trzistu ne postoji valjana maketa za rad MiG29SMT. Kondor je firma iz Ukrajine poznata po losoj uklopljivosti delova, sto mozda i nije strasno kad se usporedi sa firmama iz istog podneblja ali ono sto zaista ostavlja utisak su njihove beskorisne sastavnice, koje dolaze bez prevoda na engleski, sa pogresnom numerizacijom dekala i oskudnim objasnjenjem gde isti idu. Njihov MiG29SMT je jeftin pokusaj da se na budzenu maketu 9.13 stave cetiri podvesnika i to predstavi kao SMT i pokupi novac od ljudi s ukusom kao sto je tvoj.

Bolje se ti skoncentrisi na onaj Su-30KN rano si poceo da mislis o sledecoj maketi....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Meni je ovo jako interesantan avion. Steta sto je ta maketa losa, mada...hm, ko zna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N70
Citat
Bolje se ti skoncentrisi na onaj Su-30KN rano si poceo da mislis o sledecoj maketi....

Radio sam Su-30KN prosle nedelje,ali sam zaboravio aparat,pa nisam slikao!

Uf...Meni je ovaj SMT 777 rak rana.Iskreno se nadam da ce nekad neka firma uraditi dobar SMT,pa ce moci valjano da se uradi.

Uradicu ja njega jednom.Jednog dana!!1 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 17:36:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.168 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.