Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: |NS| 1x iphone, 2x laptop, 2x slusalice, 2x tastatura, 1x kuciste  (Pročitano 628 puta)
08. Dec 2013, 23:28:54
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 231
Zastava Нови Сад
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
HTC Desire HD
1. Silverstone Raven RV-01 - Full ATX kuciste
LINK
Odlicno ocuvano, crne boje, dolazi sve fabricki sto dolazi + 180mm Silverstone FM181
U pakovanju sve sto je doslo uz njega, kutiju imam.
Cena: 120e.

2. Logitech MX5000 - bezicni dektop komplet
LINK
Odlicno ocuvano, baterija na misu traje ok, tipa nedelju, dve dana, zavisi i od koriscenja, valjda. Baterije u tastaturi nemam pojma, dosta dugo traju...
US Layout.
U paketu idu mis Logitech MX1000 Laser, tastatura MX5000, USB BT risiver, postolje-punjac. Kutiju nemam.
Cena: 45e.

3. Oblivion Magic Cube - laserski projektovana tastatura :eek:
LINK
Vrlo malo korisceno. Ekstra stvarcica kojom odusevite ljude kad vide kako funkcionise. Radi na iOS, Android, WP, XP, Vista, W7, W8.
Full pakovanje.
Cena: 80e.

4. JBL by HARMAN J33i - slusalice
LINK
Nove, neotpakovane. Meni tako dobre slusalice ne trebaju. Ljudi koji ih imaju kazu da su odlicne, ja nemam pojma, slusalice ne koristim Wink
Full pakovanje, da li sam rekao da su neotpakovane Smile
Cena: 50e.

5. OVLENG OV-F5MV - slusalice
LINK
Jednom koriscene. Crno-naradzaste boje. Ok se cuju, lepo izgledaju...
Full pakovanje, kao iz radnje...
Cena: 800din

6. HP Pavillion DV5-1101el - 15.4" laptop
LINK
Odlicno ocuvan, da ne kazem kao nov, skoro...
Specifikacija je na linku iznad, sa razlikom da mu je HDD od 160GB zamenjan HDD-om od 320GB. Baterija je ok, mislim da moze sat vremena (ne bas arcenja nekom igrom ili zahtevnim programom Wink)
Laptop+punjac
Cena: 180e.

7. HP Pavillion DV7-1128ez - 17" laptop
LINK
Odlicno ocuvan, ima ponegde-tu-i-tamo-koju ogrebotinu, nista strasno.
Specifikacija je na linku iznad sa razlikom da mu je HDD zamenjen sa 500GB. HP Support softver prijavljuje za bateriju da je stanje - WEAK ali izdrzi nekih pola sata, mozda i nekad malo jace...
Punjac crkao, koristim ga sa punjacem od laptopa iznad ali cu se potruditi da nadjem original punjac za njega - 19V, 4.74A
Cena: 230e.

8. Iphone 5S Gold - zlatni 5S Smile
LINK
Telefon sam u cetvrtak uvece aktivirao da proverim jel simfree i jeste simfree. Zlatne boje, dosao mi je klot, bez dodatne opreme, kutije, samo USB kabl.
Fabricke folije na njemu, nema tackicu na sebi, folija je krenula malo da se odlepljuje ali je sve pod kontrolom Smile
Cena: 580e.

Kontakt na privatne poruke ili ako je bas hitno na 065/5123456. Ako se vec ne javljam, znaci da radim nesto pa ne mogu, pustite sms pa cu se javiti cim pre mogu.
Neke stvari su podlozne jos nekom blagom korigovanju.
Slike su na mom DB-u, ako neko zeli neku detaljniju sliku necega, nek trazi, slikano je sve telefonom.
LINK

Ja sam u Novom Sadu, mozemo se dogovoriti oko eventualne isporuke negde....
Ko hoce slanje kurirom, 1000din avansa mi uplati na racun i ostatak moze otkupom.
IP sačuvana
social share
NOKIA SL3 Unlock
Pogledaj profil WWW Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 231
Zastava Нови Сад
OS
Linux
Browser
Chrome 31.0.1650.59
mob
HTC Desire HD
JBL by HARMAN J33i su bele boje...
IP sačuvana
social share
NOKIA SL3 Unlock
Pogledaj profil WWW Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.