Narode treba mi pomoc.... Dogovorio sam se sa ortacima da napravimo bend i posto sam muzicki neobrazovan tj. znam samo o metalofon da lupam, uzeo sam posao menadzera grupe.... Sada.. ja bih zamolio da mi neko ukratko kaze sta se pod tim ocekuje od mene...
Znam da moje pitanje zvuci glupavo ali jbga.... Cisto da mi neko nesto kaze o tome da znam sta da ocekujem....
Dakle cheka te sledetje, ugovaranje svirki benda, nabavak sponzora tj kompanija koje tje bendu obezbediti neophodnu opremu, sastavljanje rider-a benda tj liste zahteva benda (ako zhelish da te ozbiljno shvate ovo mora da se radi od samog pochetka), kao i trud da se bend ispromovishe i da se za bend nadje izdavachka kutja, bilo u zemlji ili u inostranstvu koja tje da ponudi ugovor za izdavanje albuma bendu na duzhe vreme (kod nekih izdavachkih kutja sponzori dolaze i sa potpisivanjem ugovora NPR izdavachka kutja NUCLEAR BLAST) e vetj od trenutka kad bend nadje izdavacku kutju nek ti je bog u pomotji od mail-ova i poziva na telefon od strane ljudi koji bi voleli da organizuju koncert benda u svom gradu to ti je to ukratko