Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 19:26:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mekušac ili grubijan?  (Pročitano 6227 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Znate u cemu je stvar.Mekusac nije prava rec...vec,ako se u potpunosti predate nekoj osobi,koju zaista volite,a ona to primeti,pocinje da vas iskoriscava i vrti....to je cinjenica....A sto se tice grubijana...iskoristicu recenicu iz poznatog filma:''Vozi dzip,nema vrat,znaci faca''....
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6110
  Nekako se razvodnim u moru gluposti i obzirom na intelektualna ogranicenja imam problem da nadjem resenje za opste dobro kao krajnji cilj svega sto covek radi. Tu kolizije ne sme da bude. Tako da ono sto je dobro za Srbe treba da bude dobro i za celo covecantsvo. Kad kazem Srbe mislim i na sve one koji su imali srecu da zive ovde i  bratski podele nas mentalitet (ne zahvaljujte se, znam da niste ostali duzni, poprimismo puno lepog i mi od vas).
  Kako se sada u ovu pricu uklapaju mekusci i grubijani?
  Pa ako je sudeci po meni mekusci se nikako ne uklapaju. A grubijani opet uspevaju da izlaktaju svoje mesto pod ovim zubatim suncem naseg neba. Sunce sto greje, kao sto nikad sunce tudjeg neba nece. Da li od drugacijeg prelamanja suncevih zraka, ali kad odem preko ,satima se gledam u ogledalu i trazim slicnost sa alenom delonom iz mladjih dana. Bez obzira sto sebi izgledam isto,  ja sasvim drugacije delujem na zene, koje se zivotom u uredjenom drustvu osecaju dovoljno sigurno da im nije potrebna napujdana gorila pored sebe vec samo neko dovoljno jak da pritisne broj 92 ili neki slicni. Nije kao u stihu iz pesme "Ovde kome ne porastu zubi. E, kukala mu mati" .
  Resenje problema: Cekamo da Nemci ili Japanci izmisle masinu koja stavlja mozak u glavu. Jer mislim da je to isto toliko tesko kao i napraviti muskarca na dugme koji ce ispujnavati perverzne fantazije jos perverznijih zenskih mozgova. Ja ipak mislim da je jednostavnije kupiti vibrator, a za nosenje stvari iz kupovine ili nesto teze uvek ce vam priskociti u pomoc neki mekusac, jer, musko je.
  Ja ne mogu da cekam tehicko tehnolosku revoluciju,pa cu problem resiti tako sto cu da saljem razglednice iz inostranstva u drustvu stvarno finih devojaka koje teze pravim vrednostima. Lakse mi je nego da se pretvaram u majmuna mada se ne bi reklo sudeci po tome koliko sam dlakav. Uh pa onda ne bi trebalo da sam mekusac. Ako je verovati Darwinu. Sto duze razmishljam (to je jedan mukotrpan proces tako da razumem sve vas koji ste se predali zivotinjskim instinktima i hormonima) dolazim do zakljucka da je tako tesko potisnuti sve to u trenutku kad bih nekog odvalio od batina da se pitam kako je moguce da u meni preovlada tuga jer treba udariti neciju cerku , sestru, majku svoje dece, nekog ko neko voli najvise na svetu , nekog kome neko zeli sve najlepse u zivotu , nekog koga treba voleti. Kod mene ipak preovlada tuga sto kad bih odvalio skota od batina , naneo bih mnogo psihickog bola mnogima koji to nisu zasluzili. Skot skot al njihov.
  Kad je situacija takva da je neko povredjen i da to treba vratiti povredom(nije hriscanski al je ljudski). Moj samar se cuje tek posle vise godina. Cuje se kao jecaj u kupatilu ili plac na putu do sigurne kuce ili kao ono dugacko uhhhh dok sedi zamishljena sa izabranikom svog srca(jer mozak nije ukljucila na vreme)
  Ne , nisam tako dobar kao sto vam se mozda ucinilo. Ali kad naletim na neku koja mi izgleda fino ne mogu a da ne budem dobar. Kad pocne ono foliranje onda sam nestvarno dobar i mek , jer tek kad neko oseti da ima moc nad nekim on pokaze pravo lice (meni je istina za pedalj bitnija od ljubavi). Znam da sve nece dugo da potraje pa onda vezbam finocu za onu pravu i nije mi tesko. Znam isto tako da ce ta finoca i plisanost biti nesto sto ce skotu da bude jedina svetla tacka u zivotu. 
  Neka nam je svima sa srecom sa svojim mozgom pa cemo rezultate sumirati u penziji. 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 19:26:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.