Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 07:25:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoć u vezi ribnjaka  (Pročitano 1901 puta)
20. Feb 2010, 17:43:46
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Imam Ribnjak, i neko mi je ubacio ( mamicu mu jareću ) u ribnjak one male crne američke somiće koji su se nakotili i nemožeš pecat od njih...došao sam na ideju da ih izlovim strujom jer sam sve načine isprobao bezuspješno. Eh sad, ne bih želio da poubijam svu ribu u ribnjaku nego samo kad bi ju mogao nekako ošamutiti da izađe na površinu i onda da meredovom pograbim te napasti koje mi upropaštavaju ribnjak...
Pitanje, kako da napravim sistem pomoću [b]auto akumulatora i nekakvog trafoa i to spojim na meredov koji će emitirati elektricitet u vodu u zbunit ribe pa će doći na površinu. [/b]ičuo sami da je opasno jer te može udarit struja...ja se u struju kužim ko mara u krivi k.... pa Vas molim za pomoć, da mi predložite kako da to napravim da nije opasno

Unaprijed hvala

http://www.youtube.com/watch?v=K01wPSs-WVk&feature=related  ovakoto rade u mađarskoj

[Edit by samuraj77: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoc, Problem, Da li i slicne, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadrzaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnikom Burek Foruma]
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 11:32:17 od samuraj77 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
 ako se ne razumesh u struju teshko cesh sam to da napravish(potreban je generator impulsa)  ,ali to moze i da se kupi kao npr ovaj uredjaj :

ili ovaj

http://electro-fisher.com/How_to_electrofishing.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Hvala na odgovoru, ali  nemam viška 350 eura ....neki drugi prijedlog ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ma covece ima ona neka biljka, neka trava koja se izudara pa se samo bucka i pusta neku stvar, to ribe osamuti...
Jos samo kad bi znao koja je i da li to kod nas uopste raste... Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Molim Vas pomoćććććććććć
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Cekaj, a sto ne probas da izvadis vrednu ribu i odvojis je negde (sto vise), pa ond pobi sve zivo, a posle ponovo razmnozi normalnu ribu. Tesko ces te male da potamanis, sem da isusis sve, a i onda ko zna???

Imaju li nekog prirodnog neprijatelja, da ga nadjes i pustis ga unutra? Stvarno se ne razumem u to, samo ovako nabadam, mozda ti pomogne da se dosetis???
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson C702i
Dalje na ovu temu ovde

http://forum.burek.com/uradi-sam-t208715.msg8160066.html#msg8160066

3.7.  Zabranjeno je postavljanje više puta iste poruke u istom ili u različitim temama i forumima.
Pre objavljivanja teme dobro razmislite gde joj je mesto i nakon što se odlučite, objavite sadržaj. Nemojte isti sadržaj objavljivati više puta, jer je i jedan sasvim dovoljan da Vas neko primeti, a svako dupliranje tema i poruka smanjuje preglednost foruma i kao takvo je nepoželjno.

http://forum.burek.com/index.php?action=static&staticpage=1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 07:25:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.